Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 nemáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 přijďte zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 přijďte zítra... Bude inventůůůra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Zdar jak sviňa všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Zdar jak sviňa všem nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 nápodobně... a zcela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 a zcela Zcela jistě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Hosi,ted sem byl na dopravaku,prisel sem tam v 11:15 a prej ze poradovy cisla pro dnesek uz jsou rozdany...Ty vole,sem myslel,ze se po*eru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 ty kraaaso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Hosi,ted sem byl na dopravaku,prisel sem tam v 11:15 a prej ze poradovy cisla pro dnesek uz jsou rozdany...Ty vole,sem myslel,ze se po*eru.. Čao Marty, to je normální stav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 to je ale docela smutny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) ty ve Spidi ted mam vtipnou historku z letiste Editováno: 19. Prosinec 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 ty ve Spidi ted mam vtipnou historku z letiste No to zas bude nějaká ko*otina, tak spusť, ať to mám za sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 No vidím, že vtipná historka nebude, tak přidám něco poněkud méně vtipného taky z letiště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Čao Marty, to je normální stav... No,jestli je to uplne normalni to nevim.. Kolikrat sem tam prisel treba i po poledni pauze a slo to celkem v klidu..Ze by si lidi k Vanocu kupovali auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 No,jestli je to uplne normalni to nevim.. Kolikrat sem tam prisel treba i po poledni pauze a slo to celkem v klidu..Ze by si lidi k Vanocu kupovali auta? Tak letos je tuším poslední rok, co se to dá ucucat na dépéháčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Tak letos je tuším poslední rok, co se to dá ucucat na dépéháčku... Jj to je taky fatk.A je konec roku vid.. Dane a tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Jj to je taky fatk.A je konec roku vid.. Dane a tak.. No baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) Editováno: 19. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 já byl na dovpravce včera a 30 lidi předemnou, pak mě baba elegantě u okénka zdělila, že to nedělá ona, ale technici na druhé straně (když jsem přišel, měl jsem číslo 71) tak jsem se odebral opět k vrátnému pro lístek a zjebal ho že mě poslal špatně, takmě vyjel novej tiket a číslo 250 a šel jsem srát :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 já byl na dovpravce včera a 30 lidi předemnou, pak mě baba elegantě u okénka zdělila, že to nedělá ona, ale technici na druhé straně (když jsem přišel, měl jsem číslo 71) tak jsem se odebral opět k vrátnému pro lístek a zjebal ho že mě poslal špatně, takmě vyjel novej tiket a číslo 250 a šel jsem srát :D Kakao Ultra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Kakao Ultra hele Spidi-fenko co vyrazit se kulturně obohatit 23.8.2008 za hranice naší vlasti a to do vzdáleného Maďarska (GYOR) - z Břeclavi je to 170km - jedná se o Škoda sraz Hungary s účastí rakouska, slovenska a pár čechů taky jede - cena celý víken 2500 fr s večeřema - ( 1000fr = 109,-káčé) - potřebuju někoho jako servisní vůz hmmm a docela postaráno o program: - spanilka od 11h - 14.30h - orientační jízda - soutěže (určitě budem rozumět oč pujde) - disco a madároš fenoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 hele Spidi-fenko co vyrazit se kulturně obohatit 23.8.2008 za hranice naší vlasti a to do vzdáleného Maďarska (GYOR) - z Břeclavi je to 170km - jedná se o Škoda sraz Hungary s účastí rakouska, slovenska a pár čechů taky jede - cena celý víken 2500 fr s večeřema - ( 1000fr = 109,-káčé) - potřebuju někoho jako servisní vůz hmmm a docela postaráno o program: - spanilka od 11h - 14.30h - orientační jízda - soutěže (určitě budem rozumět oč pujde) - disco a madároš fenoš Juj, to zní lákavě, pokud nebude 23.8. na programu nějaká rodinná siesta, tak jsem pro... Z toho programu mě teda zaujala až ta poslední položka, zbytek je paséééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Juj, to zní lákavě, pokud nebude 23.8. na programu nějaká rodinná siesta, tak jsem pro... Z toho programu mě teda zaujala až ta poslední položka, zbytek je paséééé... program jen co jsem si zapamatoval, je tam toho docela dosti celé 2 dny, taky uvidim je to daleko 10 měsiců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 program jen co jsem si zapamatoval, je tam toho docela dosti celé 2 dny, taky uvidim je to daleko 10 měsiců Jasný, deset metrů je fakt daleko, lámeme špejle na jitrnice a ještě nemáme prase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky