Spidi Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Hele jdu spat,mejte se No konečně šel do hajzlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Hele jdu spat,mejte se No konečně šel do hajzlu... ty ses vul lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 ty ses vul lol Dobře, to si budu pamatovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 jeeeeeee nedele pipku uz se na tebe tesim pepi co ty na me? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 vstávat a kdo může tak cvičit dáme kafi ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 vstávat a kdo může tak cvičitdáme kafi ne ? Radsi caj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T S rozbitou 1.8T :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T S rozbitou 1.8T :-( ááá tak to upřímnou soustrast mě se včera rozbylo koleno, nějak se zohlo do směru kde se normálně nezohýbá takže si ted taky moc nezajezdím (aspoň včera to nešlo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 kofí plís ,bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T S rozbitou 1.8T :-( ááá tak to upřímnou soustrast mě se včera rozbylo koleno, nějak se zohlo do směru kde se normálně nezohýbá takže si ted taky moc nezajezdím (aspoň včera to nešlo) No nemyslel jsem, ze jsem ji nekde ohnul okolo stromu jinak, nz nez normalne byva...spis jsem vcera zjistil, ze naklapeni lopatek neseje tak, jak ma...asi :-) Ale s tim kolenem to je hnus...kdysi na floorballe se mi stalo neco podobneho, ale s kotnikem....videl jsem v tu chvili podrazku boty, kterou jsem mel na noze :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T S rozbitou 1.8T :-( ááá tak to upřímnou soustrast mě se včera rozbylo koleno, nějak se zohlo do směru kde se normálně nezohýbá takže si ted taky moc nezajezdím (aspoň včera to nešlo) No nemyslel jsem, ze jsem ji nekde ohnul okolo stromu jinak, nz nez normalne byva...spis jsem vcera zjistil, ze naklapeni lopatek neseje tak, jak ma...asi :-) Ale s tim kolenem to je hnus...kdysi na floorballe se mi stalo neco podobneho, ale s kotnikem....videl jsem v tu chvili podrazku boty, kterou jsem mel na noze :-( tak jak jde jen o závadičku tak je to OK. já sice podrážku neviděl ale zážitek to byl luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T S rozbitou 1.8T :-( ááá tak to upřímnou soustrast mě se včera rozbylo koleno, nějak se zohlo do směru kde se normálně nezohýbá takže si ted taky moc nezajezdím (aspoň včera to nešlo) No nemyslel jsem, ze jsem ji nekde ohnul okolo stromu jinak, nz nez normalne byva...spis jsem vcera zjistil, ze naklapeni lopatek neseje tak, jak ma...asi :-) Ale s tim kolenem to je hnus...kdysi na floorballe se mi stalo neco podobneho, ale s kotnikem....videl jsem v tu chvili podrazku boty, kterou jsem mel na noze :-( tak jak jde jen o závadičku tak je to OK. já sice podrážku neviděl ale zážitek to byl luxusní neznate nekoho z Vysociny, kdo mi to "poklepe kladivkem a pofouka" ? ....au Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) bohužel leda Brno jeden z Dieselpower (ale nevím jméno asi Muvolesko) dělá opravy turbín Editováno: 13. Duben 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 bohuželleda Brno jeden z Dieselpower (ale nevím jméno asi Muvolesko) dělá opravy turbín OK...dik...Brno neni zase tak daleko... BTW...vsak mi se pozname osobne, ne? Jedes na Besidku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 bohuželleda Brno jeden z Dieselpower (ale nevím jméno asi Muvolesko) dělá opravy turbín OK...dik...Brno neni zase tak daleko... BTW...vsak mi se pozname osobne, ne? Jedes na Besidku... tak jsem se teď díval tak to asi bude Huml (http://dieselpower.cz/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=181) napiš mu třeba SZ na besídku jedu pokud koleno dovolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 bohuželleda Brno jeden z Dieselpower (ale nevím jméno asi Muvolesko) dělá opravy turbín OK...dik...Brno neni zase tak daleko... BTW...vsak mi se pozname osobne, ne? Jedes na Besidku... tak jsem se teď díval tak to asi bude Huml (http://dieselpower.cz/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=181) napiš mu třeba SZ na besídku jedu pokud koleno dovolí dovoli....nedovoli......prece se nenechas zkazit vikend nejakym vylomenym kolenem..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Vcera prisla clenska karticka a nalepka....tak jsem ji hned riznul na 5.dvere a uz to nese prvni ruze....se holky za mnou otacely - div si krky nevykroutily :-) ty 300,- za to fakt stoji :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Zdravím všechny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Hele jdu spat,mejte se No konečně šel do hajzlu... Hmmmm,dobraaa...........Piiisu si........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 dobry havobolavy dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 I ode mne dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 dobry havobolavy dopoledne Áááá panáček neodolal včerejšímu pivnímu vábení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky