Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Sherloga jsem měl v červené koktuli Sluzby asi nemuzes posoudit,co ...nastesti.. .) ale clovek nikdy nevi.Ja treba uz neverim ani zamknute garazi na 2krat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Alespon se konecne budu od toho zbytku stribrenkaru v necem lisit nj stříbřenkáři, ale já ted koukal co ted jezdí po OV oktulí O1 v barvě O2RS té modré, už 3ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 no,muzu rict ,ze mam docela slusnyho brouka v hlave... no a co rebas tydle?.... http://www.hificar.cz/reproduktory/dragster-ds-632.html Za ty love zbytečně suchý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 nj stříbřenkáři, ale já ted koukal co ted jezdí po OV oktulí O1 v barvě O2RS té modré, už 3ks Taky tu mame jednu,potkavam ji docela casto, tak zkusim tasit fotak,mozna ji zachytim,, moc to těm O1,ale slusi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Sherloga jsem měl v červené koktuli A měl´s přívěšek na klíče s jejich imobilizérem...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Za ty love zbytečně suchý... cekal jsem to kazda rada dobra ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 nj stříbřenkáři, ale já ted koukal co ted jezdí po OV oktulí O1 v barvě O2RS té modré, už 3ks Například ta, co má zavařenou jen lištu v předním RS nárazníku a zbyek lišt zůstal... Je to 4T1 a něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 A měl´s přívěšek na klíče s jejich imobilizérem...? ee co to je? já měl přiděleno jen číslo, jinak jsem to jinak neovlivnoval, žilo to svým životem mezi relátkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Například ta, co má zavařenou jen lištu v předním RS nárazníku a zbyek lišt zůstal... Je to 4T1 a něco... to jsou ti kouzelnici s estetickym citenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Například ta, co má zavařenou jen lištu v předním RS nárazníku a zbyek lišt zůstal... Je to 4T1 a něco... nevím jestli to je ona, ale ta myslím už má narazník KO, pak tu je 4T4 co byla kdysi na sauto.... a ted ještě jedna co jsem viděl, borec měl předtím bílou 1,6 55kW ale co to je ted nevim každopadně nefacelift Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 ee co to je? já měl přiděleno jen číslo, jinak jsem to jinak neovlivnoval, žilo to svým životem mezi relátkama No u Golfiku mám ještě u vystřelováku přívěšek, kterej musím před starten přiložit ke snímači ve stěně středovýho tunelu. Až to zamňančí, tak se může startovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 No u Golfiku mám ještě u vystřelováku přívěšek, kterej musím před starten přiložit ke snímači ve stěně středovýho tunelu. Až to zamňančí, tak se může startovat... Ta dnesni technika,.. co kdyby se to posralo.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Ta dnesni technika,.. co kdyby se to posralo.. ? Tak pojedu oktávkou, tam to nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Tak pojedu oktávkou, tam to nemám... Vyhoda rozsirenych, rodinnych, vozovych parku ,ja bych tahal 10kč a hura na Bus Slezko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 No u Golfiku mám ještě u vystřelováku přívěšek, kterej musím před starten přiložit ke snímači ve stěně středovýho tunelu. Až to zamňančí, tak se může startovat... těch systému je samože více já měl když bych nahlásil své číslo, řekně mě kde je auto apod. nebo naopak mě zavolá co se děje s autem, že hlásí pohyb apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 těch systému je samože více já měl když bych nahlásil své číslo, řekně mě kde je auto apod. nebo naopak mě zavolá co se děje s autem, že hlásí pohyb apod... neboli kde je?,kam jede, a kdo ho ridi ... .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 těch systému je samože více já měl když bych nahlásil své číslo, řekně mě kde je auto apod. nebo naopak mě zavolá co se děje s autem, že hlásí pohyb apod... Jj, to je klasickej základ od Sherlogu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 já mám vyhlídnuto do budoucna něco podobného: http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?p...roducts/ca-1802 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Jj, to je klasickej základ od Sherlogu... zadarmo príma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 já mám vyhlídnuto do budoucna něco podobného: http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?p...roducts/ca-1802 Jj, taky dobrá věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 já mám vyhlídnuto do budoucna něco podobného: http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?p...roducts/ca-1802 Říkáš,kdyz uz 4kolu tak poradne zabezbecenou ,no nevim co bych delal kdyby octa rano nestala tam kde ma ... raci to ani neprivolavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 zadarmo príma Jaxe Ti líbí tyhle kola...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Jaxe Ti líbí tyhle kola...? mě se to líbí celé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 (editace) Jaxe Ti líbí tyhle kola...? jestli muzu..tak jsou ,, milous vychytal kolace jak bejk.... Editováno: 10. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Říkáš,kdyz uz 4kolu tak poradne zabezbecenou ,no nevim co bych delal kdyby octa rano nestala tam kde ma ... raci to ani neprivolavat Souhlas a nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky