Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 8 hodin zpoždění, to bych byl asi lehce nevrlé Psal se smsku kamošovi dispečerovi a píše že to je důsledek stávky maďarských žokejů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Kurnik, čučím do systému a zase nějaká trága na kolejích u České Třebové, EC170 Budapest - Berlin má 267 minut zpoždění, EC174 Budapest - Hamburk Altona dokonce 492 minut... Zase stávkujete ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 8 hodin zpoždění, to bych byl asi lehce nevrlé Psal se smsku kamošovi dispečerovi a píše že to je důsledek stávky maďarských žokejů... njn maďar, bulhar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Lidi, leze na mě chřipajzna, doufám, že se do soboty vypulíruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 njn maďar, bulhar Jo, tataři... su zvědavej, jak to zamotá s oběhama HDV... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Lidi, leze na mě chřipajzna, doufám, že se do soboty vypulíruju Snad vykurýruju, vypulírovat musíš auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Lidi, leze na mě chřipajzna, doufám, že se do soboty vypulíruju Snad vykurýruju, vypulírovat musíš auto... jestli myslíš tu solnou homoli, tak na tu ser* alespoň mám rychlý pruhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nemáte někdo zájem o cyklovač stěračů na děštový senzor i s kabeláží k senzoru, nebo RJ prasklých žárovek?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nemáte někdo zájem o cyklovač stěračů na děštový senzor i s kabeláží k senzoru, nebo RJ prasklých žárovek?? No čéče jako normální cyklovač bez senzoru se to použít nedá...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nemáte někdo zájem o cyklovač stěračů na děštový senzor i s kabeláží k senzoru, nebo RJ prasklých žárovek?? mě už se nic na tom robit nece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nemáte někdo zájem o cyklovač stěračů na děštový senzor i s kabeláží k senzoru, nebo RJ prasklých žárovek?? No čéče jako normální cyklovač bez senzoru se to použít nedá...? jako dá, ale je to zvěrstvo, jestli chceš cyklovač 377, tak ten mám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 jako dá, ale je to zvěrstvo, jestli chceš cyklovač 377, tak ten mám taky Je mě to jasný... No zatím nepotřebuju, ale kdyby jo, tak vím, kde se ptát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nemáte někdo zájem o cyklovač stěračů na děštový senzor i s kabeláží k senzoru, nebo RJ prasklých žárovek?? mě už se nic na tom robit nece neodmlouvat, makat se na tom stříbrnym tryskáči musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 neodmlouvat, makat se na tom stříbrnym tryskáči musí Máš recht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nemáte někdo zájem o cyklovač stěračů na děštový senzor i s kabeláží k senzoru, nebo RJ prasklých žárovek?? mě už se nic na tom robit nece neodmlouvat, makat se na tom stříbrnym tryskáči musí eee, krom new spz a naleptání vin na okna zítra nic robit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 OT: Mimochodem EC174 už +527 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 eee, krom new spz a naleptání vin na okna zítra nic robit nebudu A už je ponížená...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 neodmlouvat, makat se na tom stříbrnym tryskáči musí eee, krom new spz a naleptání vin na okna zítra nic robit nebudu Chci tě slyšet za půl roku "chtělo by to MF volant, navinu, atd adt" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 OT: Mimochodem EC174 už +527 minut ČD - Čekáš Dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Chci tě slyšet za půl roku "chtělo by to MF volant, navinu, atd adt" Je tam RS volant a nejnovější vydání autoatlasu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 OT: Mimochodem EC174 už +527 minut ČD - Čekáš Dlouho Nebo taky času dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Chci tě slyšet za půl roku "chtělo by to MF volant, navinu, atd adt" o navinu v OV přijdu tipuji do 30 minut, né že bych o ni neuvažoval a MF necu, bude třáraměnák již v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nebo taky času dost... už asi vím, proč s ČD nejezdím "Pendolino stoji u Polomy, zamrzli mu všechny cederomy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Nebo taky času dost... už asi vím, proč s ČD nejezdím "Pendolino stoji u Polomy, zamrzli mu všechny cederomy" Jj, představ si, že někdy v létě tak to Pendolino fakt zdochlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Jj, představ si, že někdy v létě tak to Pendolino fakt zdochlo... made in Italia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky