baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 a To pak cloveka vic bavi .,jinak ted sme se docela dostali do viru Paintballu ,... jojo bavi...jen mame celkem spotrebu hokejek ten by me hodne zajimal ale jeste jsem na tom nikdy nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ja to mam takhle s kotnikama...udelal to jednou, pak po druhy a ted uz me staci malo a mam vyron jako prase Jojo to se mi stalo loni ... jdnou vyron jak svine, kotnik 2x takovej nez predtim ... a od ty doby je ten kotnik takovej povolnej a nachylnejsi na jakejkoliv spatnej doslap. Ale o co dele to drzi bez vyronu, o to se to zas zda pevnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 jojo bavi...jen mame celkem spotrebu hokejek ten by me hodne zajimal ale jeste jsem na tom nikdy nebyl Predevcirem v Mimoni prijelo nekde 4 nebo 5 plne nalozenejch typku hezky vsichni v maskacich a odpochodovali nekam hrat. Celkem mazec asi. Jen teda nevim zda-li to byl paintball nebo airsoft. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 jojo bavi...jen mame celkem spotrebu hokejek ten by me hodne zajimal ale jeste jsem na tom nikdy nebyl Tak se spotreou se musi pocitat .. Co se tyce toho paintballu,jak budes mit moznost tak si na nej zajdete,kdyz sme byli poprve tak byla patrna drobna nervozita,ale po prvni hre bylo jasny ,ze tam odsad jedn tak neodjedem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Jojo to se mi stalo loni ... jdnou vyron jak svine, kotnik 2x takovej nez predtim ... a od ty doby je ten kotnik takovej povolnej a nachylnejsi na jakejkoliv spatnej doslap. Ale o co dele to drzi bez vyronu, o to se to zas zda pevnejsi. ono se to pevnejsi zda ale mam zkusenost ze pak opravdu staci malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Tak se spotreou se musi pocitat .. Co se tyce toho paintballu,jak budes mit moznost tak si na nej zajdete,kdyz sme byli poprve tak byla patrna drobna nervozita,ale po prvni hre bylo jasny ,ze tam odsad jedn tak neodjedem .. jj se spotrebou se pocita ono to tady u nas vzdy skoncilo na tom ze jsme nedali dohromady dost lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ale ja nerikam ze nestaci...me to ta je nesympaticky...treba spindl me zase nebavil kvuli lidem ale byl jsem tam o vikendu...nikde ani noha zadny fronty a naprosto uzasny lyzovani no jasně, taky radši jezdím jinám, ale jak jsem psal jsem zvědavej co s tím udělali No jinak sám sobě šéfem jsem rozhodl, že končím a jdu dom spolu se zbytkem osazenstva kanceláře takže všem přeji příjemný Silvestr a pohodový vstup do nového roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 jj se spotrebou se pocita ono to tady u nas vzdy skoncilo na tom ze jsme nedali dohromady dost lidi Nas chodi vzdycky tak max deset,, pekna hra 5na5,a to se clovek uz pekne zapoti ..,,jeste kdyz dostanes nejakou peknou stiplavou do zadku tak je to atmosfera jedna basen .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no jasně, taky radši jezdím jinám, ale jak jsem psal jsem zvědavej co s tím udělali No jinak sám sobě šéfem jsem rozhodl, že končím a jdu dom spolu se zbytkem osazenstva kanceláře takže všem přeji příjemný Silvestr a pohodový vstup do nového roku Nápodobně ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no jasně, taky radši jezdím jinám, ale jak jsem psal jsem zvědavej co s tím udělali No jinak sám sobě šéfem jsem rozhodl, že končím a jdu dom spolu se zbytkem osazenstva kanceláře takže všem přeji příjemný Silvestr a pohodový vstup do nového roku I tobe a tve drahe polovicce !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Marosi zdravim te ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 a ja pujdu tak za hodinku domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 a ja pujdu tak za hodinku domu Mezi svatecni shichta se pomalu chyli ke konci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Mezi svatecni shichta se pomalu chyli ke konci ... no jeste ze tak...uz se tesim az to skonci a zase 4 dny volna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no jeste ze tak...uz se tesim az to skonci a zase 4 dny volna jj,, pred silvestrem bude trea zase poodpocivat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 jj,, pred silvestrem bude trea zase poodpocivat.. no nevim nevim jak moc si odpocinu ale na tyhle veci jsem odolnej tak ze pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 no nevim nevim jak moc si odpocinu ale na tyhle veci jsem odolnej tak ze pohoda Ti zavidim,ja nidky nevim jak dopadnu ,,nekdy se to da a nekdy se to feest neda .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Ti zavidim,ja nidky nevim jak dopadnu ,,nekdy se to da a nekdy se to feest neda .. ja muzu dopadnout jak chci ale vzdycky funguju...ale je pravda ze tak max 3-4 dny pak potrebuji pauzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 ahoj.Ted jsem byl chvili venku jen tak,a je tam klepka rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Zdravíčko pánové, dnes jsem si přivezl domů nějaké cizokrajné plazy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 tak jsem se byl projet a nejak mi klepe vyfuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Zdravíčko pánové, dnes jsem si přivezl domů nějaké cizokrajné plazy... podivejme na chovatele pekne,pekne zeby odruda LaK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 podivejme na chovatele pekne,pekne zeby odruda LaK Ano ano, čtyři exempláře z čeledi Laurinaklementovitých... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Ano ano, čtyři exempláře z čeledi Laurinaklementovitých... jsem si to rikal a to nejsem az takovy znalec plazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 jsem si to rikal a to nejsem az takovy znalec plazu No vidíš to... A co Ti klepe na tym vejfucku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky