maros Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 dobre ranko panove . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 dobré dopoledne ahoj kolego:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 (editace) Dobré ránko ! tak jak se dari pri patku ?.. Editováno: 28. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Dobré ránko ! tak jak se dari pri patku ?.. ahoj...no dnes asi zadna prace nebude...tak tady musim nejak do 2 vydrzet pak sbalit veci na vikend a pak tam mam na vecer jeste nejakou slecnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ahoj...no dnes asi zadna prace nebude...tak tady musim nejak do 2 vydrzet pak sbalit veci na vikend a pak tam mam na vecer jeste nejakou slecnu ooo,tak to z se na vecer urcite tesis ze ,ja si pracicku uz pri volnu udelal ,tak ted jen realizace mensi planek a po Novem roce se muze pracovat....,jinak taky jsem hnedka z rana zavital za hodne milou slecnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ooo,tak to z se na vecer urcite tesis ze ,ja si pracicku uz pri volnu udelal ,tak ted jen realizace mensi planek a po Novem roce se muze pracovat....,jinak taky jsem hnedka z rana zavital za hodne milou slecnou ale tak jo trosku se na vecer tesim to je jasna vec mohl sem u ni byt i dnes po rano ale prace je prace neda se nic delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ale tak jo trosku se na vecer tesim to je jasna vec mohl sem u ni byt i dnes po rano ale prace je prace neda se nic delat Co nadelame,Takhle to je vzdycky ..,ale pred nama vikend ,tak ho muzes vyuzit cely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Co nadelame,Takhle to je vzdycky ..,ale pred nama vikend ,tak ho muzes vyuzit cely no rano odjizdim na hory tak doufam ze to bude dobry...jako minuly to bylo naprosto fantasticky a dlouho jsem si u nas tak nezalyzoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no rano odjizdim na hory tak doufam ze to bude dobry...jako minuly to bylo naprosto fantasticky a dlouho jsem si u nas tak nezalyzoval Kam jezdis na lyzovacku? ... taky bych si zajezdil,ale vybava nejak selhala,a sneha taky neni na zadny blbnuti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Kam jezdis na lyzovacku? ... taky bych si zajezdil,ale vybava nejak selhala,a sneha taky neni na zadny blbnuti... minuly vikend jsem byl ve spindlu a ted jedu do jizerek do Vysokeho nad Jizerou...akorat jsem letos premyslel nad lyzema ale koupil jsem si novy boty a jelikoz lyze byly dost drahy tak jsem si to nechal na pristi sezonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ahoj...no dnes asi zadna prace nebude...tak tady musim nejak do 2 vydrzet pak sbalit veci na vikend a pak tam mam na vecer jeste nejakou slecnu no ale pán to má dobře zařízený, takže příště v Boleslavi pro Jiříka 2 židle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no ale pán to má dobře zařízený, takže příště v Boleslavi pro Jiříka 2 židle? no to nevim...tohle zatim neni nic vaznyho jen kamaradka vzdyt to znas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 minuly vikend jsem byl ve spindlu a ted jedu do jizerek do Vysokeho nad Jizerou...akorat jsem letos premyslel nad lyzema ale koupil jsem si novy boty a jelikoz lyze byly dost drahy tak jsem si to nechal na pristi sezonu tak to je parada,, koukam na ty nase kopecky,,hnedka bych na ne vletel ,snad se k tomu jeste letos dostanu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no to nevim...tohle zatim neni nic vaznyho jen kamaradka vzdyt to znas Od kamarada taky rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no to nevim...tohle zatim neni nic vaznyho jen kamaradka vzdyt to znas JJ ;-) , ale vzít jí můžeš ať ví jaký má kamarád skvělý kamarády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 tak to je parada,, koukam na ty nase kopecky,,hnedka bych na ne vletel ,snad se k tomu jeste letos dostanu ... no loni byla zima slaba tak jsem u nas skoro nelyzoval tak si to musim letos vynahradit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Od kamarada taky rada a to ma pan asi pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 JJ ;-) , ale vzít jí můžeš ať ví jaký má kamarád skvělý kamarády no myslim ze na tohle bude mit jeste cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no loni byla zima slaba tak jsem u nas skoro nelyzoval tak si to musim letos vynahradit... To kazdopadne ,tento rok to vypadalo nedejne,ale nakonec u nas vcelku nic moc,alespon ,ze teda mrzne a zesnezujou to umelym ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no myslim ze na tohle bude mit jeste cas ty máš snad strach, že bysme ti udělali ostudu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no loni byla zima slaba tak jsem u nas skoro nelyzoval tak si to musim letos vynahradit... Jj, taky se v neděli chystáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 To kazdopadne ,tento rok to vypadalo nedejne,ale nakonec u nas vcelku nic moc,alespon ,ze teda mrzne a zesnezujou to umelym ... presne tak...kdyby nebyl umelej tak ze asi zase nejezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ty máš snad strach, že bysme ti udělali ostudu? tak strach nemam...to je jistota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky