PatrickE3 Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Heh tak tady se snad sesly tri blondyny ... asi 3x vysvetlovany :oD ze bych se na to nevybod, nejaka voda do ostrikovacu, to uz by mi to auto muselo jezdit samo abych se piplal s takovejma blbostma, az dojde tak dojde ne? maximalne se mi neumyjou okna ... mozna ze teda jste ten typ lidi co se ani nepodiva na olej v motoru, tak je to pro vas problem se mrknout hnedka vedle na bandasku s vodou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Mě to přijde k ničemu. Mám F1 model 06 v Eleganci s plno věcma navíc a signalizace tam je, ale funguje dost pozdě. Jak se rozsvítí, tak okno ostříknete tak 2x a hotovo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Sam sem si cidlo dodelaval do 3L nadobky, vyslo me to asi na 200Kč a jelikož jsem stejne tahal kablik pres pulku auta, pridal jsem ke svazku jeden navic a bylo to. Odhaduju, ze me se kontrolka rozsviti, kdyz je v nadobce jeste cca 0,3-0,5 litru, coz bohate staci na nekolik ostriku, v zadnym pripade na vic nez na dva, to mi prijde dost divny. Jezdim jeste Superbem, kde jsou navic ostriky svetel a i tam mi pri rozsviceni kontrolky staci voda na nekolik ostriku - videl bych to tak na 10-15. Pokud teda nedrzim packu ostrikovace 30vterin pri kazdym ostriku ;-) Prijde mi to jako docela sikovna vec, driv jsem doplnoval vodu jen kdyz dosla, nekontroluju ji pribezne. Kdyz pak clovek jede 200km po dalnici nebo statovkach v blativym pocasi a dojde mu voda je to k nastvani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Zkusím to ještě jednou, třeba byla chyba někde ve mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.