Andílek Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Kurna za chvili razim do praglu :-( je tu krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 taky bych chtel jezdit v praci autem,to je nejvetsi ulejvarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 NO NAZDAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 taky bych chtel jezdit v praci autem,to je nejvetsi ulejvarna je to velka zodpovednost kochtiku ne ulejvarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 NO NAZDAR aloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 NO NAZDAR zdaaaar krajane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ty krávo to bych z toho blil ... mám dovolenou a pracuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ty krávo to bych z toho blil ... mám dovolenou a pracuji Ty si jouda , já jsem v práci a nedělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ty krávo to bych z toho blil ... mám dovolenou a pracuji dimi, ty jses blazen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ty krávo to bych z toho blil ... mám dovolenou a pracuji Ty si jouda , já jsem v práci a nedělám a na to prosím platíme ... já bych proti tomuto uspořádal nějaký manifest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ty krávo to bych z toho blil ... mám dovolenou a pracuji dimi, ty jses blazen no tak nějak musím dosáhnout toho válení prdele ve zlatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 a na to prosím platíme ... já bych proti tomuto uspořádal nějaký manifest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 kua Moravaci nemate někdo volnej platák na přiští týden? :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 a na to prosím platíme ... já bych proti tomuto uspořádal nějaký manifest no pokej zítra ... ti zase udělám pořádnou ostudu v tý vesnici .... jak se to jmenuje?! Praha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 a na to prosím platíme ... já bych proti tomuto uspořádal nějaký manifest no pokej zítra ... ti zase udělám pořádnou ostudu v tý vesnici .... jak se to jmenuje?! Praha? Co mě? Leda tak sám sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 a na to prosím platíme ... já bych proti tomuto uspořádal nějaký manifest no pokej zítra ... ti zase udělám pořádnou ostudu v tý vesnici .... jak se to jmenuje?! Praha? Co mě? Leda tak sám sobě hele, me tam nikdo nezna a az zase vytahnu sve tanecni kreace, tak me pozenou z parketu ... no a jelikoz ty budes muj dozor, tak ostuda padne na tebe ... to je promysleny system Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 taky bych chtel jezdit v praci autem,to je nejvetsi ulejvarna Ja to mam jen v ramci dostani se k zakaznikoj ... prace pride az se tam dostanu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 hele, me tam nikdo nezna a az zase vytahnu sve tanecni kreace, tak me pozenou z parketu ... no a jelikoz ty budes muj dozor, tak ostuda padne na tebe ... to je promysleny system Proč zrovná já mám tobě dělat dozor, si na sebe dáš pozor sám,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 No ale ja se nikam nepresunuju,takze mam smulu. Kaco co je natom za zodpovednost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 No ale ja se nikam nepresunuju,takze mam smulu. Kaco co je natom za zodpovednost? Nesmíš to rozbít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Jinak Marťas dík za maily, to nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 tak kdyz ma sluzebni auto a rozbije ho,tak to ji snad nemusi vadit ne? Porad mi to nejak unika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Jinak Marťas dík za maily, to nemá chybu ty maily jsou prijemne zpestreni nudneho pracovniho dne,coz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 tak kdyz ma sluzebni auto a rozbije ho,tak to ji snad nemusi vadit ne? Porad mi to nejak unika ale vadí, já mám za Fabku hmotnou zodpovědnost do výše spoluúčasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Jinak Marťas dík za maily, to nemá chybu ty maily jsou prijemne zpestreni nudneho pracovniho dne,coz ? Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky