Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a To pak cloveka vic bavi :) .,

jinak ted sme se docela dostali do viru Paintballu :) ,...

jojo bavi...jen mame celkem spotrebu hokejek lol

ten by me hodne zajimal ale jeste jsem na tom nikdy nebyl

Vloženo
ja to mam takhle s kotnikama...udelal to jednou, pak po druhy a ted uz me staci malo a mam vyron jako prase

Jojo to se mi stalo loni ... jdnou vyron jak svine, kotnik 2x takovej nez predtim ... a od ty doby je ten kotnik takovej povolnej a nachylnejsi na jakejkoliv spatnej doslap. Ale o co dele to drzi bez vyronu, o to se to zas zda pevnejsi.

Vloženo

Predevcirem v Mimoni prijelo nekde 4 nebo 5 plne nalozenejch typku hezky vsichni v maskacich a odpochodovali nekam hrat. Celkem mazec asi. Jen teda nevim zda-li to byl paintball nebo airsoft.

Vloženo

Tak se spotreou se musi pocitat :);) .. Co se tyce toho paintballu,jak budes mit moznost tak si na nej zajdete,kdyz sme byli poprve tak byla patrna drobna nervozita,ale po prvni hre bylo jasny ,ze tam odsad jedn tak neodjedem :D..

Vloženo
Jojo to se mi stalo loni ... jdnou vyron jak svine, kotnik 2x takovej nez predtim ... a od ty doby je ten kotnik takovej povolnej a nachylnejsi na jakejkoliv spatnej doslap. Ale o co dele to drzi bez vyronu, o to se to zas zda pevnejsi.

ono se to pevnejsi zda ale mam zkusenost ze pak opravdu staci malo :feve:

Vloženo
Tak se spotreou se musi pocitat :);) .. Co se tyce toho paintballu,jak budes mit moznost tak si na nej zajdete,kdyz sme byli poprve tak byla patrna drobna nervozita,ale po prvni hre bylo jasny ,ze tam odsad jedn tak neodjedem :D..

jj se spotrebou se pocita ;)

ono to tady u nas vzdy skoncilo na tom ze jsme nedali dohromady dost lidi :feve:

Vloženo
ale ja nerikam ze nestaci...me to ta je nesympaticky...treba spindl me zase nebavil kvuli lidem ale byl jsem tam o vikendu...nikde ani noha zadny fronty a naprosto uzasny lyzovani

no jasně, taky radši jezdím jinám, ale jak jsem psal jsem zvědavej co s tím udělali ;)

No jinak sám sobě šéfem jsem rozhodl, že končím a jdu dom spolu se zbytkem osazenstva kanceláře takže všem přeji příjemný Silvestr a pohodový vstup do nového roku

Vloženo
jj se spotrebou se pocita ;)

ono to tady u nas vzdy skoncilo na tom ze jsme nedali dohromady dost lidi :feve:

Nas chodi vzdycky tak max deset,, pekna hra 5na5,a to se clovek uz pekne zapoti :D ..,,jeste kdyz dostanes nejakou peknou stiplavou do zadku tak je to atmosfera jedna basen .)

Vloženo
no jasně, taky radši jezdím jinám, ale jak jsem psal jsem zvědavej co s tím udělali ;)

No jinak sám sobě šéfem jsem rozhodl, že končím a jdu dom spolu se zbytkem osazenstva kanceláře takže všem přeji příjemný Silvestr a pohodový vstup do nového roku

Nápodobně ! :)

Vloženo

I tobe a tve drahe polovicce !!! :palec2:

Vloženo
no nevim nevim jak moc si odpocinu ale na tyhle veci jsem odolnej tak ze pohoda lol

Ti zavidim,ja nidky nevim jak dopadnu ,,nekdy se to da a nekdy se to feest neda :D ..

Vloženo
Ti zavidim,ja nidky nevim jak dopadnu ,,nekdy se to da a nekdy se to feest neda :D ..

ja muzu dopadnout jak chci ale vzdycky funguju...ale je pravda ze tak max 3-4 dny pak potrebuji pauzu ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...