Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No vidíš to... lol

A co Ti klepe na tym vejfucku...?

No,klepe,spis to drnci, tam jak to drzi uprostred na takovem drzacku,ktery uz dloho nedrzi,ale ted se to nejak projevilo :(

Vloženo
Spidi jaké je počásko ve Sněžném? je tam aspon poprašek snížku ? :o

Chystas se na hory ? ...

Jinak Dobré odpoledne!... vsem pritomnym i nepritomnym..

Vloženo
Zdarec pani..Uz jste kuci na miste oslav prichodu noveho roku,nebo jeste doma?My dnes k veceru vyrazime do kopcu.. ;)

Zdar! ... zatim jsem jeste doma,particka vyrazi uz zitra dopoledne,ale ja si to necham az na posledni chvili,jak jinak nez taky do klidu horskych oblasti.. :)

Vloženo
Zdar! ... zatim jsem jeste doma,particka vyrazi uz zitra dopoledne,ale ja si to necham az na posledni chvili,jak jinak nez taky do klidu horskych oblasti.. :)

Zdarec..Jj tak to je pohoda..Ja jeste asi pujdu zabruslit na zamrzlou louzi,pak sundam lizatko a vyrazime.. ;)

Vloženo
Zdarec..Jj tak to je pohoda..Ja jeste asi pujdu zabruslit na zamrzlou louzi,pak sundam lizatko a vyrazime.. ;)

Dneska je pojem zabruslit docela sirokym :D ... urcite autem ? :) ... ja za chvilku asi vyrazim na brusle,, kolotocovat jsem byl vcera vecer ...

Vloženo
Dneska je pojem zabruslit docela sirokym :D ... urcite autem ? :) ... ja za chvilku asi vyrazim na brusle,, kolotocovat jsem byl vcera vecer ...

Ne ne,vyrazim taky na brusle..NA auto asi neni dost pevnej led.. :( Pokouset to nebudu..Tady u nas neni kde kolotocovat..Mozna na horach si dam Finskou rally..

Tak ja padim..Mej se panacku.. -_-

Vloženo
Spidi jaké je počásko ve Sněžném? je tam aspon poprašek snížku ? :o

A jsem zase tuná... lol

Bady, nějakej sníh tam je, ale nic extra a počasí slabota, zatažený a zima, sledovat to můžeš tady

Vloženo
Ne ne,vyrazim taky na brusle..NA auto asi neni dost pevnej led.. :( Pokouset to nebudu..Tady u nas neni kde kolotocovat..Mozna na horach si dam Finskou rally..

Tak ja padim..Mej se panacku.. -_-

Mej se ! .. a kdyby neco tak stastny Novy rok ! ..

Vloženo
A jsem zase tuná... lol

Bady, nějakej sníh tam je, ale nic extra a počasí slabota, zatažený a zima, sledovat to můžeš tady

tak to je přímo paráda, toliko sněhu :palec: aj na cestě ;) hmmm

doufam že dojedem zítra ve zdraví, hlásí ledovku, tak doufám že budete mít posoleno, perem to přes Tišnov ;)

Vloženo
tak to je přímo paráda, toliko sněhu :palec: aj na cestě ;) hmmm

doufam že dojedem zítra ve zdraví, hlásí ledovku, tak doufám že budete mít posoleno, perem to přes Tišnov ;)

Jo, máme 24 hodin bez problémů nasoleno... :palec2:

Vloženo
Jo Bady a ve 22:00 jsou bratři Ludolfové, to je vždycky hrozná prdel... lol

hovno, tak to se taky kouknu, já viděl ten díl jak poslal toho warťasa do teho kadetta a všici lamentovali, jaka ho je škoda :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...