Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak bonus povídáš... No to je divočina... musi se, ale hlavne darky libit,jinak meju nadobí ... a uklizim papiry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 ale o tomhle raci vecer ... mate nejaky tip co hraje v bedne.. ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Budeš to lízadlo dávat do nějakýho laku...? No,chtel bych neco lepsiho,nez lak.. Kdyz se zadari.. Jinak nazdaaaaar kuciiii!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No,chtel bych neco lepsiho,nez lak.. Kdyz se zadari.. Jinak nazdaaaaar kuciiii!! zdarec kluků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 zdarec kluků Zdareeeeec!!Taky delas za jeziska tu praci,jako ja?-> balim darky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 (editace) Zdareeeeec!!Taky delas za jeziska tu praci,jako ja?-> balim darky... ja uz mam zabaleno:),akorat uz si nepamatuju co pro koho je...nedal jsem si tam totiz ty štitky ,nejak to jeste musim dokutit..,asi jsem to mel prenechat nejake zenske ruce ,nevim zda se uprava balicku bude obdarovanym zamlouvat Editováno: 23. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 ja uz mam zabaleno:),akorat uz si nepamatuju co pro koho je...nedal jsem si tam totiz ty štitky ,nejak to jeste musim dokutit..,asi jsem to mel prenechat nejake zenske ruce ,nevim zda se uprava balicku bude obdarovanym zamlouvat Ja to pojmenoval zavcasu.. No to si taky obcas rikam,jestli to neprenechat babe..Ale co,nejde prece o obal,ale o to co je vevnitr..A zase takovy levaci prece nejsme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ja to pojmenoval zavcasu.. No to si taky obcas rikam,jestli to neprenechat babe..Ale co,nejde prece o obal,ale o to co je vevnitr..A zase takovy levaci prece nejsme.. no zenskym by to asi slo líp,ale taky si rikam,ze se jednou za cas musim do neceho hecnout preci me trocha papiru nerozhodi ze ... tedko jsem koukal na ty balicky,a nastesti je poznam podle tvaru a vahy takze no-probe,, .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No,chtel bych neco lepsiho,nez lak.. Kdyz se zadari.. Jinak nazdaaaaar kuciiii!! Čao Marty, takže nechat vyložit diamanty...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 nejak se to zaseklo ...panove zítra se bude nadělovat Tak jsem právě zjistil,co mi zejtra Ježula přinese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak jsem právě zjistil,co mi zejtra Ježula přinese Koukas po tajnych skrýších ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Koukas po tajnych skrýších ? nene,dostanu ho..o,před chvilkou mi to bylo potvrzeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak jsem právě zjistil,co mi zejtra Ježula přinese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 nene,dostanu ho..o,před chvilkou mi to bylo potvrzeno ... to jsou ty predvanocni vyhruzky,musis se branit tim samym--Kdyz ne ja tak nikdo- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Čao Marty, takže nechat vyložit diamanty...? No to taky ne-eeee.. Neco "sportovnejsiho".. A kdyz to nevyjde,tak asi cerna perlet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 ... to jsou ty predvanocni vyhruzky,musis se branit tim samym--Kdyz ne ja tak nikdo- Taky řešení... Nechce někdo faceliftovej nárazník na Octu ? Právě jsem sundal z jedné bouračky, stříbrnej se všema mřížkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No to taky ne-eeee.. Neco "sportovnejsiho".. A kdyz to nevyjde,tak asi cerna perlet.. Jakože karbóóóóóóóón...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Taky řešení... Nechce někdo faceliftovej nárazník na Octu ? Právě jsem sundal z jedné bouračky, stříbrnej se všema mřížkama... vyměním za ten modrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Jakože karbóóóóóóóón...? jakože chrom ty ve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Jakože karbóóóóóóóón...? Psssssst.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 vyměním za ten modrej jakej modrej...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Psssssst.. nakonec nekutis ten lak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jakože chrom ty ve Necham pozlatit.. Zacnu delat Custom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Psssssst.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 (editace) nakonec nekutis ten lak? NO uvidime..Zalezi taky na cene,chci jeste kontaktovat dva znamy,co delaji primo dily z carbonu.. Editováno: 23. Prosinec 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky