jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak su zase tady,byl jsem na pozdním obědě a nějak jsem se přežral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak su zase tady,byl jsem na pozdním obědě a nějak jsem se přežral Já jsem se taky pěkně v poledne přežral a je mě šoufl eště fčílkaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Já jsem se taky pěkně v poledne přežral a je mě šoufl eště fčílkaj... Já měl asi po půl roce tatarák,tak jsem žral jak divej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 To ja uz mam zase hlada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Já měl asi po půl roce tatarák,tak jsem žral jak divej No vida... A už jsi telefonoval do Bratislavy...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No vida...A už jsi telefonoval do Bratislavy...? čoveče nevolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 čoveče nevolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 třeba nemůže mluvit,protože zrovna někomu myje obrazovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 třeba nemůže mluvit,protože zrovna někomu myje obrazovku Já bych to neviděl tak černě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 To ja uz mam zase hlada.. Nežer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Nežer... Jak,nezer?to se pak nedoziji ani ty kalby u tebe...Bo pojdu hlady do rana.. lol Joooo jo,bratislava.. Jirko,koukej tam zavolat!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Sem tuhle brouzdal po netu.. Ani by mi nevadilo,ze neni modry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Jak,nezer?to se pak nedoziji ani ty kalby u tebe...Bo pojdu hlady do rana.. lolJoooo jo,bratislava.. Jirko,koukej tam zavolat!!! Dobrá, půl rohlíku se povoluje... Marty, razíš někam na silvestra...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Dobrá, půl rohlíku se povoluje... Marty, razíš někam na silvestra...? Ooooo dekuji bozsky Spidi.. lol Hele zatim jsou v planu hory u bratranka na penzionu..Jak jsi na tom s planama Ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 kurec tam bývalo dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 kurec tam bývalo dobře Hmmm,tak tam jsem ještě nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Hmmm,tak tam jsem ještě nebyl Tak to nejsi sam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 čistím comp, co tu vše nemám natahané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 čistím comp, co tu vše nemám natahané Hosi,to je sebranka.. lol Koukam,Cosbos nema pro samy jidlo ani cas koukat do fotaku.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Hosi,to je sebranka.. lol Koukam,Cosbos nema pro samy jidlo ani cas koukat do fotaku.. lol no jéje, by mu vychládl vídeňák jóó to byly naše session u CPL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 čistím comp, co tu vše nemám natahané Co jsou zač ty další dva pinďové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Jak jsi na tom s planama Ty? spidi jak minulé rok viz video lol http://ftipky.cz/vid.php?id=823&ko=1&radit=dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Co jsou zač ty další dva pinďové? nevím, neznám, kteří dva? vlevo a vpravo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 kurec tam bývalo dobře Tak právě poblíž budu patrně na Silvestra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak dej 215/45, tím nemůš vůbec nic zkazit... Dal bych taky 215/45 co mam Deznet F ty sou taky 7micovej rafek a je to tak akorat, 205/50 jsou strasne drahy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky