Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Neprivezl ani prd... :( Ja uz su taky zase tu..Jeste naka pakarna a pak uz hura domu.. ;) Videl bych to tak na hodku a pul a pak tradaaaaa... :scooter::D

Co ten oblecek, Uz si ho koupil ? .)

Vloženo
Co ten oblecek, Uz si ho koupil ? .)

Jeste ne..Jeste jsem se nedostal..byl jsem pracovne v Ricanech..Navic sem mluvil se segrou a ta mi rikala,ze ma hadru dost...Ale je to libovy,asi to tak stejne dopadne.. ;)

Vloženo
Jeste ne..Jeste jsem se nedostal..byl jsem pracovne v Ricanech..Navic sem mluvil se segrou a ta mi rikala,ze ma hadru dost...Ale je to libovy,asi to tak stejne dopadne.. ;)

Tak mu kup neco v automobilovem duchu,uz je ho trea pomalu ucit na takovehle vecicky :D...

Vloženo
Jasně, na tohle se u nás taky hraje... :palec2:

taktak,, moje prvni hracka bylo taky nejaky auticko,ale uz si nevzpomenu co to bylo za znacku....

jinak zdarec !

Vloženo
Tak mu kup neco v automobilovem duchu,uz je ho trea pomalu ucit na takovehle vecicky :D...

To se neboj,ze jsem po tom uz nekoukal.. ;) Taky bych mu nejradsi kopil neco takovyho,aby uz ted vedel,co ho jednou ceka a odkud vitr fouka.. ;)

Cao Spidulo.. ;)

Vloženo
taktak,, moje prvni hracka bylo taky nejaky auticko,ale uz si nevzpomenu co to bylo za znacku....

jinak zdarec !

Zdar jaxviňa, my si doma dáváme samý takový dárky, převážně auto-moto... ;)

Vloženo

jinak zdarec !

Jj to moje taky..taky si pamatuju,jak jsem jezdil po byte na slapacim aute a pak i na motorce... ;) Na vsem probehl nakej tuning.. ;)

Jediny,na co se netesim,az jednou pochopi co jsou to auta a vrhne se na moji sbirku..Jsem na to takovej "haklivej".. :D

Vloženo

To vis,zenskejm naky pekny poklice na hnce,aby mohly pect poradny kolace,co? :smich:

Vloženo

kua ,,chtel bych mit pod stromkem 4 kulate balicky ;) ... malemu bratranci a pro synovce mam autak na drat,neznaji se takze se nemuzou hadat kterymu to jede lip :D ...

Vloženo
tak jesti mas dovcu pres vanoce,udelej si vylet na moravu :) ... tady dnesni fotos - 10tecka,ale sviti pekne slunko.. .)

jj za cedulou ostrava bylo dneska fakt krásně, mrazík, sluníčko a bílo ;) v OV je už týden inverze :D

post-517-1198250375_thumb.jpg

Vloženo
To vis,zenskejm naky pekny poklice na hnce,aby mohly pect poradny kolace,co? :smich:

Já jsem nadělil mladé pěkný šestnáctky na Golfíka, to se počítá, né...?

Vloženo
Jj to moje taky..taky si pamatuju,jak jsem jezdil po byte na slapacim aute a pak i na motorce... ;) Na vsem probehl nakej tuning.. ;)

Jediny,na co se netesim,az jednou pochopi co jsou to auta a vrhne se na moji sbirku..Jsem na to takovej "haklivej".. :D

joojoo,taky uz mam modely motorek bez riditek,modylky aut bez kol a ruzne..... raci kazdy maly motorista dostane neco sveho at necumi jinam :D... ,jeste jsem uvazoval nad tema velikyma tatrovkama co se kdysi delaly ,,bylo to prvni autí se kterym sem jel :D ...

Vloženo
jj za cedulou ostrava bylo dneska fakt krásně, mrazík, sluníčko a bílo ;) v OV je už týden inverze :D

tenhle usek mi neco pripomina :) .... ale nikdy si nemuzu vzpomenout kaj ten ptak sedi :D

Vloženo

Čao Bady, u nás je to podobné... :palec2:

Kurec mám možnost přivést Octu 1.9TDI 96 kW ve výbavě Laurin & Klement... ;):palec2:

Vloženo

Kurec mám možnost přivést Octu 1.9TDI 96 kW ve výbavě Laurin & Klement... ;):palec2:

za chvili se to tady bude jmenovat L&K and RS forum :D .,,

Vloženo
jeste jsem uvazoval nad tema velikyma tatrovkama co se kdysi delaly ,,bylo to prvni autí se kterym sem jel :D ...

Nápodobně... :palec2:

Pak mi to zůstalo... lollollol

Vloženo
Já jsem nadělil mladé pěkný šestnáctky na Golfíka, to se počítá, né...?

Jj to se pocita.. ;) Puvodne sem si taky rikal,ze by Evca mohla dostat pekny 17" spidery,ale pak sem se na to vyprd.. ;) Ma jiny darecky.. ;)

Vloženo

jdi do toho :palec: 96kw bych asi taky snesl, ale zatím jsi spokojeně chrochtám se 110 ;) ale ted ty vánoční kolony a spotřeba piánko hup sem hup tam 10-12l :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...