peteres Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Taky mi odešla .. prosim prosím .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Mala celosklenka. Prijdes do skodovky, povies, ze chces ziarovku na podsvietenie kurenia a predaju Ti ju. Cena je smiesna (cca 30 centov) mal si pravdu dnes som si ju kupil priamo v servise za 50 centov, len teraz ako to vymenit som pozeral na ten postup ze dat do polohy 2 a tahat, no skusal som tahat a neslo mi to, pevne to tam drzi, nechcem tam nieco zlomit ked silno nieco zatiahnem, ake mate s tym skusenosti ako ste davali ten ovladac von a ako vam to islo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 silno tahat. ono mi to islo vytiahnut aj v nulovej polohe,ta 2 je zrejme preto lebo je zvislo a lepsie sa to drzi. SKus handru a klieste ...pojde to von. a link uz ide , zabiak mal vypadok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak na to budu muset asi s kleštěma, v rukách se čudl nedá udržet, jen mám strach, abych to neokousal ... mimochodem, stejně se musí čudl takto vytáhnout i když se rozdělá celej středovej panel, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 mal si pravdu dnes som si ju kupil priamo v servise za 50 centov, len teraz ako to vymenit som pozeral na ten postup ze dat do polohy 2 a tahat, no skusal som tahat a neslo mi to, pevne to tam drzi, nechcem tam nieco zlomit ked silno nieco zatiahnem, ake mate s tym skusenosti ako ste davali ten ovladac von a ako vam to islo? a nasadenie ziarovky a potom spatne vlozenie ovladaca ide v pohode? ziadny hacik ze by saom tam mohol nieco zlomit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Niekedy to ide ťažšie inokedy ľahšie, treba len ťahať. Môžem ťa upokojiť ťažšie ide žiarovka von ako späť. Treba ju správne nasadiť a potom len potlačiť. Nevidím v tom problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Niekedy to ide ťažšie inokedy ľahšie, treba len ťahať. Môžem ťa upokojiť ťažšie ide žiarovka von ako späť. Treba ju správne nasadiť a potom len potlačiť. Nevidím v tom problém. takze som to dnes vymenil a podelim sa aj ja o skusenosti, kedze mi to islo na prvy sup a polahky tak vam odporucam to spravit takto: 1. ovladac sily vzduchu do polohy 2 2. na vytiahnutie ovladaca si zoberte nejaku a handru a kombinacky, na ovladac si dajte hrubsiu vrstvu handry a s kombinackami to cele vytiahnete polahky, handra zabezpeci aby sa kombinacky nesmykali a a by neposkodili ten ovladac 3. ziarovku je najlepsie vybrat opat s kombinackami ale nie tymi klasickymi ale tie co maju uzku dlhu celust tak ako to je aj na obrazku z navodou www.skodaoctavia.cz, celuste kliesti z oboch stran oblepit jednou vrstvou ciernej izolacky (viac vrstiev je davat zbytocne, tazsie sa manipuluje, klasicke lepiace pasky na to nedavajte tie sa smykaju, izolacka je idealna) 4. ziarovku oblepenymi celustami jemne chytit a vytiahnut (hned na prvy krat a v pohode - moc nestlacajte az ziarovku nezlomite) 5. zasunieme novu ziarovku, nasadime ovladac a je to, spatne to ide tiez velmi lahucko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Vše je v tom linku.... jen číst a pohledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 takze som to dnes vymenil a podelim sa aj ja o skusenosti, kedze mi to islo na prvy sup a polahky tak vam odporucam to spravit takto:1. ovladac sily vzduchu do polohy 2 2. na vytiahnutie ovladaca si zoberte nejaku a handru a kombinacky, na ovladac si dajte hrubsiu vrstvu handry a s kombinackami to cele vytiahnete polahky, handra zabezpeci aby sa kombinacky nesmykali a a by neposkodili ten ovladac 3. ziarovku je najlepsie vybrat opat s kombinackami ale nie tymi klasickymi ale tie co maju uzku dlhu celust tak ako to je aj na obrazku z navodou www.skodaoctavia.cz, celuste kliesti z oboch stran oblepit jednou vrstvou ciernej izolacky (viac vrstiev je davat zbytocne, tazsie sa manipuluje, klasicke lepiace pasky na to nedavajte tie sa smykaju, izolacka je idealna) 4. ziarovku oblepenymi celustami jemne chytit a vytiahnut (hned na prvy krat a v pohode - moc nestlacajte az ziarovku nezlomite) 5. zasunieme novu ziarovku, nasadime ovladac a je to, spatne to ide tiez velmi lahucko Ideálny návod, niet viac čo dodať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 hoši taky mě odešla.. to je jak zimní msta pro většinu octávistů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 šlo to jako po másle ... dokonce jsem se podivil že mám náhradní žárovičku v takové té sadě pro octavii ... cca 2 minuty a hotovo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.