Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

uz to tam nemam :) .. jinak jsem tak uvazoval,co by se s tim dalo udelat,, dat ji komplet do jednoho laku ,treba cerneho, tak by to byla docela bezkonkurencni kara ..tydlety barvy -voe ukaž a vodtlač- me nejak moc neberou..

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Ahoj.

No zajimave auto,ale osbne bych ho nechtel.

Jeronymo ...mas foto te oktuli od souseda :)

kurec ,uplne jsem na to zapomnel :feve: ,,a vidlej sem ho dneska.. no zitra to kazdopadne blejsknu doufam ze na to zas nezapomenu :):D ..diky za pripomenuti..

Vloženo
kurec ,uplne jsem na to zapomnel :feve: ,,a vidlej sem ho dneska.. no zitra to kazdopadne blejsknu doufam ze na to zas nezapomenu :):D ..diky za pripomenuti..

neni zac.......v klidu.............. jsem jen zedavy na to jeho auto ;)

Vloženo
neni zac.......v klidu.............. jsem jen zedavy na to jeho auto ;)

Mozna se to nekomu bude libit, :D ,,nici styl neodsuzuju,ja zrovna jsem jeden z tech co na to nema zrovna nejvetsi pravo :),ale polepit auto a vytuzit ho jako starou 120cinu se mi zda uz trosku vylezly z mody...

vsak sami uvidite..

Vloženo (editace)
presne ták :) .. no jinak koukam ,ze ses soused :) ,..z ktere casti karvine ses?...

Z zadne ... pobyvam u Ka ..... male visce .... kterych je vicero v republice ... uhadnes ;) ktera to je :D

Editováno: , autor: maros
Vloženo
Spatne .....napovim prvni pismeno je A

a ty z Trince ?

no tak to tedy kousek za chotebuzkem ..albrechtice ne? :D ... jj trinec mesto zelezne :);)

Vloženo (editace)

tak koukam ,ze se tu nakupilo docela hodne mistnich,,treba na jare nekde vykutit nejaky poznavaci srazik :)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
jj,mohlo by se.

Vzdy koukam po vonkach,zda nekoho "znameho" nepotkam,jenze i ty auta se dost tezko poznavaji ;)

Ja znam jen Cosbose ;)

Jsme na tom podobne... ja jsem se osobne setkal jen z BadySem,ted jeste planujem srazik s Killerem ,taky je tady kousek odemne..jenze to casove vubec nevychazi..,muselo by se to vykutit hoodne dopredu :D

Vloženo
No tak to tak asi vypada..jenze kdyz se to planuje tak moc dopredu,vzdy to nedopadne,alespon u mne to plati.

tjn .... Vsak jeste casu dost,uvidime po novem roce., :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...