baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 tak 3kilča je paradicka ... akorat uz vidim jak by byl clovek po tom dnu zlomeny .. tak me to nastesti nezlame...delam porad nejakej sport tak ze tohle je pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 pročpak? Nebuď zhejčkanej nejsem zhejckanej...me proste Jeste nebavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 tak me to nastesti nezlame...delam porad nejakej sport tak ze tohle je pohodicka Ony me predcasem vsecky sporty co sem delal kvuli casu opustily ,ale lyze,nevim proc ,mi daly zabrat vzdycky... a co nechapu ,ze me vic bolely ruce nez nohy .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Serete me s tim lyzovanim. Ja to mam kousek, vsichni kamosi jezdej na lyze a ja musim mit nejaky vypiceny koleno, ze nemuzu nic a co si delal...co mas s kolenem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Ony me predcasem vsecky sporty co sem delal kvuli casu opustily ,ale lyze,nevim proc ,mi daly zabrat vzdycky... a co nechapu ,ze me vic bolely ruce nez nohy .. tak to bych to tvoje lyzovani chtel videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Dobré ráno teda asi spíš poledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 tak to bych to tvoje lyzovani chtel videt ... snad to tak na pohled hrozny neni,ale fakt to nechapu ,prave mi volal kolega ,ze je zamrzly rybnik, tak oprasim hokejove dovednosti ..akorat nevim jak to dopadne,nestal jsem na bruslich asi 2 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 a co si delal...co mas s kolenem?? Nooo to je prave to ... nevim Sem trosku bumbal, byl sem hrat bowling ( sem slysel z vypraveni ) a rano sem se probudil a malem sem se posral, kdyz sem chtel vstat. Asi vazy co sem se tak ptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ... snad to tak na pohled hrozny neni,ale fakt to nechapu ,prave mi volal kolega ,ze je zamrzly rybnik, tak oprasim hokejove dovednosti ..akorat nevim jak to dopadne,nestal jsem na bruslich asi 2 roky jo taky jsem byl ve stredu hrat hokej po 2 letech...docela sranda...a z toho te teprve budou bolet ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 nejsem zhejckanej...me proste Jeste nebavi no já jsem zvědavej jak ho předělali a na první lyžování v roce to stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Nooo to je prave to ... nevim Sem trosku bumbal, byl sem hrat bowling ( sem slysel z vypraveni ) a rano sem se probudil a malem sem se posral, kdyz sem chtel vstat. Asi vazy co sem se tak ptal to si delas prdel ne ty ani nevis... to znamej taky takhle chlastal pak sel domu ze jako preskoci jeden mensi plutek aby to nemusel obchazet a hned mel 2 tydny problemy se zebrama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Nooo to je prave to ... nevim Sem trosku bumbal, byl sem hrat bowling ( sem slysel z vypraveni ) a rano sem se probudil a malem sem se posral, kdyz sem chtel vstat. Asi vazy co sem se tak ptal kocovina v koleni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no já jsem zvědavej jak ho předělali a na první lyžování v roce to stačí ale ja nerikam ze nestaci...me to ta je nesympaticky...treba spindl me zase nebavil kvuli lidem ale byl jsem tam o vikendu...nikde ani noha zadny fronty a naprosto uzasny lyzovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 jo taky jsem byl ve stredu hrat hokej po 2 letech...docela sranda...a z toho te teprve budou bolet ruce V tom to mam zase opacne,,hral jsem 6 let hokejball takze snad nebude problem ..,ale muze me lesdacos prekvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 to si delas prdel ne ty ani nevis...to znamej taky takhle chlastal pak sel domu ze jako preskoci jeden mensi plutek aby to nemusel obchazet a hned mel 2 tydny problemy se zebrama Au au... no jo radsi bych ale precijen narazeny zebra ... ale snad se to zlepsuje ... uz aspon chodim vicemene normalne, jen obcas to zaboli a pak samo schody sou au au Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 V tom to mam zase opacne,,hral jsem 6 let hokejball takze snad nebude problem ..,ale muze me lesdacos prekvapit ja jsem hral 2 roky hokej a ted hraju pravidelne florbal...ale stejne me ty ruce bolej jeste dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Au au... no jo radsi bych ale precijen narazeny zebra ... ale snad se to zlepsuje ... uz aspon chodim vicemene normalne, jen obcas to zaboli a pak samo schody sou au au jj koleno je neprijemny...a jak to jednou povoli tak uz je to spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ja jsem hral 2 roky hokej a ted hraju pravidelne florbal...ale stejne me ty ruce bolej jeste dnes joo floorball je paradni hra,, ale nekak jsem byl zvykly na ten tvrdsi h-ball,,tak jsem po pul roce skoncil.... .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 joo floorball je paradni hra,, ale nekak jsem byl zvykly na ten tvrdsi h-ball,,tak jsem po pul roce skoncil.... .. ale kdyby jsi videl nas florbal tak by ti to mozna bylo sympaticky...mam tam hodne hokejovych prvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ale kdyby jsi videl nas florbal tak by ti to mozna bylo sympaticky...mam tam hodne hokejovych prvku ... tak to je jina,kdyz se hraje s partickou je to docela sranda ,ale pod dozorem trenera je to masakr,byl to taky mladas a daval nam zabrat ..., Takze zadne vysoke hole na urovni kolem ale normal ''zpoza'' hlavy jo ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 jj koleno je neprijemny...a jak to jednou povoli tak uz je to spatny Nestras, doufam, ze nepovolilo, jen ma proste slabsi chvilku a zas to bude fpohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Nestras, doufam, ze nepovolilo, jen ma proste slabsi chvilku a zas to bude fpohode. jestli mas doma větrovou mast-ICE gel ,,rubni to na to,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ... tak to je jina,kdyz se hraje s partickou je to docela sranda ,ale pod dozorem trenera je to masakr,byl to taky mladas a daval nam zabrat ...,Takze zadne vysoke hole na urovni kolem ale normal ''zpoza'' hlavy jo ? .. no jasne...nehrajeme to zavodne ale jen tak pro zabavu...ale chodime 2x tydne a jsou to lidi co hrali hokej nebo florbal tak ze to i ma celkem uroven jen to hrajeme volnejsim stylem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Nestras, doufam, ze nepovolilo, jen ma proste slabsi chvilku a zas to bude fpohode. ja to mam takhle s kotnikama...udelal to jednou, pak po druhy a ted uz me staci malo a mam vyron jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no jasne...nehrajeme to zavodne ale jen tak pro zabavu...ale chodime 2x tydne a jsou to lidi co hrali hokej nebo florbal tak ze to i ma celkem uroven jen to hrajeme volnejsim stylem a To pak cloveka vic bavi ., jinak ted sme se docela dostali do viru Paintballu ,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky