pajo Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Chci se zeptat jestli jde vyměnit vložka zámku ze dveří spolujezdce do dveří řidiče.Mám problém s odemykáním u řidiče, u spolujezdce funguje na 100%. U řidiče jde pouze zamknout. Octavia 1.9TDI r.v2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Chci se zeptat jestli jde vyměnit vložka zámku ze dveří spolujezdce do dveří řidiče.Mám problém s odemykáním u řidiče, u spolujezdce funguje na 100%. U řidiče jde pouze zamknout. Octavia 1.9TDI r.v2000 Podle mně žádný problém!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 jsou jine ... po drobne uprave snad pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 podla mna nie, L a P strana nemozu byt rovnake, bude "hore nohami" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Myslím, že ti budou bránit boční drážky na zámku! Ale každopádně to vyzkoušej, než koupíš nový! Ale když si koupíš ve Škodovce opravnou sadu na zámek (cca 150Kč) tak si ten u řidiče pohodlně sám opravíš! Bude tam nejspíš rozsekaný vymezovací kroužek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Pokud bude Subie z linku Vložka zamku sa toci napradzno - zamčeno řešit vložku zde - jestli se ti rozletěl kroužek, opravná sada 1U0898001 ho rafinovaně neobsahuje, prodává se zvlášť 1U0898006 a aby se něco vydělalo, rovnou v sadě po 10 kusech (kupoval jsem), málokdo prodává samostatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Tady seženeš jen 1ks https://www.autodily-na-skodu.cz/KROUZEK-OPRAVARENSKY-ZAMKU-fabia-octavia-d5690.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.