Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
NO uvidime..Radsi bych carbon..Zalezi taky na cene,chci jeste kontaktovat dva znamy,co delaji primo dily z carbonu..

jasne no ... ,hlavne aby ten carbon k autu ladil :)

Vloženo
ten co mám přece od tebe a chtěl ho seřezat a udělat toto

tak to je paradni deutsche štylek :palec2: ..akorat ta cerna klika mi tam nejak nesedi :p

Vloženo
ten co mám přece od tebe a chtěl ho seřezat a udělat toto

Aha vlastně, mo mám krátkou paměť. Nebo to snad bude tím, že jsem prodal jenom letos asi 30 nárazníků... lollollol

Vloženo
JJ a to cerny zrcatko taktez..

A Badysu,to chces delat na svy auto?

neco takovyho by se mi fakt libilo,bila farba je proste :palec2: ,,jinak vim jake je tve esteticke citeni,,takze o tom ze to bude ladit nemam pochyb :)

Vloženo
osobně bych se na jakoukoli povrchovou upravu vysral, neb vidíš sám, že bez šrámu se to neobejde

Jj, já už škrtl i lopatkou na RS nárazníku, sice vlastní blbost, ale stalo se...

Vloženo
neco takovyho by se mi fakt libilo,bila farba je proste :palec2: ,,jinak vim jake je tve esteticke citeni,,takze o tom ze to bude ladit nemam pochyb :)

Jj ta bila je na tohle slusiva.. ;)

..a diky kol7 ,taky doufam,ze kdyz to zrealizuju,ze to bude :specool:

Vloženo
Jj, já už škrtl i lopatkou na RS nárazníku, sice vlastní blbost, ale stalo se...

A copak?Ze by zase naka rally prvni snih? :D Nebo to bylo,jak si parkoval v tom Brne?

Vloženo
Jj ta bila je na tohle slusiva.. ;)

..a diky kol7 ,taky doufam,ze kdyz to zrealizuju,ze to bude :specool:

jeste bys mohl vykutit tu predni vypln masky jak to ma treba amogh :) a bylo by to :palec2: ,k tomu cistemu zadku paradni ...

Vloženo
A copak?Ze by zase naka rally prvni snih? :D Nebo to bylo,jak si parkoval v tom Brne?

Jj, to bylo to parkování, už je to spravený a skoro to není poznat... ;) ALE JÁ TO TAM FURT VIDÍM...!!!!!!

Vloženo
tak to je paradni deutsche štylek :palec2: ..akorat ta cerna klika mi tam nejak nesedi :p

jeto maďar a černá klika byla, kvuli černému polepu na auto, které pak auto dostalo, pak změnilo svojí vyzáž a bylo ve stylu "pobřežní hlídka" ;)

Vloženo
jeto maďar a černá klika byla, kvuli černému polepu na auto, které pak auto dostalo, pak změnilo svojí vyzáž a bylo ve stylu "pobřežní hlídka" ;)

dal na to polepy jo? :kuk: ..jak to aasi vypada... , jinak my sem se chtel nekdy zajet mrknout na nejaky ty nemecky srazy ,...

Vloženo
Jj, to bylo to parkování, už je to spravený a skoro to není poznat... ;) ALE JÁ TO TAM FURT VIDÍM...!!!!!!

JJ je mi to uplne jasny,jak to mas.. :( To je takova choroba.. lol lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...