Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Začnu u nás na hřišti v hospůdce,občas tam je docela prdel,při poslední rozlučce po sezoně jsme tam měli 3 policejní auta a záchranku.No a pak uvidím co dál

Jo taaaaak..Ja myslel,jestli nerazis nekam do centra..v takovejhle putikach je to dycky nejlepsi.. ;)

Meli ste tam reseto jo?A co bulhari,nebyli? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo taaaaak..Ja myslel,jestli nerazis nekam do centra..v takovejhle putikach je to dycky nejlepsi.. ;)

Meli ste tam reseto jo?A co bulhari,nebyli? :D

nene,bylo to nevinný,byli tam všichni trochu upravený a debatovalo se o místním fotbale,no a každej si myslel že je nejchytřejší,tak se to tam trochu chytlo no a jeden kamarád když se napije tak je jak papír a neudrží stabilitu,spadnul a trochu si natrhnul hlavu,nic hroznýho.Jenomže přítelkyně druhýho kámoše je trochu hysterka a hned volala záchranku.Naštěstí jsem dost kliďas,tak jsem tam lítal mezi dvojicema co se chtěli rvát a uklidňoval :palec2:

Odkaz ke komentáři

nene,bylo to nevinný,byli tam všichni trochu upravený a debatovalo se o místním fotbale,no a každej si myslel že je nejchytřejší,tak se to tam trochu chytlo no a jeden kamarád když se napije tak je jak papír a neudrží stabilitu,spadnul a trochu si natrhnul hlavu,nic hroznýho.Jenomže přítelkyně druhýho kámoše je trochu hysterka a hned volala záchranku.Naštěstí jsem dost kliďas,tak jsem tam lítal mezi dvojicema co se chtěli rvát a uklidňoval :palec2:

JO taaaak..Tak to pak jo..Taky je nestesti hysterky to je nestesti..A jeste kdyz sou ozraly..To je pak zlo.. :feve:

Odkaz ke komentáři

Tak to bydlis nekde na vokraji,kdyz se tam debatuje o mistnim fotbale ne?

No jasně,bydlím na kraji,jsem "Pražák od cedule",za domem máme ceduli konec Prahy.Újezd nad Lesy jestli ti to něco říká.A fotbal hraju v Kolodějích,5 km od nás.Tu hospůdku mám docela rád,vlastní ji náš trenér a hlavně ty ceny......Do mrťě se tam opiju do 600Kč,a to ji mám jak z praku

Odkaz ke komentáři

No jasně,bydlím na kraji,jsem "Pražák od cedule",za domem máme ceduli konec Prahy.Újezd nad Lesy jestli ti to něco říká.A fotbal hraju v Kolodějích,5 km od nás.Tu hospůdku mám docela rád,vlastní ji náš trenér a hlavně ty ceny......Do mrťě se tam opiju do 600Kč,a to ji mám jak z praku

Jj ujezd mi rika.. ;) Bydlival tam kamos.Ani nevim,co s nim dneska je..Strasne dlouho sme se nevideli.. :(

Jj takhle je to nejlepsi..Taky mam kamose v Treboradicich,je to sice "kousek" jinde,nez jsi Ty,ale taky hraje fotbal,tak to tak nejak znam...Myslim,ze je to tam u nich obdony.. ;)

ty ceny byvaji super..Pivko za par,zelena taky.. :D

Odkaz ke komentáři

Jj ujezd mi rika.. ;) Bydlival tam kamos.Ani nevim,co s nim dneska je..Strasne dlouho sme se nevideli.. :(

Jj takhle je to nejlepsi..Taky mam kamose v Treboradicich,je to sice "kousek" jinde,nez jsi Ty,ale taky hraje fotbal,tak to tak nejak znam...Myslim,ze je to tam u nich obdony.. ;)

ty ceny byvaji super..Pivko za par,zelena taky.. :D

zelenó já nee

Odkaz ke komentáři

zdravim ve spolek.

Ja dneska trosku vymrzl,byl jsem se kouknout u Severnich sousedu ;) PL co tam maji pekneho :D Reknu vam,byly tam pekne Vlasticky i maminky ;) radost pohledet.

Hoy ! .tak uz pomalu pokukujes po nejakem tom darku jo...

o te kose za ''olzou'' mi ani nemluv,jsem tam v pondeli byl -jakmile prelezes prez hranice jakby te prastilo :D...

Odkaz ke komentáři

jj,pokukoval jsem po darcich,ale zvrtlo se to a kukal po vlastach :D

Jo ,, vetsinou to tak je :) ,ze vybirame misto zbozi uplne neco jineho :D...

@ ohledne toho snehu,,...jezdil jsem nejakou dobu do karvine do skoly a vzdycky jsem byl zaobleceny jak na sibir,a kdyz jsem tam prijel banda na me cumela co delam... jinak tady opravdu tolik toho je..

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...