baurak Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Náročné... koukam ze je to vsude stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Jóóóóóóóó tak to jsme dva, jel bych mrknout do švajcu na Landwasser a pak bych se našponoval pěkně na plážos v RdJ a bylo by to... Ty máš taky nárok na podíl z našich příspěvků???? Já myslel, že to jenom Vitto jezdí za naše na dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Ty máš taky nárok na podíl z našich příspěvků???? Já myslel, že to jenom Vitto jezdí za naše na dovolenou Tak to je velice diskrétní a ožehavé téma, na které rozhodně nebudu odpovídat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Vitto, neuskutečníme tu Kubu ? Já bych to fčil sehnal z Mnichova za hodně rozumný lowe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Vitto, neuskutečníme tu Kubu ? Já bych to fčil sehnal z Mnichova za hodně rozumný lowe... jj Kuba je velmi zajimava!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Tak to je velice diskrétní a ožehavé téma, na které rozhodně nebudu odpovídat... Děkuji, tímto jsi mi vlastně odpověděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Děkuji, tímto jsi mi vlastně odpověděl Není zač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 co ti v tom brani no prave skola, prace a penize...ani jedno neni tak jak by melo sakras.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 franku to je jasny ze z toho zijou oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 pepi kuba by byla gutta...jen nevim jako kdy bych jel leto mozna, tedko uz urcite ne, a pristi zimu rozhodne vypadnu, treti vanoce v praci - neneneeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 no prave skola, prace a penize...ani jedno neni tak jak by melo sakras.... No tak to mě ta práce a škola taky trochu stahuje k zemi, ale to by se nějak pořešilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 pepi kuba by byla gutta...jen nevim jako kdy bych jel leto mozna, tedko uz urcite ne, a pristi zimu rozhodne vypadnu, treti vanoce v praci - neneneeee šak tam nemusím dřepět měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 jj Kuba je velmi zajimava!! A jsou tam nějaký kvalitní erotický podniky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 A jsou tam nějaký kvalitní erotický podniky...? ja myslim ze tam neco je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 ja myslim ze tam neco je To by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 vole pepi to ja budu muset ale vzit zuzu !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 To by šlo... koukam ze tam jedes za poznavanim pamatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Valím na poštu, mám tam peníze (15,50 Kč přeplatek za poštovné za měsíc listopad...choboti pošlou radši složenku, než aby to odečetli z další faktury) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 vole pepi to ja budu muset ale vzit zuzu !! budes muset jo?? kua jak to mas zarizeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 vole pepi to ja budu muset ale vzit zuzu !! Woe a já tam poletím asi s kým py*o, s nafukovacím velbloudem...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 na ja tak to je jasny, hebloud zustane doma ale co zuza eroticky vylety na kubu nemaj u me snaci zarizeny to mam sice v pohode, ale dovolena jirko by mi neprosla uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Ty to vidíš černě už v úvodu, trochu se odvaž, nesmíš hned trpět dojmem, že je to neproveditelný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 :D jo pane tak to sem zvedafson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Taxem zase na skok zde a koukám, že jsem v principu vůbec o nic nepřišel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Taxem zase na skok zde a koukám, že jsem v principu vůbec o nic nepřišel... Hoj, dneska už se pracuje a nechlastá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky