Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

ja to mam takhle s kotnikama...udelal to jednou, pak po druhy a ted uz me staci malo a mam vyron jako prase

Jojo to se mi stalo loni ... jdnou vyron jak svine, kotnik 2x takovej nez predtim ... a od ty doby je ten kotnik takovej povolnej a nachylnejsi na jakejkoliv spatnej doslap. Ale o co dele to drzi bez vyronu, o to se to zas zda pevnejsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo bavi...jen mame celkem spotrebu hokejek lol

ten by me hodne zajimal ale jeste jsem na tom nikdy nebyl

Predevcirem v Mimoni prijelo nekde 4 nebo 5 plne nalozenejch typku hezky vsichni v maskacich a odpochodovali nekam hrat. Celkem mazec asi. Jen teda nevim zda-li to byl paintball nebo airsoft.

Odkaz ke komentáři

jojo bavi...jen mame celkem spotrebu hokejek lol

ten by me hodne zajimal ale jeste jsem na tom nikdy nebyl

Tak se spotreou se musi pocitat :);) .. Co se tyce toho paintballu,jak budes mit moznost tak si na nej zajdete,kdyz sme byli poprve tak byla patrna drobna nervozita,ale po prvni hre bylo jasny ,ze tam odsad jedn tak neodjedem :D..

Odkaz ke komentáři

Jojo to se mi stalo loni ... jdnou vyron jak svine, kotnik 2x takovej nez predtim ... a od ty doby je ten kotnik takovej povolnej a nachylnejsi na jakejkoliv spatnej doslap. Ale o co dele to drzi bez vyronu, o to se to zas zda pevnejsi.

ono se to pevnejsi zda ale mam zkusenost ze pak opravdu staci malo :feve:

Odkaz ke komentáři

Tak se spotreou se musi pocitat :);) .. Co se tyce toho paintballu,jak budes mit moznost tak si na nej zajdete,kdyz sme byli poprve tak byla patrna drobna nervozita,ale po prvni hre bylo jasny ,ze tam odsad jedn tak neodjedem :D..

jj se spotrebou se pocita ;)

ono to tady u nas vzdy skoncilo na tom ze jsme nedali dohromady dost lidi :feve:

Odkaz ke komentáři

ale ja nerikam ze nestaci...me to ta je nesympaticky...treba spindl me zase nebavil kvuli lidem ale byl jsem tam o vikendu...nikde ani noha zadny fronty a naprosto uzasny lyzovani

no jasně, taky radši jezdím jinám, ale jak jsem psal jsem zvědavej co s tím udělali ;)

No jinak sám sobě šéfem jsem rozhodl, že končím a jdu dom spolu se zbytkem osazenstva kanceláře takže všem přeji příjemný Silvestr a pohodový vstup do nového roku

Odkaz ke komentáři

jj se spotrebou se pocita ;)

ono to tady u nas vzdy skoncilo na tom ze jsme nedali dohromady dost lidi :feve:

Nas chodi vzdycky tak max deset,, pekna hra 5na5,a to se clovek uz pekne zapoti :D ..,,jeste kdyz dostanes nejakou peknou stiplavou do zadku tak je to atmosfera jedna basen .)

Odkaz ke komentáři

no jasně, taky radši jezdím jinám, ale jak jsem psal jsem zvědavej co s tím udělali ;)

No jinak sám sobě šéfem jsem rozhodl, že končím a jdu dom spolu se zbytkem osazenstva kanceláře takže všem přeji příjemný Silvestr a pohodový vstup do nového roku

Nápodobně ! :)

Odkaz ke komentáři

I tobe a tve drahe polovicce !!! :palec2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...