Spidi Vloženo 12. Duben 2007 Vloženo 12. Duben 2007 Hele jdu spat,mejte se No konečně šel do hajzlu...
vittorio Vloženo 12. Duben 2007 Vloženo 12. Duben 2007 Hele jdu spat,mejte se No konečně šel do hajzlu... ty ses vul lol
vittorio Vloženo 12. Duben 2007 Vloženo 12. Duben 2007 jeeeeeee nedele pipku uz se na tebe tesim pepi co ty na me?
acter Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 vstávat a kdo může tak cvičitdáme kafi ne ? Radsi caj...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T S rozbitou 1.8T :-(
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T S rozbitou 1.8T :-( ááá tak to upřímnou soustrast mě se včera rozbylo koleno, nějak se zohlo do směru kde se normálně nezohýbá takže si ted taky moc nezajezdím (aspoň včera to nešlo)
acter Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T S rozbitou 1.8T :-( ááá tak to upřímnou soustrast mě se včera rozbylo koleno, nějak se zohlo do směru kde se normálně nezohýbá takže si ted taky moc nezajezdím (aspoň včera to nešlo) No nemyslel jsem, ze jsem ji nekde ohnul okolo stromu jinak, nz nez normalne byva...spis jsem vcera zjistil, ze naklapeni lopatek neseje tak, jak ma...asi :-) Ale s tim kolenem to je hnus...kdysi na floorballe se mi stalo neco podobneho, ale s kotnikem....videl jsem v tu chvili podrazku boty, kterou jsem mel na noze :-(
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T S rozbitou 1.8T :-( ááá tak to upřímnou soustrast mě se včera rozbylo koleno, nějak se zohlo do směru kde se normálně nezohýbá takže si ted taky moc nezajezdím (aspoň včera to nešlo) No nemyslel jsem, ze jsem ji nekde ohnul okolo stromu jinak, nz nez normalne byva...spis jsem vcera zjistil, ze naklapeni lopatek neseje tak, jak ma...asi :-) Ale s tim kolenem to je hnus...kdysi na floorballe se mi stalo neco podobneho, ale s kotnikem....videl jsem v tu chvili podrazku boty, kterou jsem mel na noze :-( tak jak jde jen o závadičku tak je to OK. já sice podrážku neviděl ale zážitek to byl luxusní
acter Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 tak teda čajík pro pána s 1,8 T S rozbitou 1.8T :-( ááá tak to upřímnou soustrast mě se včera rozbylo koleno, nějak se zohlo do směru kde se normálně nezohýbá takže si ted taky moc nezajezdím (aspoň včera to nešlo) No nemyslel jsem, ze jsem ji nekde ohnul okolo stromu jinak, nz nez normalne byva...spis jsem vcera zjistil, ze naklapeni lopatek neseje tak, jak ma...asi :-) Ale s tim kolenem to je hnus...kdysi na floorballe se mi stalo neco podobneho, ale s kotnikem....videl jsem v tu chvili podrazku boty, kterou jsem mel na noze :-( tak jak jde jen o závadičku tak je to OK. já sice podrážku neviděl ale zážitek to byl luxusní neznate nekoho z Vysociny, kdo mi to "poklepe kladivkem a pofouka" ? ....au
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 (editace) bohužel leda Brno jeden z Dieselpower (ale nevím jméno asi Muvolesko) dělá opravy turbín Editováno: 13. Duben 2007, autor: Vaša
acter Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 bohuželleda Brno jeden z Dieselpower (ale nevím jméno asi Muvolesko) dělá opravy turbín OK...dik...Brno neni zase tak daleko... BTW...vsak mi se pozname osobne, ne? Jedes na Besidku...
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 bohuželleda Brno jeden z Dieselpower (ale nevím jméno asi Muvolesko) dělá opravy turbín OK...dik...Brno neni zase tak daleko... BTW...vsak mi se pozname osobne, ne? Jedes na Besidku... tak jsem se teď díval tak to asi bude Huml (http://dieselpower.cz/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=181) napiš mu třeba SZ na besídku jedu pokud koleno dovolí
acter Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 bohuželleda Brno jeden z Dieselpower (ale nevím jméno asi Muvolesko) dělá opravy turbín OK...dik...Brno neni zase tak daleko... BTW...vsak mi se pozname osobne, ne? Jedes na Besidku... tak jsem se teď díval tak to asi bude Huml (http://dieselpower.cz/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=181) napiš mu třeba SZ na besídku jedu pokud koleno dovolí dovoli....nedovoli......prece se nenechas zkazit vikend nejakym vylomenym kolenem..... :-)
acter Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 Vcera prisla clenska karticka a nalepka....tak jsem ji hned riznul na 5.dvere a uz to nese prvni ruze....se holky za mnou otacely - div si krky nevykroutily :-) ty 300,- za to fakt stoji :-) :-) :-)
kocht Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 Hele jdu spat,mejte se No konečně šel do hajzlu... Hmmmm,dobraaa...........Piiisu si........
FRANK Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 dobry havobolavy dopoledne Áááá panáček neodolal včerejšímu pivnímu vábení
Doporučené příspěvky