maros Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) No ale to si ty vánoce moc neužíváš, nééé...? No,v tomto urco ne.To bych z nich pak nemel vubec nic..... v tomto jsem dost chaby na zdravi Editováno: 26. Prosinec 2007, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Zdarec pánové,tak jak to jde.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 No,v tomto urco ne.To bych z nich pak nemel vubec nic..... v tomto jsem dost chaby na zdravi Njn, každej máme něco... Ale já už mám taky poslední den, my vždycky na ty tři dny (24.-26.12.) zamčeme všechny auta do garáží a obrážíme se se sousedama - kámošama navzájem a pokud je potřeba někam zajet, tak zásadně řídí manželky a přítelkyně a zásadně jejich auta... Ale už zítra zase přijdu do dílny a bude se něco tvořit. No a v pátek musím odpoledne do práce, jestli se tam za ten týden něco nepřihodilo a pak zase bude dlouhý volno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Sipdaku,ty mas takovy prehled. Nemas nejaky tip na svarecku na doma ? Nejaka rozumna cenova hladina a kvalitni svary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Sipdaku,ty mas takovy prehled.Nemas nejaky tip na svarecku na doma ? Nejaka rozumna cenova hladina a kvalitni svary Mrkni tady, borec má hodně slušnej repertoár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Jinak na kvalitní sváry Ti můžu poradit tak akorát čistej beran a dobře nastavenej podavač drátu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 kvalitka je MULLER ale to nezaplatíš na domací použití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 kvalitka je MULLER ale to nezaplatíš na domací použití Jj Bady, to je tak na 150 metrů kouťáků denně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 kvalitka je MULLER ale to nezaplatíš na domací použití Myslíš Muller Thurgau? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Myslíš Muller Thurgau? Jo, rozhodně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Myslíš Muller Thurgau? Müller Thurgau (zkratka MT) je švýcarská moštová odrůda vinné révy, která vznikla nejspíše křížením odrůd Ryzlink rýnský a Madlenka královská. Je pojmenována podle prof. Dr. Herrmanna Müllera ze švýcarského kantonu Thurgau. Jedná se o pěstitelsky velmi oblíbenou a v Česku nejrozšířenější odrůdu, kterou je možné pěstovat ve všech českých i moravských vinařských podoblastech. Její význam je největší zejména ve vinařské oblasti Čechy, kde poskytuje vína svěží a s mladistvým charakterem. Na Moravě jsou nejvíce oceňována vína této odrůdy ze Znojemska, Uherskohradišťska, Kyjovska a Mutěnicka. V roce 2004 byla vysázena na 11,2 % plochy všech vinic v Česku, v roce 1999 to bylo dokonce 17 %. Zkráceně, je to sračka, ale dá se to okecat :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Taky je vám tak špatně jako mě...? čus,.. ty ,,ikdyz se mi vcera darilo slusne tankovat ,,tak celkem pohoda... jsem celkem dopasoval ingredience .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Jj Bady, to je tak na 150 metrů kouťáků denně... kouťák je co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Zkráceně, je to sračka, ale dá se to okecat :D :D Bady, máš na oktě nalakovaný kliky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 čus,.. ty ,,ikdyz se mi vcera darilo slusne tankovat ,,tak celkem pohoda... jsem celkem dopasoval ingredience .. Já to taky nějak vytrénoval .Včera opět 8 Stellinek a nějaký panáčcí a dneska ráno pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Bady, máš na oktě nalakovaný kliky...? jo jsou v laku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 cau kuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Já to taky nějak vytrénoval .Včera opět 8 Stellinek a nějaký panáčcí a dneska ráno pohoda caues! ... jj stelinky jsou paradni piticko ,, asi na ne taky prejdu .. uz par lidi rikalo ,ze si uzji tu ochutnavku do posledni kapky... Dneska jdu na Štěpanskou akcicku,tak uvidim jak se ten trenink vyplatil .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 cau kuci Čao sokole, tak co byl jsi hodný pod stromečkem? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 jo jsou v laku A nalakoval sis aspoň jednu náhradní...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Spidi na kolik myslíš polezou, jedno odřené, jedno kleplé http://cgi.ebay.de/ASA-Felge-AR-1-Frontpol...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 A nalakoval sis aspoň jednu náhradní...? ne ja je v laku měl LK jsou v laku vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Spidi na kolik myslíš polezou, jedno odřené, jedno kleplé http://cgi.ebay.de/ASA-Felge-AR-1-Frontpol...1QQcmdZViewItem Tak to si netrofám odhadnout, ale ta oprava je tak na jedno odpoledne u lahváča... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 ne ja je v laku měl LK jsou v laku vždy Aha, já jsem si na to vzpoměl, protože už mě volal asi třetí člověk, kolik stojí přetmelení stříknutí kliky, že si ju rozbrousil při vjezdu do garaže. No nejsou ty lidi vožralí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Aha, já jsem si na to vzpoměl, protože už mě volal asi třetí člověk, kolik stojí přetmelení stříknutí kliky, že si ju rozbrousil při vjezdu do garaže. No nejsou ty lidi vožralí...? a to je vcelku normální, klika a zadní lem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky