BadyS Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 taky jsem objevil ,ze mi neco hvizda,ale turbinka to asi nebude to já taky sem tam pozoruje nějaký hluk-šum, zatím šumí šíbr a zbytek svádím na absolutně šítové barum polaris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 co mám říkat já, parkec na ulici před panelákem, v noci jezdíš 5 minut a hledáš místo,bo garáž 2km daleko tjn..,ale alespon tam nejake to msito pro autí je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Asi jóóó čéče... a to zcela jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 co mám říkat já, parkec na ulici před panelákem, v noci jezdíš 5 minut a hledáš místo,bo garáž 2km daleko Mrkni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 to já taky sem tam pozoruje nějaký hluk-šum, zatím šumí šíbr a zbytek svádím na absolutně šítové barum polaris ani nemluv,tesim se az to sleze,a naskoci alepon 15tka na teplomeru,.. to huceni mi taky uz docela leze na nervy ,..smyk to chytne i na pouhem mokru natoz na lede ci snehu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Mrkni... to je tva dilnicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Mrkni... Tož pekná kůlna,kdopak tam parkuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 a to zcela jistě Akorát bych potřeboval trojnožku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 ani nemluv,tesim se az to sleze,a naskoci alepon 15tka na teplomeru,.. to huceni mi taky uz docela leze na nervy ,..smyk to chytne i na pouhem mokru natoz na lede ci snehu hluk treba prehlusit jinym hlukem..a to treba radiem nebo cd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Mrkni... ouu,, ,,v tomhle bych mozna dokazal i bydlet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Mrkni... kurec, snad si něco takového taky jednou pořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 to je tva dilnicka To je vzor pro mou dílničku, vypadá to hodně podobně, včetně té černobílé dlažby, ale u mě je daleko víc vercajku jak na těch vzorových fotkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 hluk treba prehlusit jinym hlukem..a to treba radiem nebo cd jj,, dam subikovi vzdycky zabrat ,ale nekdy neni nalada na nejake bass do hedky,nebo kdyz nekoho vezes taky to nevyhuluju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 To je vzor pro mou dílničku, vypadá to hodně podobně, včetně té černobílé dlažby, ale u mě je daleko víc vercajku jak na těch vzorových fotkách... a i takovy poradecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 jj,, dam subikovi vzdycky zabrat ,ale nekdy neni nalada na nejake bass do hedky,nebo kdyz nekoho vezes taky to nevyhuluju.. jasna baja...... tak pak slysis hucet gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 kurec, snad si něco takového taky jednou pořídím Jj, to bys měl. Ale jde to všechno na můj vkus moc pomalu, tak nějak nevíc, co dřív, jestli dělat na baráku, nebo dělat šaluňky kolem bazénu, nebo dláždit příjezdovku, stavět plot, spravovat a vozit auta, chodit do práce, dělat školu, dělat v depu, chodit na letiště, potřeboval bych, aby měl den tak aspoň 30 hodin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 a i takovy poradecek No tak to je trošku horší, ale naštěstí už dělám jen AUTA a ne počongy, do kterýho klepnu kladiven a spadne na zem metrák bordelu a rzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) jasna baja...... tak pak slysis hucet gumy pak jen drnci plasty ... coz je taky docela neprijemny... ,ale na jare to rozeberu,dam tluming at to tak neplechuje .) Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 No tak to je trošku horší, ale naštěstí už dělám jen AUTA a ne počongy, do kterýho klepnu kladiven a spadne na zem metrák bordelu a rzi... : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 pak jen drnci plasty ... coz je taky docela neprijemny... ,ale na jare to rozeberu,dam tluming at to tak neplechuje .) Budeš vytlumovat dveře kvůli mjůzikusu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Jj, to bys měl. Ale jde to všechno na můj vkus moc pomalu, tak nějak nevíc, co dřív, jestli dělat na baráku, nebo dělat šaluňky kolem bazénu, nebo dláždit příjezdovku, stavět plot, spravovat a vozit auta, chodit do práce, dělat školu, dělat v depu, chodit na letiště, potřeboval bych, aby měl den tak aspoň 30 hodin... :D však je potřeba se na důchod něčím zabavít :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 :D však je potřeba se na důchod něčím zabavít :D Jj, máš recht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Budeš vytlumovat dveře kvůli mjůzikusu ? No hlavne obalit dratky,plisky..,pak nejak pokutit tapec at to poradne na tech dverach drzi...potom se v robote pusitim do tech MDeFek,,tedko uz na to nebyl cas.. ,ocekuju repra.,krom koles je to takovy dasli plan na jaro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 No hlavne obalit dratky,plisky..,pak nejak pokutit tapec at to poradne na tech dverach drzi...potom se v robote pusitim do tech MDeFek,,tedko uz na to nebyl cas.. ,ocekuju repra.,krom koles je to takovy dasli plan na jaro... No já plánuju na léto hodit přední dveře komplet do tecsoundu, pokud bude čas a nálada tak i podlahu a pátý vrata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 No já plánuju na léto hodit přední dveře komplet do tecsoundu, pokud bude čas a nálada tak i podlahu a pátý vrata... Jo zadek jsem taky planoval ... kufr,ale podlahu necham jak je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky