maros Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 No vidíš to... A co Ti klepe na tym vejfucku...? No,klepe,spis to drnci, tam jak to drzi uprostred na takovem drzacku,ktery uz dloho nedrzi,ale ted se to nejak projevilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 A je to tu-hurá do nálevny ,per to do mě,ať je po mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 nevím jestli to tu bolo ale : členové dnes slaví narozeniny PTiCA(26), NoiseR(26), vše nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 A je to tu-hurá do nálevny ,per to do mě,ať je po mě Závidím ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 (editace) jinač zdravím ty co zustali v teple domova ! ...pokud samo,nedko zustal... Editováno: 28. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 A je to tu-hurá do nálevny ,per to do mě,ať je po mě A já už jsem doma z nálevny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 zrdarvim vsechny panacky a koukam ze Spidi mel nocni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 A já už jsem doma z nálevny.. Koukám,že jsme měli stejnej čas návratu domů,akorát já jsem nebyl schopnej něco napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Spidi jaké je počásko ve Sněžném? je tam aspon poprašek snížku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdarec pani..Uz jste kuci na miste oslav prichodu noveho roku,nebo jeste doma?My dnes k veceru vyrazime do kopcu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Spidi jaké je počásko ve Sněžném? je tam aspon poprašek snížku ? Chystas se na hory ? ... Jinak Dobré odpoledne!... vsem pritomnym i nepritomnym.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdarec pani..Uz jste kuci na miste oslav prichodu noveho roku,nebo jeste doma?My dnes k veceru vyrazime do kopcu.. Zdar! ... zatim jsem jeste doma,particka vyrazi uz zitra dopoledne,ale ja si to necham az na posledni chvili,jak jinak nez taky do klidu horskych oblasti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdar! ... zatim jsem jeste doma,particka vyrazi uz zitra dopoledne,ale ja si to necham az na posledni chvili,jak jinak nez taky do klidu horskych oblasti.. Zdarec..Jj tak to je pohoda..Ja jeste asi pujdu zabruslit na zamrzlou louzi,pak sundam lizatko a vyrazime.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdarec..Jj tak to je pohoda..Ja jeste asi pujdu zabruslit na zamrzlou louzi,pak sundam lizatko a vyrazime.. Dneska je pojem zabruslit docela sirokym ... urcite autem ? ... ja za chvilku asi vyrazim na brusle,, kolotocovat jsem byl vcera vecer ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Dneska je pojem zabruslit docela sirokym ... urcite autem ? ... ja za chvilku asi vyrazim na brusle,, kolotocovat jsem byl vcera vecer ... Ne ne,vyrazim taky na brusle..NA auto asi neni dost pevnej led.. Pokouset to nebudu..Tady u nas neni kde kolotocovat..Mozna na horach si dam Finskou rally.. Tak ja padim..Mej se panacku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Spidi jaké je počásko ve Sněžném? je tam aspon poprašek snížku ? A jsem zase tuná... Bady, nějakej sníh tam je, ale nic extra a počasí slabota, zatažený a zima, sledovat to můžeš tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ne ne,vyrazim taky na brusle..NA auto asi neni dost pevnej led.. Pokouset to nebudu..Tady u nas neni kde kolotocovat..Mozna na horach si dam Finskou rally..Tak ja padim..Mej se panacku.. Mej se ! .. a kdyby neco tak stastny Novy rok ! .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tak ja padim..Mej se panacku.. Užij si to panáčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 A jsem zase tuná... Bady, nějakej sníh tam je, ale nic extra a počasí slabota, zatažený a zima, sledovat to můžeš tady tak to je přímo paráda, toliko sněhu aj na cestě hmmm doufam že dojedem zítra ve zdraví, hlásí ledovku, tak doufám že budete mít posoleno, perem to přes Tišnov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 tak to je přímo paráda, toliko sněhu aj na cestě hmmmdoufam že dojedem zítra ve zdraví, hlásí ledovku, tak doufám že budete mít posoleno, perem to přes Tišnov Jo, máme 24 hodin bez problémů nasoleno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 tak já už sa pomalu balím a říkám si jestli ještě nepřikupit jednu plachetnicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 tak já už sa pomalu balím a říkám si jestli ještě nepřikupit jednu plachetnicu No woe jen blbni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 No woe jen blbni... no tak když mám očekávat tak vzácnou návštěvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Jo Bady a ve 22:00 jsou bratři Ludolfové, to je vždycky hrozná prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Jo Bady a ve 22:00 jsou bratři Ludolfové, to je vždycky hrozná prdel... hovno, tak to se taky kouknu, já viděl ten díl jak poslal toho warťasa do teho kadetta a všici lamentovali, jaka ho je škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky