Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Vaši co ty ostřiky? :D

fuj, to jsem se tě lekl, kdo jsi, ten avatar je mi nějak cizí :o:D

Zdar

hoj

já jsem tady novej :D

to bych ani neřekl, ty jsi už profláklá osoba a ten to chabý pokus o změnu identity ti nevyšel lol

Vloženo

tak to já dneska akorát vyleštil plexi na xenech, pak se byl podivat na fabuli jak se rýsuje a je to guuuuut, už se šlouchá plnič, tak to pujde rychle :palec:

Vloženo

si připadám jak ve špatném snu, je vůbec možný, abych koupil 4ks folií do dveří a ani jedna nelepila?? :kuk:

minule mi lepili tak, že jsem s tím bojoval a teď ani ťuk, to je od extrému do extrému :D

Vloženo
si připadám jak ve špatném snu, je vůbec možný, abych koupil 4ks folií do dveří a ani jedna nelepila?? :kuk:

minule mi lepili tak, že jsem s tím bojoval a teď ani ťuk, to je od extrému do extrému :D

tak se přikup sekunďák :D

Vloženo
nárazník jsem načel ale díry jsou poctivě zavařený takže nic :(

tož tak já nevím, asi to dám baj oko.. :kol-65:

zítra nejdu do roboty tak se ještě poohlédnu po okolí

Vloženo

Neboj, na ten taky dojde, sem se s tim dneska nechtěl patlat a když zítra jedu do Trutnova, tak jim to tam omlátim o hlavu a rovnou pak půjdu do drogérie pro sekunďák.

Nebo tam nalepim takovou tu tapetu, co se s ní polepujou dveře, ta lepí po celé ploše a bude po prd*** lol

Vloženo
to je mě u riciny, to je na fabii, ta tam zavazí :)

Na Fabii ? Tak to vyřeší jen polití benzínem a zapálení... lollollol

stačilo by se jí kouknout zápalkou do bomby jestli tam má dost plynu lol:kol-43: :kol-43: :kol-43: :kol-43:

Vloženo
to je mě u riciny, to je na fabii, ta tam zavazí :)

Na Fabii ? Tak to vyřeší jen polití benzínem a zapálení... lollollol

stačilo by se jí kouknout zápalkou do bomby jestli tam má dost plynu lol:kol-43: :kol-43: :kol-43: :kol-43:

pro jistotu bych to doplnil, lidi dneska nemaj už ani na plyn lol

Vloženo

Neboj, na ten taky dojde, sem se s tim dneska nechtěl patlat a když zítra jedu do Trutnova, tak jim to tam omlátim o hlavu a rovnou pak půjdu do drogérie pro sekunďák.

Nebo tam nalepim takovou tu tapetu, co se s ní polepujou dveře, ta lepí po celé ploše a bude po prd*** lol

docela gut lepidlo je jak s tím patlaj billboardy ;) lehce tím koštětem naneseš a hotovo lol lol

Vloženo

docela gut lepidlo je jak s tím patlaj billboardy ;) lehce tím koštětem naneseš a hotovo lol lol

kašlu na to, dám tapetu a hned budu mít dřevodekor a ani nemusím dávat tapecy lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...