HOSPODA č.6 - Stránka 1063 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

jirka3 napsal:
Ty woe,na mě moc odborný.Ale jestli to dobře chápu,můžu ho tam šoupnout?

Já Ti to přeložím, nemá se akorát lejt do R5 (to je spešl dvigatěl od Audi) a to V10TDI PD (co je Touaregu) a do naftových motorů čerpadlo tryska se standardním výměnným intervalem (před r. 1998), kde je vyžadován motorový olej specifikace VW 505.01, což jsou motory 1.9TDI PD 85 kW (který bejvaly v Golfech IV, Borách a Passatech B5).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spidi napsal:
Já Ti to přeložím, nemá se akorát lejt do R5 (to je spešl dvigatěl od Audi) a to V10TDI PD (co je Touaregu) a do naftových motorů čerpadlo tryska se standardním výměnným intervalem (před r. 1998), kde je vyžadován motorový olej specifikace VW 505.01, což jsou motory 1.9TDI PD 85 kW (který bejvaly v Golfech IV, Borách a Passatech B5).

Tak nějak jsem si to myslel,akorát jsem nevěděl co je R5,jinak díky za potvrzení,radši tady ze sebe udělám vola a dvakrát se zeptám,než abych tam nalil něco jinýho.A co Tweeťák,znáš ho?Abych nekoupil nějakou vyjetinu z Liazky v hezkým obalu.Jinak přeju taky všenej k narozkám :palec2:

Odkaz ke komentáři

jirka3 napsal:
Tak nějak jsem si to myslel,akorát jsem nevěděl co je R5,jinak díky za potvrzení,radši tady ze sebe udělám vola a dvakrát se zeptám,než abych tam nalil něco jinýho.A co Tweeťák,znáš ho?Abych nekoupil nějakou vyjetinu z Liazky v hezkým obalu.Jinak přeju taky všenej k narozkám :palec2:

Neboj, já taky občas, než něco udělám na autě, polistuju tři knížky a zavolám pár známejm, co v tom dělaj celej život, pak je člověk klidnější... ;)

Tweeťáka neznám osobně, ale je to historií prověřená osoba, takže myslím, že v poklidu. A díky moc za přání, kurnik, nějak ten život letí... ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...