jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 nevím, neznám, kteří dva? vlevo a vpravo? jj,přesně ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 spidi jak minulé rok viz video lol http://ftipky.cz/vid.php?id=823&ko=1&radit=dat Kde jste se tak příšerně ožrali ? Měli by jste se oba léčit...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak právě poblíž budu patrně na Silvestra... no nekecej, já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jj,přesně ty vlevo bady a vpravo vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 no nekecej, já taky No šak víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 spidi jak minulé rok viz video lol http://ftipky.cz/vid.php?id=823&ko=1&radit=dat ty voe,ty snad pili ředidlo,ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Dal bych taky 215/45 co mam Deznet F ty sou taky 7micovej rafek a je to tak akorat, 205/50 jsou strasne drahy... okéy taky jsem byl tak rozhodnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No šak víme... a kdééé budeš? já 50m od té fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 okéy taky jsem byl tak rozhodnut Rozumná volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 a kdééé budeš? já 50m od té fotky Kde, na Solitary...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Kde, na Solitary...? jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jojo No já budu asi poblíž Sněžného, to je co by šutrákem dohodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No já budu asi poblíž Sněžného, to je co by šutrákem dohodil... ojoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 (editace) Hosi,tak jestli vy dva se na silvestra potkate,tak to bude zase rachot lebek.. lol Editováno: 23. Prosinec 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Hosi,tak jestli vy dva se na silvestra potkate,tak to bude zase rachot lebek.. lol taky se začínám bát lol spídáku 30 jsem tam jak na koňu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak to videjko je pekny..Mi to pripomina,jak se jednou u me na chate vozral kamos,ze taky nemohl stat ani na ctyrech a porad chtel nekam chodit a jit parit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 taky se začínám bát lol spídáku 30 jsem tam jak na koňu Neni divu.. Jen abyste se 30. nevožráli,jak hovada a na silvestra neumirali... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Neni divu.. Jen abyste se 30. nevožráli,jak hovada a na silvestra neumirali... lol nevadí, já se prvního večer vracím, takže jak ty říkáš "mohutně" proběhne už 30 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Neni divu.. Jen abyste se 30. nevožráli,jak hovada a na silvestra neumirali... lol no jo,to znám,ale byl jsem pak 31. tak nasranej že je mi blbě,až jsem to rozchlastal a jel nanovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Mě je blbě, jen to čtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 nevadí, já se prvního večer vracím, takže jak ty říkáš "mohutně" proběhne už 30 :D No to ja prave taky asi budu muset bejt do 1. do obeda ready,abych pak mohl cestovat a 2. se zapojit do procesu.. I kdyz,jeste uvidime.. Takze 30. budes mit silvestra nanecisto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 no jo,to znám,ale byl jsem pak 31. tak nasranej že je mi blbě,až jsem to rozchlastal a jel nanovo Jj to znam..ale on to clovek pres den nejak skouli a pak to vecer jen dokrmi.. lol Ale ty rana sou hnus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Mě je blbě, jen to čtu... A mas po ruce kyblik...?Pro jistotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Jj to znam..ale on to clovek pres den nejak skouli a pak to vecer jen dokrmi.. lol Ale ty rana sou hnus.. no jo,ráno se vždycky zapřísáhnu,že už nachlast nesáhnu................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 A mas po ruce kyblik...?Pro jistotu? Ne, pouze akvárium... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky