Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Začnu u nás na hřišti v hospůdce,občas tam je docela prdel,při poslední rozlučce po sezoně jsme tam měli 3 policejní auta a záchranku.No a pak uvidím co dál Jo taaaaak..Ja myslel,jestli nerazis nekam do centra..v takovejhle putikach je to dycky nejlepsi.. Meli ste tam reseto jo?A co bulhari,nebyli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jo taaaaak..Ja myslel,jestli nerazis nekam do centra..v takovejhle putikach je to dycky nejlepsi.. Meli ste tam reseto jo?A co bulhari,nebyli? nene,bylo to nevinný,byli tam všichni trochu upravený a debatovalo se o místním fotbale,no a každej si myslel že je nejchytřejší,tak se to tam trochu chytlo no a jeden kamarád když se napije tak je jak papír a neudrží stabilitu,spadnul a trochu si natrhnul hlavu,nic hroznýho.Jenomže přítelkyně druhýho kámoše je trochu hysterka a hned volala záchranku.Naštěstí jsem dost kliďas,tak jsem tam lítal mezi dvojicema co se chtěli rvát a uklidňoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jdu tam dneska na pár pivek a pak uvidím jestli vyrazím do centra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 zdár ! .. posilam pozdravy od nas no mě nesmol kde si to nabral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 nene,bylo to nevinný,byli tam všichni trochu upravený a debatovalo se o místním fotbale,no a každej si myslel že je nejchytřejší,tak se to tam trochu chytlo no a jeden kamarád když se napije tak je jak papír a neudrží stabilitu,spadnul a trochu si natrhnul hlavu,nic hroznýho.Jenomže přítelkyně druhýho kámoše je trochu hysterka a hned volala záchranku.Naštěstí jsem dost kliďas,tak jsem tam lítal mezi dvojicema co se chtěli rvát a uklidňoval JO taaaak..Tak to pak jo..Taky je nestesti hysterky to je nestesti..A jeste kdyz sou ozraly..To je pak zlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jdu tam dneska na pár pivek a pak uvidím jestli vyrazím do centra. Tak to bydlis nekde na vokraji,kdyz se tam debatuje o mistnim fotbale ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak to bydlis nekde na vokraji,kdyz se tam debatuje o mistnim fotbale ne? No jasně,bydlím na kraji,jsem "Pražák od cedule",za domem máme ceduli konec Prahy.Újezd nad Lesy jestli ti to něco říká.A fotbal hraju v Kolodějích,5 km od nás.Tu hospůdku mám docela rád,vlastní ji náš trenér a hlavně ty ceny......Do mrťě se tam opiju do 600Kč,a to ji mám jak z praku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 No jasně,bydlím na kraji,jsem "Pražák od cedule",za domem máme ceduli konec Prahy.Újezd nad Lesy jestli ti to něco říká.A fotbal hraju v Kolodějích,5 km od nás.Tu hospůdku mám docela rád,vlastní ji náš trenér a hlavně ty ceny......Do mrťě se tam opiju do 600Kč,a to ji mám jak z praku Jj ujezd mi rika.. Bydlival tam kamos.Ani nevim,co s nim dneska je..Strasne dlouho sme se nevideli.. Jj takhle je to nejlepsi..Taky mam kamose v Treboradicich,je to sice "kousek" jinde,nez jsi Ty,ale taky hraje fotbal,tak to tak nejak znam...Myslim,ze je to tam u nich obdony.. ty ceny byvaji super..Pivko za par,zelena taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jj ujezd mi rika.. Bydlival tam kamos.Ani nevim,co s nim dneska je..Strasne dlouho sme se nevideli.. Jj takhle je to nejlepsi..Taky mam kamose v Treboradicich,je to sice "kousek" jinde,nez jsi Ty,ale taky hraje fotbal,tak to tak nejak znam...Myslim,ze je to tam u nich obdony.. ty ceny byvaji super..Pivko za par,zelena taky.. zelenó já nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 zelenó já nee Ja uz taky moc ne,co sme zapijeli s kamosem jeho synka.. I kdyz myslim,ze se zase votrkam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak vás tu opouštím a jdu trošku něčeho dobrýho popít.Mějte se!A nepřehánějte to s chlastem,aby nebylo zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak vás tu opouštím a jdu trošku něčeho dobrýho popít.Mějte se!A nepřehánějte to s chlastem,aby nebylo zle Jasna vec..Napodobne a taky se mej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tady se to vůbec nehéééééébe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tady se to vůbec nehéééééébe... Nelzi joooooo!?! lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Ty vado,mě je tak blbě,že nemám ani tužku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Ty vado,mě je tak blbě,že nemám ani tužku takze to bylo velky jo? Ja si dal 4 Stelly a sel sem spat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 zdarec! ..chlapi ja to prehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 no mě nesmol kde si to nabral Caues Bady..,,! Noo,tolik snizku tady u nas mame a porad pochumeluje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 zdravim ve spolek. Ja dneska trosku vymrzl,byl jsem se kouknout u Severnich sousedu PL co tam maji pekneho Reknu vam,byly tam pekne Vlasticky i maminky radost pohledet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Caues Bady..,,!Noo,tolik snizku tady u nas mame a porad pochumeluje... Koukam ze i u nas,par km dale neni toho tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 zdravim ve spolek.Ja dneska trosku vymrzl,byl jsem se kouknout u Severnich sousedu PL co tam maji pekneho Reknu vam,byly tam pekne Vlasticky i maminky radost pohledet. Hoy ! .tak uz pomalu pokukujes po nejakem tom darku jo... o te kose za ''olzou'' mi ani nemluv,jsem tam v pondeli byl -jakmile prelezes prez hranice jakby te prastilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 jj,pokukoval jsem po darcich,ale zvrtlo se to a kukal po vlastach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 (editace) jj,pokukoval jsem po darcich,ale zvrtlo se to a kukal po vlastach Jo ,, vetsinou to tak je ,ze vybirame misto zbozi uplne neco jineho ... @ ohledne toho snehu,,...jezdil jsem nejakou dobu do karvine do skoly a vzdycky jsem byl zaobleceny jak na sibir,a kdyz jsem tam prijel banda na me cumela co delam... jinak tady opravdu tolik toho je.. Editováno: 15. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 zdravim ve spolek.Ja dneska trosku vymrzl,byl jsem se kouknout u Severnich sousedu PL co tam maji pekneho Reknu vam,byly tam pekne Vlasticky i maminky radost pohledet. já byl před 14dny v Gliwicách a děs, slušně před Vánoci podražili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky