brony Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Na aukru prodávají taky originální koberce co dělali pro Francii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Luxusní textilní koberečky s gumovým podkladem francouzské firmy FACAM pro vozidlo Škoda Octavia I. Tyto typové koberečky jsou určeny pro konkrétní vozidlo a díky přesnému střihu ideálně zapadnou do prostoru pro nohy. Součástí dodávky jsou potřebné fixační prvky. Jedná se o nové zboží v originálním obalu - záruka 3 roky. Daňový doklad samozřejmostí. Zboží zasíláme Obchodním balíkem ČP. V případě zájmu o jiné střešní nosiče, autoboxy či související příslušenství nás kontaktujte a my Vám poskytneme slevu 5% z aktuálních cen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 je to skopčený s toho aukra chce za ně 1150kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 ten prodejce je z Opavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec) Kdyby je tak prodavali samostatne. Kazdy prece nepotrebuje ve stejnou dobu celou sadu. Snad by se i dalo rict, ze je to vazany prodej Takže tyto originální koberce vyrábí firma ZPV Rožnov pod Radhtěm(mají i logo na zadní straně).Byl jsem tam osobně tento týden,protože sháním také ten u řidiče a vedoucí mi řekl, že ikdyž je vyrábí pro Boleslav, tak mi je nemohou prodat.Výrobní mašinu prý vlastní Boleslav a mám si je koupit u nich.Oni je nemohou prodat. A to jsem ho dost lámal,takže zbývá jenom Škoda nebo bouračka. ale v Skodovke sa asi neda kupit len 1 koberec, napr. u vodica - tan sa zvycajne znici ako prvy. predava sa len cela sada 4ks, zvlast je len do kufra. Tak,tak jen celá sada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 no to je pěkně na prd, taky by se mi hodil hlavně jeden... nevíte kolik stojí ta sada gumotextilních? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 No já koupil jedny s rantlem pro O1 přes jeldu (www.carcentrum-mb.cz). Snad mě za to jELDA nezbije, že mu tady dělám reklamu. Taky jsem tam koupil a neprohloupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.