Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 aaa sakra to je vůz ! ... Něco jako tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mi povídej,jsem musel chlastat šťávu A byla aspoň dobrá...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mi povídej,jsem musel chlastat šťávu No ja nasel akorat mattoní ,a nic moc ,, ..tyjo jste mi udelali chte s tou kofcou .... @marosi-ja jo tak jak nebude sneco vedet ,jsem k sluzbam .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 (editace) Něco jako tohle... Ty py*o !!? co toe ?... to je teda vuz.... Editováno: 15. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 .... @marosi-ja jo tak jak nebude sneco vedet ,jsem k sluzbam .... zatim mi to vzdy satcilo a co nevim,si domyslim Vzdyt kdysi,jsem koukali jen na TVP ,kino nocne a pod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 zatim mi to vzdy satcilo a co nevim,si domyslim Vzdyt kdysi,jsem koukali jen na TVP ,kino nocne a pod Nekdy skouknu nejaky vpoho filmek,,maj celkem dobry vyber:) ... o vikendech neco jako tedko ta NOVAcinema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 A byla aspoň dobrá...? Šlo to,ale na vopičku mám nejradši kolu,ta mě vždycky trošku upraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Šlo to,ale na vopičku mám nejradši kolu,ta mě vždycky trošku upraví mě pomáhá všechno co teče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mě pomáhá všechno co teče... Co takhle ranni borovicka po vecernich 10 pulkach vodky :??.. taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Něco jako tohle... ta je na prodej za 250 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Co takhle ranni borovicka po vecernich 10 pulkach vodky :??.. taky? To by byl fofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Jinak Zdar jak sviňa Spidi and all -_- -_- -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Co takhle ranni borovicka po vecernich 10 pulkach vodky :??.. taky? No tak to snad ani ne... Včera jsem kupodivu měl jen jednu láhev bohemky a ještě nějaký víno a to bylo všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 To by byl fofr To mi povidej,,kdyz uz sme u toho,,jednou jsem sel lesem hnedka na druhy den po mensi oslavicce kde se toldeto pilo....stacil drobnejsi zavan cerstveho vzduchu,z boroveho lesiku a zaludek jsem mel pod jazykem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mě pomáhá všechno co teče... tak to mne nepomaha vubec nic...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Jinak Zdar jak sviňa Spidi and all -_- -_- -_- -_- -_- -_- Zdarec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Jinak Zdar jak sviňa Spidi and all -_- -_- -_- -_- -_- -_- Nazdaar! ... sakra ,tech piv.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ta je na prodej za 250 Přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Jinak Zdar jak sviňa Spidi and all No ahoj a hodně nadoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Přesně tak... mit jiny kola ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 No ahoj a hodně nadoj... samože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mit jiny kola ... ta kola a introš jsoou jediná prodejná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 hoši tak toto je THE BEST OF z inzerce :smich: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6095199 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ta kola a introš jsoou jediná prodejná věc asi tak nejak ,, zajimalo by me kolik ho stala ta uprava ?... Ty BBSka by se mi na octe pacily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ta kola a introš jsoou jediná prodejná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky