TomasC. Vloženo 24. Dubna Sdílet Vloženo 24. Dubna Mám Fabii 2, motor 1,2htp 51 kw 2008. Z ničehonic mi začal uvnitř blikat levý blinkr rychleji než pravý - jako při poškozené žárovce, ale ty jsou v pořádku. Výstražňáky fungujou bez problémů. Někdo psal, že by to mohlo být i relé ale nevím kde je. Prosím o radu co s tím, rozčiluje mě to :-(. Děkuju Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 24. Dubna Sdílet Vloženo 24. Dubna Určitě jsou žárovky v pořádku? Zkoušel jsi dát jiné? Případně mě napadá páčka blinkrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasC. Vloženo 24. Dubna Autor Sdílet Vloženo 24. Dubna Źárovky jsem neměnil hlavně když i při rychlém vnitřním blikání venku fungují normálně. Na páčce mám i tempomat tak jsem to prostříkl čističem ale nic se nezměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasC. Vloženo 25. Dubna Autor Sdílet Vloženo 25. Dubna Ze zoufalství jsem vyměnil i žárovky, ale je to s novými na levé straně pořád stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 25. Dubna Sdílet Vloženo 25. Dubna Asi bude problém v ŘJ, která špatně vyhodnocuje proud odběru žárovek. Nějaký studený spoj. U dnešních ekologických bezolovnatých cínů, běžná záležitost. V servisu by asi vyměnili celou ŘJ, za několik tisíc, elektroamatér by jistě závadu našel a přepájel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasC. Vloženo 25. Dubna Autor Sdílet Vloženo 25. Dubna Toho se právě bojím - měnit ŘJ se mi nechce 😞 a nemáte někdo tip na nějakého šikulu mezi Prahou a Rakovníkem co by tohle za rozumnou cenu zvládl? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna Ještě bych pro jistotu prohodil žárovky mezi levou a pravou stranou auta ať je jistota, že jsou OK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasC. Vloženo 26. Dubna Autor Sdílet Vloženo 26. Dubna Díky to mě nenapadlo. Vyměním všechny to už mě nezabije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna Nedávej tam nové, jen prohoď mezi sebou levou a pravou stranu, pokud to bude žárovkama, tak by se měl problém přenést na pravou stranu a levá by měla blikat normálně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasC. Vloženo 26. Dubna Autor Sdílet Vloženo 26. Dubna Ahoj, tak jsem to prohodil a pořád si to jede po svém 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.