Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Taky jsi to mohl napsat alespoň ve verších: Chcete někdo Lorrinku, přídám svoji Okinku, prodíraj se provozem, dostaneš je odvozem. no to mohl, ale nejsem takove strevo jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Taky jsi to mohl napsat alespoň ve verších: Chcete někdo Lorrinku, přídám svoji Okinku, prodíraj se provozem, dostaneš je odvozem. Ty woe, kolik jsi toho vyhulil ??? Mám volat 155 ??????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 no tak to sis pořádně zavařil.. máš co žehlit. zehlicka nijet.. ale muzu ti na usmirenou pujcit fletnu lol tak to asi stačit nebude.. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 chcete nekdo Lorrinku ??? Pridam svou O1.....znacka: za odvoz lol lol lol Taky jsi to mohl napsat alespoň ve verších: Chcete někdo Lorrinku, přídám svoji Okinku, prodíraj se provozem, dostaneš je odvozem. :D :D ty ve kocure to je taky strop toto :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Taky jsi to mohl napsat alespoň ve verších: Chcete někdo Lorrinku, přídám svoji Okinku, prodíraj se provozem, dostaneš je odvozem. Ty woe, kolik jsi toho vyhulil ??? Mám volat 155 ??????????? psychiatrie, vy nas ale zasobujete pane Karfik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 no tak to sis pořádně zavařil.. máš co žehlit. My to s tou žehličkou moc neumíme, vždycky spálím nějakou pěknou pěknou halenku nebo kalhotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 hoblík a mrkev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 pratele, kamaradi, lucim se, jelikoz mi dochazi baterka, mejte se a ČAJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 :D :D ty ve kocure to je taky strop toto :D Jj, pentalax tomu nasadil korunu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Taky jsi to mohl napsat alespoň ve verších: Chcete někdo Lorrinku, přídám svoji Okinku, prodíraj se provozem, dostaneš je odvozem. Ty woe, kolik jsi toho vyhulil ??? Mám volat 155 ??????????? psychiatrie, vy nas ale zasobujete pane Karfik... ... všem jsem to na tý točně říkal. Neber úplatky, neber úplatyk nebo se z toho zblázníš ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 no tak to sis pořádně zavařil.. máš co žehlit. My to s tou žehličkou moc neumíme, vždycky spálím nějakou pěknou pěknou halenku nebo kalhotky kalhotky se nepali, kalhotky se svlikaj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 pratele, kamaradi, lucim se, jelikoz mi dochazi baterka, mejte se a ČAJ Tak ciao a val za ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 pratele, kamaradi, lucim se, jelikoz mi dochazi baterka, mejte se a ČAJ NAZDAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 kalhotky se nepali, kalhotky se svlikaj.. správně !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Taky jsi to mohl napsat alespoň ve verších: Chcete někdo Lorrinku, přídám svoji Okinku, prodíraj se provozem, dostaneš je odvozem. Ty woe, kolik jsi toho vyhulil ??? Mám volat 155 ??????????? psychiatrie, vy nas ale zasobujete pane Karfik... Ale je to marný, je to marný, je to marný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 kalhotky se nepali, kalhotky se svlikaj.. správně !!! Nechceš-li žehlit, nestačí je jen vysvlíkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 hm... prej mám jít taky chrápat.. ach jo... Tak se mějte krásně a přeji žhavé divoké, příjemné sny. PAPAPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 :D :D ty ve kocure to je taky strop toto :D Jj, pentalax tomu nasadil korunu... Já vám dám ten pertinax, darebáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 hm... prej mám jít taky chrápat.. ach jo... Tak se mějte krásně a přeji žhavé divoké, příjemné sny. PAPAPA Tak dobrou. Máš ale ty příspěvky pěkně načasovaný. Tomu říkám pěkný číslo: 1111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Tak dobrou. Máš ale ty příspěvky pěkně načasovaný. Tomu říkám pěkný číslo: 1111 Njn, každej nemůže mít 275... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Njn, každej nemůže mít 275... Se mi neposmívej, posměváčku. Každej jste nějak začínal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Páček sněhuláček, chlapáci Jdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 A zase jak po vymření, s takovouhle ten kapitalismus nevybudujeme kolegové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 A zase jak po vymření, s takovouhle ten kapitalismus nevybudujeme kolegové... to je porad reci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 to je porad reci :-) No jistěéééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky