Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Sherloga jsem měl v červené koktuli

Sluzby asi nemuzes posoudit,co ...nastesti.. .) ale clovek nikdy nevi.Ja treba uz neverim ani zamknute garazi na 2krat..

Vloženo
Alespon se konecne budu od toho zbytku stribrenkaru v necem lisit :D

nj stříbřenkáři, ale já ted koukal co ted jezdí po OV oktulí O1 v barvě O2RS té modré, už 3ks :feve:

Vloženo
nj stříbřenkáři, ale já ted koukal co ted jezdí po OV oktulí O1 v barvě O2RS té modré, už 3ks :feve:

Taky tu mame jednu,potkavam ji docela casto, tak zkusim tasit fotak,mozna ji zachytim,, moc to těm O1,ale slusi....

Vloženo

Například ta, co má zavařenou jen lištu v předním RS nárazníku a zbyek lišt zůstal... lol Je to 4T1 a něco... ;)

Vloženo
A měl´s přívěšek na klíče s jejich imobilizérem...?

ee co to je? já měl přiděleno jen číslo, jinak jsem to jinak neovlivnoval, žilo to svým životem mezi relátkama :)

Vloženo
Například ta, co má zavařenou jen lištu v předním RS nárazníku a zbyek lišt zůstal... lol Je to 4T1 a něco... ;)

to jsou ti kouzelnici s estetickym citenim :):D

Vloženo

nevím jestli to je ona, ale ta myslím už má narazník KO, pak tu je 4T4 co byla kdysi na sauto.... a ted ještě jedna co jsem viděl, borec měl předtím bílou 1,6 55kW ale co to je ted nevim každopadně nefacelift

Vloženo
ee co to je? já měl přiděleno jen číslo, jinak jsem to jinak neovlivnoval, žilo to svým životem mezi relátkama :)

No u Golfiku mám ještě u vystřelováku přívěšek, kterej musím před starten přiložit ke snímači ve stěně středovýho tunelu. Až to zamňančí, tak se může startovat... ;)

Vloženo
No u Golfiku mám ještě u vystřelováku přívěšek, kterej musím před starten přiložit ke snímači ve stěně středovýho tunelu. Až to zamňančí, tak se může startovat... ;)

Ta dnesni technika,.. co kdyby se to posralo.. ? :D

Vloženo

těch systému je samože více ;) já měl když bych nahlásil své číslo, řekně mě kde je auto apod. nebo naopak mě zavolá co se děje s autem, že hlásí pohyb apod...

Vloženo
těch systému je samože více ;) já měl když bych nahlásil své číslo, řekně mě kde je auto apod. nebo naopak mě zavolá co se děje s autem, že hlásí pohyb apod...

neboli kde je?,kam jede, a kdo ho ridi ... .)

Vloženo

Jj, to je klasickej základ od Sherlogu... ;)

Vloženo (editace)
Jaxe Ti líbí tyhle kola...? ;)

jestli muzu..tak jsou :palec2: ,, milous vychytal kolace jak bejk....

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Říkáš,kdyz uz 4kolu tak poradne zabezbecenou :) ,no nevim co bych delal kdyby octa rano nestala tam kde ma ... raci to ani neprivolavat :feve:

Souhlas a nápodobně... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...