Únor 3, 200718 r Luxusní textilní koberečky s gumovým podkladem francouzské firmy FACAM pro vozidlo Škoda Octavia I. Tyto typové koberečky jsou určeny pro konkrétní vozidlo a díky přesnému střihu ideálně zapadnou do prostoru pro nohy. Součástí dodávky jsou potřebné fixační prvky. Jedná se o nové zboží v originálním obalu - záruka 3 roky. Daňový doklad samozřejmostí. Zboží zasíláme Obchodním balíkem ČP. V případě zájmu o jiné střešní nosiče, autoboxy či související příslušenství nás kontaktujte a my Vám poskytneme slevu 5% z aktuálních cen.
Únor 5, 200718 r Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu. tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec) Kdyby je tak prodavali samostatne. Kazdy prece nepotrebuje ve stejnou dobu celou sadu. Snad by se i dalo rict, ze je to vazany prodej Takže tyto originální koberce vyrábí firma ZPV Rožnov pod Radhtěm(mají i logo na zadní straně).Byl jsem tam osobně tento týden,protože sháním také ten u řidiče a vedoucí mi řekl, že ikdyž je vyrábí pro Boleslav, tak mi je nemohou prodat.Výrobní mašinu prý vlastní Boleslav a mám si je koupit u nich.Oni je nemohou prodat. A to jsem ho dost lámal,takže zbývá jenom Škoda nebo bouračka. ale v Skodovke sa asi neda kupit len 1 koberec, napr. u vodica - tan sa zvycajne znici ako prvy. predava sa len cela sada 4ks, zvlast je len do kufra. Tak,tak jen celá sada.
Únor 15, 200718 r no to je pěkně na prd, taky by se mi hodil hlavně jeden... nevíte kolik stojí ta sada gumotextilních? díky
Únor 16, 200718 r No já koupil jedny s rantlem pro O1 přes jeldu (www.carcentrum-mb.cz). Snad mě za to jELDA nezbije, že mu tady dělám reklamu. Taky jsem tam koupil a neprohloupil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.