Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hlavně jak vylezeš po svejch, ostatni je ...

Jo to jo nastesti..Vubec nic jim neni..predbela ho prdel(nejel kudlu) a sel bokem do toho stromu..Jako metr vedle a minul ho a metr na druho stranu a mela to mlada ve dverich.. :(

Vloženo
no je to dost :kol-16:

Je no.. :( Byl to posledni strom v rade..O metr vedle a minul ho.. :(

tak ho asi chtel trefit ne

Prave ze nechtel.. :( To samo..

aha tak to samo...to je jina

Vloženo

Ahoj všichni,

trošku jsem se dneska nudil,tak jsem si udělal malej testovací den.Trochu mě láká O2 RS,tak jsem to byl dneska prubnout.Nakonec jsem ještě vyzkoušel OII 1,8 TSI,Leona FR a Leona Cupru :palec2:

Vloženo
Ahoj všichni,

trošku jsem se dneska nudil,tak jsem si udělal malej testovací den.Trochu mě láká O2 RS,tak jsem to byl dneska prubnout.Nakonec jsem ještě vyzkoušel OII 1,8 TSI,Leona FR a Leona Cupru :palec2:

Ahoj..

A jaky jsou vysledky?Co 1,8TSI,jaka je?

Vloženo

1,8 TSI mě hoooodně mile překvapila,má dost slušnej zátah už odspodu a nechá se krásně vytočit.Navíc jsem byl dost překvapenej zvukem,ten se mi moc líbil.Jediný mínus bude asi spotřeba,za tu jízdu,cca 30 km jsem měl průměr 13 litrů,na druhou stranu jsem chtěl vyzkoušet,co umí...

Vloženo
leon má tragicky interier, tapece a palubka je hnus,takové strohé až odfláknuté

Je fakt,že jediný,co se mi na tom Leonu nelíbí je ta palubka,to je fakt tragédie,na druhou stranu ty jízdní vlastnosti Cupry......asi bych tu palubku přežil.A ty sedadla a volant jsou naprostá bomba

Vloženo
leon má tragicky interier, tapece a palubka je hnus,takové strohé až odfláknuté

Je fakt,že jediný,co se mi na tom Leonu nelíbí je ta palubka,to je fakt tragédie,na druhou stranu ty jízdní vlastnosti Cupry......asi bych tu palubku přežil.A ty sedadla a volant jsou naprostá bomba

jinak souhlas ;)

Vloženo
Zdar lidi :) Taky tak nasr* jak já? :Dlol

No já jsem teď byl skoro osm hodin ponořenej po lokty v zavolejovaným motoru a su odpočinutej jak po tejdnu na Makarské... :palec2:

Vloženo (editace)
brý večer

Ahoj Vaši, co novýho ???

Ahoj Lubo

novýho ? termostat ve felicii, :D

taky asi budu zítra relaxovat v motorovym prostoru :)

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo
Ahoj Lubo

No mě trochu zlobí čidlo teploty chladící kapaliny na oktě, na té 1.6 74 kW je to furt... :)

Vloženo (editace)
Ahoj Lubo

No mě trochu zlobí čidlo teploty chladící kapaliny na oktě, na té 1.6 74 kW je to furt... :)

hmm, to já budu zítra řešit bufík na čtverce, nafta z toho teče, svíčka žhaví, dmychadlo fouká ale nechytne a nechytne :(

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo (editace)

Tak já dneska odpočíval ve výplni dveří nad nelepící úplně novou ochranou folií a zítra jí jdu vyrelaxovat do škodovky lol

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
hmm, to já budu zítra řešit bufík na čtverce, nafta z toho teče, svíčka žhaví, dmychadlo fouká ale nechytne a nechytne :(

Hmmm, to jsem dělal nedávno jednomu klukovi na Ventu, mělo to všechno, co to mělo mít a ani neblaflo... :feve:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...