rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 celkem mě to nadchlo, viděl jsem na to prezentaci, cena okolo 12tis plus převodník CANu na kontakt 15, to je dalších 1500,-, takže ve vysledku by se mohlo do 15t vejít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Takže kola máme vybraný, podvozek taky, interiér samože a může začít vybírat dovolenou na příští rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Souhlas a nápodobně... Me tedko tak napadlo,ze odbocim od tematu,... nezdite nekdo k sousedum do nemecka na VW atd.. detsch style srazy...?? zajimalo by me jestli by se tam treba nedala sehnat maska na octu za levnejsi peniz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Takže kola máme vybraný, podvozek taky, interiér samože a může začít vybírat dovolenou na příští rok... chtel bych mit tve problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Takže kola máme vybraný, podvozek taky, interiér samože a může začít vybírat dovolenou na příští rok... já z toho kupu věcí nevím, musím koupit nové pneu na 17 " a tak se koukám po jiných 18" ale prd, nikde nic zajimacího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 spidaku doufám že na jaře už bude focení stříbrnáků/žlutáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 já z toho kupu věcí nevím, musím koupit nové pneu na 17 " a tak se koukám po jiných 18" ale prd, nikde nic zajimacího Vzdycky se neco najde, ... Vybirani kol je shit.., a ty konfiguratory na netu taky stoji vetsinou za veliky kulovy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Vzdycky se neco najde, ... Vybirani kol je shit.., a ty konfiguratory na netu taky stoji vetsinou za veliky kulovy.... to kamoš, ten uvidi kola a hned jo super ty chci a vždycky je to pecka, na jaře chci zkusit jeho 8,5x18 a zadek 9,5x18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 spidaku doufám že na jaře už bude focení stříbrnáků/žlutáků O tom vůbec nepochybuj... Máš klimatronik...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 to kamoš, ten uvidi kola a hned jo super ty chci a vždycky je to pecka, na jaře chci zkusit jeho 8,5x18 a zadek 9,5x18 Kua,no stacilo mi videt Kubovic-škodikovic kolace.. , ,a nezkousel si davat z cervenky ty spidery ?jak to vypada,v kombinaci se zlutou kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Luštím to z avataru a vypadá to že jo, ale ty máš stejně ten rámeček z kořenovýho dřeva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 O tom vůbec nepochybuj... Máš klimatronik...? mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 O tom vůbec nepochybuj... Máš klimatronik...? máá ( to pěkný ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Kua,no stacilo mi videt Kubovic-škodikovic kolace.. , ,a nezkousel si davat z cervenky ty spidery ?jak to vypada,v kombinaci se zlutou kuzi na jaro tam přijdou, zatím mají klid v duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Luštím to z avataru a vypadá to že jo, ale ty máš stejně ten rámeček z kořenovýho dřeva... aaa,uz se resi co ma kdo lepsi,horsi .. ,,nahodim blby dotaz .Spidi ty si taky z Ovy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Luštím to z avataru a vypadá to že jo, ale ty máš stejně ten rámeček z kořenovýho dřeva... jojo je tam to prkno přetažené luxolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 aaa,uz se resi co ma kdo lepsi,horsi .. ,,nahodim blby dotaz .Spidi ty si taky z Ovy? se spidakem vždy řešíme co jo co ne Spidula je od Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 na jaro tam přijdou, zatím mají klid v duši no asi taky prastim do 17'' bylo by blby jezdit na 15or 16 kdyz vsichni prechazej z 17 na 18 nebo na 19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 no asi taky prastim do 17'' bylo by blby jezdit na 15or 16 kdyz vsichni prechazej z 17 na 18 nebo na 19 17" je jasná volba pocitově na pohodlí oproti 16" jsem nic výrazného nezaznamenal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 se spidakem vždy řešíme co jo co ne Spidula je od Brna joo brno,, Kazdopadne je trea se vzdy poradit.), co hlava to nazor ,ale musi to byt clovek zasveceny..Kdyz na me nekdo vybali,jako nedavno znamy, ze si koupil externi neony pod auto,nebo samolepsku s napisem No fear na okno...,a to nezminil jeho oblibene chrom napisky NOS ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 17" je jasná volba pocitově na pohodlí oproti 16" jsem nic výrazného nezaznamenal Me uz je to ted taky docela jedno,kdyz je vypnute rejdijou tak to drnci i na 15 .... takze jak se otepli ..rozebirka interieru,a pekne odhlucnovat.. ,ale nevim jestli teda ty spidery,nebo scoutacke 17 z rooma...,a nebo uplne neco z jineho dousku treba u toory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 joo brno,, Kazdopadne je trea se vzdy poradit.), co hlava to nazor ,ale musi to byt clovek zasveceny..Kdyz na me nekdo vybali,jako nedavno znamy, ze si koupil externi neony pod auto,nebo samolepsku s napisem No fear na okno...,a to nezminil jeho oblibene chrom napisky NOS ) taky znám takové, jen houšť takových, aby naše vynikaly :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 17" je jasná volba pocitově na pohodlí oproti 16" jsem nic výrazného nezaznamenal Jj, když strovná 16" a 17", tak v tom není žádnej rozdíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Me uz je to ted taky docela jedno,kdyz je vypnute rejdijou tak to drnci i na 15 .... takze jak se otepli ..rozebirka interieru,a pekne odhlucnovat.. ,ale nevim jestli teda ty spidery,nebo scoutacke 17 z rooma...,a nebo uplne neco z jineho dousku treba u toory... rum 17 scout jsou luxusní, to jo mě zas děsně drnčí loketka, levý plast, ale kdykoli jsem v garaži že to pořeším tak na to zapomenu a tak mě to sere sere a sere .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 taky znám takové, jen houšť takových, aby naše vynikaly :D nee skoda mluvit ,, mozna si vzpominate jak jsem udelal tema chudak octa ,nebo neco v tom smyslu... pokud se mi zitra podari tak vyfotim octu souseda,za ty prachy co vrazil do samolepek a chrom doplnku mohl mit pekny kola+tonovani....no ostatne uvidite sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky