Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

ale pepi na picu znas to :) v praci nuda, nejaka ta strevni chripka radi v praze takze ani pivo si dat nemuzu :(

ale uz se to lepsi ;) tak uvidime ;) dneska v 16*00 sem vyhlasil zulu time odchodu dom :)

Njn, já jdu do práce až zítra, ale su tam domluvenej s kámoškou, že tam budeme spolu dělat neplechu. Nějaký ty zažívací potíže jsem měl od začátku vánoc už 2x, ale to jsem přisuzoval nehnodným kombinacím druhů potravin a alkoholu lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Marty, vychrápanej...? lol

Caues Spidulo..Aaaale,ani ne..Rano sem musel vstavat.. V 10 hodin a pak naky navstevy kramu.. :feve: a taky optika..No a ted si du dat konecne polivcicku..Jinak mam na zile jeste 0,2... :wacko: Ceka nas taky cesta na prahu,ale to nechame na pozdejsi dobu.. lol lol radsi... lol lol

Cago Vitto.. ;)

Odkaz ke komentáři

auto je spinavy vevnitr i venku zebych z toho blil :D

Jj, nápodobně, ale je zima, tak to neřeším, navíc se tady nějak extra nesolí, tak do nemusím mejt. Tak v březnu, popřípadě dubnu si s tím zajedu na mycí rampu a všechno z auta opláchnu wapkou a zas budu mí půl roku klidný spaní... ;)

Odkaz ke komentáři

Caues Spidulo..Aaaale,ani ne..Rano sem musel vstavat.. V 10 hodin a pak naky navstevy kramu.. :feve: a taky optika..No a ted si du dat konecne polivcicku..Jinak mam na zile jeste 0,2... :wacko: Ceka nas taky cesta na prahu,ale to nechame na pozdejsi dobu.. lol lol radsi... lol lol

Cago Vitto.. ;)

No mě se vůbec nechtělo vstávat, takže jsem vylezl z postele v poledne... lollollol

A do auta vlezu až tak za hodinu, objet pár kravin a pak šup do dílny a makat... ;)

V sobotu jsem se byl mrknout na motorák a v hale bylo -1°C, takže jsem musel vypustit vodu z motoru... :feve:

Odkaz ke komentáři

ty jo lamy ja bych jel nejradsi nekam do prdele :D zrusit skolu a praci a vypadnout, nejdriv na 4 tydny na hory pak k mori a pak se mozna vratit :)

Jóóóóóóóó tak to jsme dva, jel bych mrknout do švajcu na Landwasser a pak bych se našponoval pěkně na plážos v RdJ a bylo by to... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...