jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 A nějaká potěcha oka od Vodafonu... sakryš,tomu bych rozuměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 sakryš,tomu bych rozuměl Chceš telefonní číslo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Chceš telefonní číslo...? sem s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 sem s nim Ale pouze přes SZ, přece jen jsme webová hospoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Ale pouze přes SZ, přece jen jsme webová hospoda... jasan,ale jakmile ho pošleš,mizím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 A nějaká potěcha oka od Vodafonu... ou yeah ... tak od te bych si nechal umejt sklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Ale pouze přes SZ, přece jen jsme webová hospoda... Ty voe,nějak ses s tím číslem zasekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 ou yeah ... tak od te bych si nechal umejt sklo Spiďák kecá,beztak má ho..o a né číslo,lakýra jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Spiďák kecá,beztak má ho..o a né číslo,lakýra jeden nech se prekvapit ... mozna ti da cislo na nejakou peknou usedlou damu ,ktera ma alepson podobny ...šaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Ty vogo,je to kámoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Ty vogo,je to kámoš uz mas ten number? preposli coz ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 uz mas ten number? preposli coz ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 ok tak ne ... asi bych si to slizil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Spiďák nějak mlčí,asi se tam řechtá u monitoru,že mi poslal číslo na nějakýho chlupatýho řidiče kamiónů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Spiďák nějak mlčí,asi se tam řechtá u monitoru,že mi poslal číslo na nějakýho chlupatýho řidiče kamiónů Dej se inkognito,a zkus na to zavolat ... uvidis kdo nebo co se tam ozve..,ale bacha at v tom cile neni 112 567 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Spiďák nějak mlčí,asi se tam řechtá u monitoru,že mi poslal číslo na nějakýho chlupatýho řidiče kamiónů Jestli to nebude náhodou tím, že začal Policajt ze San Franciska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Jestli to nebude náhodou tím, že začal Policajt ze San Franciska taky sleduju ... svine jak ho pobodal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) Videli jste to co ja na nove? Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Moooc pěkný,teď mi umyla telku,abych viděl dobře na Edieho,tak to ji zavolám až ráno,nebudu ji rušit v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Moooc pěkný,teď mi umyla telku,abych viděl dobře na Edieho,tak to ji zavolám až ráno,nebudu ji rušit v práci taky viděl ... kua jsem zvedavej kdo ti to zvedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Videli jste to co ja na nove? Samej dopravní kolaps... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 taky viděl ... kua jsem zvedavej kdo ti to zvedne Slečna od Vodafonu s mírami 91/61/91... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Samej dopravní kolaps... to teda jn .... tak kdyz to veme teda ta zena s tim bozim telem. .,,musi ji rict ze ma dobrej hardware ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 tak kdyz to veme teda ta zena s tim bozim telem. .,,musi ji rict ze ma dobrej hardware ... Baže, a kontrolní otázka, víš v jakým filmu naposled hrála...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Baže, a kontrolní otázka, víš v jakým filmu naposled hrála...? tyjoo,,no to teda netusim... hrala vubec v nejakym ? mozna pak kdyz to reknes se mi vybavi..,ale jinak mi nic ta zena nerika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky