Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 kolik že má na kontě karlíku? lol Na kontě má jednu vraždu, čtyři krádeže a zpronevěru značného finančního obnosu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 a mě turkyni jedna by tu byla 72 let a 112 kg kolik že má na kontě karlíku? lol asi 9 dětí a 46 vnoučat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 co s tím má co cucuruc společného ? Woe tady v Brně se kukuřica řekne turkyňa, sem zapoměl, že nejseš zdejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tož to je blbost na chvilu sa loučím, musím na poštu kurva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Koukám na to mobile.de a Riechert-Racing prodává docela povedenej kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tož to je blbost na chvilu sa loučím, musím na poštu kurva Tak mě aspoň pošli nejakó čumkartu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 cca pred mesicem jsem videl u nas na chalupe tu prvni RS co mel RRS a musim rict ze to je fakt moc hezkej kousek...ale kdyz jsem ho tam videl tak jsem vubec nechapal co tam s tim dela :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 asi 9 dětí a 46 vnoučat Ale zas když budeš starej a každý vnouče ti dá pětikilo z vejplaty, tak cajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 cca pred mesicem jsem videl u nas na chalupe tu prvni RS co mel RRS a musim rict ze to je fakt moc hezkej kousek...ale kdyz jsem ho tam videl tak jsem vubec nechapal co tam s tim dela :-) Taky jsem jí tam jednou viděl, ale to s ní byl někdo na bohemce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 zdar BANDO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 cca pred mesicem jsem videl u nas na chalupe tu prvni RS co mel RRS a musim rict ze to je fakt moc hezkej kousek...ale kdyz jsem ho tam videl tak jsem vubec nechapal co tam s tim dela :-) No co, byl tam na vejletě... U nás má chatu borec z Prahééé, kterej bóchá v Auto Orbis a neví, esi má na víkend přifrčet v Poršině nebo ve Ferku. Ale asi more lowe, protože si nechal udělat pět metrů širokou asfaltku přes půl dědiny ze státní silnice až ke vchodovejm dveřám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Koukám na to mobile.de a Riechert-Racing prodává docela povedenej kousek... Na tu sem taky koukla Lubo..Je to tak 2-3 tejdny..A ma docela hustou hudbu v kufru.. Jo a diky za kafu..A prosil bych mliiicko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 zdar BANDO Zdar OSOBO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 cca pred mesicem jsem videl u nas na chalupe tu prvni RS co mel RRS a musim rict ze to je fakt moc hezkej kousek...ale kdyz jsem ho tam videl tak jsem vubec nechapal co tam s tim dela :-) No co, byl tam na vejletě... U nás má chatu borec z Prahééé, kterej bóchá v Auto Orbis a neví, esi má na víkend přifrčet v Poršině nebo ve Ferku. Ale asi more lowe, protože si nechal udělat pět metrů širokou asfaltku přes půl dědiny ze státní silnice až ke vchodovejm dveřám... no jelo se tam Enduro tak jedine kvuli tomu ze by tam byl... tak se nekdy prijed podivat do Prahy a vemu te tam kde bydli Richard Chlad...co ten predved to je taky neco nevidanyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 zdar BANDO Zdar OSOBO... osobo, nesli tudy dve deti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Na tu sem taky koukla Lubo..Je to tak 2-3 tejdny..A ma docela hustou hudbu v kufru.. Jo a diky za kafu..A prosil bych mliiicko.. Čao Marty, jj sound má pěkně v laminátu v barvě vozu, mazec... Jinak při pohledu na tento car beru zpět, že nalakovaný lišty na RS ve žluté Lemon vypadají blbě - nevypadají !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 osobo, nesli tudy dve deti ? Pleju len... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no jelo se tam Enduro tak jedine kvuli tomu ze by tam byl...tak se nekdy prijed podivat do Prahy a vemu te tam kde bydli Richard Chlad...co ten predved to je taky neco nevidanyho Mě stačil kurnik Franty Chvalovskýho... Nebo Strakův kamrlík v Jesenici, taky unimobuňka jak gatě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 hezkej zlutasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no jelo se tam Enduro tak jedine kvuli tomu ze by tam byl...tak se nekdy prijed podivat do Prahy a vemu te tam kde bydli Richard Chlad...co ten predved to je taky neco nevidanyho Mě stačil kurnik Franty Chvalovskýho... Nebo Strakův kamrlík v Jesenici, taky unimobuňka jak gatě... samej decentni pribytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ...nábytek, dobytek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 zdarec bando...spidi pěknej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ...nábytek, dobytek... kobyla, býk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ...nábytek, dobytek... kobyla, býk... Přibyslav...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ...nábytek, dobytek... kobyla, býk... Přibyslav...!!! tam to mám 5km kua na té žluté jsou ty prahy miloštětec coool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky