Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

No,v tomto urco ne.To bych z nich pak nemel vubec nic..... v tomto jsem dost chaby na zdravi :Dlol

Njn, každej máme něco... ;)

Ale já už mám taky poslední den, my vždycky na ty tři dny (24.-26.12.) zamčeme všechny auta do garáží a obrážíme se se sousedama - kámošama navzájem a pokud je potřeba někam zajet, tak zásadně řídí manželky a přítelkyně a zásadně jejich auta... lol

Ale už zítra zase přijdu do dílny a bude se něco tvořit. No a v pátek musím odpoledne do práce, jestli se tam za ten týden něco nepřihodilo a pak zase bude dlouhý volno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš Muller Thurgau? :p

Müller Thurgau (zkratka MT) je švýcarská moštová odrůda vinné révy, která vznikla nejspíše křížením odrůd Ryzlink rýnský a Madlenka královská. Je pojmenována podle prof. Dr. Herrmanna Müllera ze švýcarského kantonu Thurgau.

Jedná se o pěstitelsky velmi oblíbenou a v Česku nejrozšířenější odrůdu, kterou je možné pěstovat ve všech českých i moravských vinařských podoblastech. Její význam je největší zejména ve vinařské oblasti Čechy, kde poskytuje vína svěží a s mladistvým charakterem. Na Moravě jsou nejvíce oceňována vína této odrůdy ze Znojemska, Uherskohradišťska, Kyjovska a Mutěnicka. V roce 2004 byla vysázena na 11,2 % plochy všech vinic v Česku, v roce 1999 to bylo dokonce 17 %.

Zkráceně, je to sračka, ale dá se to okecat :D :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Já to taky nějak vytrénoval ;) .Včera opět 8 Stellinek a nějaký panáčcí a dneska ráno pohoda :palec2:

caues! ... jj stelinky jsou paradni piticko :) ,, asi na ne taky prejdu .. uz par lidi rikalo ,ze si uzji tu ochutnavku do posledni kapky...

Dneska jdu na Štěpanskou akcicku,tak uvidim jak se ten trenink vyplatil :D ..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...