Octavius84 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 a tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 a tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 To jsou tyto http://www.hella.cz/prisl/zusatz/micro_de/index.htm vypadá to zajímavě . Prodávají se okolo 2000,-. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Jo jo to jsou presne ony, a musim rict ze jsem maximalne spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 no a dotohohle narazniku nevite kde je sehnat prumer 18cm diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 jo nemusi to byt mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 jo nemusi to byt mlhovky zkusil bych hellu, ale bude to ranec...Mi jsme davali za dalkovy na off-roada skoro 12 tis KC a nebo vyrobce PIAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 nez abych kupoval svetla za 5-12 tisic tak ty diry radsi zalaminatuju na helle jsem byl maji je ale to bude palba jak svina na to se muzu vysrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 jo nemusi to byt mlhovky zkusil bych hellu, ale bude to ranec...Mi jsme davali za dalkovy na off-roada skoro 12 tis KC a nebo vyrobce PIAA co to je PIAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 jo nemusi to byt mlhovky zkusil bych hellu, ale bude to ranec...Mi jsme davali za dalkovy na off-roada skoro 12 tis KC a nebo vyrobce PIAA co to je PIAA PIAA, vyrobce svetel stejne jako Hella. Dodavaji pridavna svetla tymum WRC, takze reference velmi dobre, a ceny...mno jsou trochu levnejsi nez Hella Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 tak jsem nasel velky kulovy help pleas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 mlhovky z OII bych na OI nedaval duvod budou svitit do stredu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Uvidime, jak to bude v mlze svitit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Jako mlhovky asi moc ne Editováno: 20. Březen 2014, autor: plasmo Citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Uvidime, jak to bude v mlze svitit tohle sem vcera videl na audi svitilo to zajimave akorat ze to pouzival na deni sviceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Ty mlhovky jsou super,ale co ty ve světlech,muže to tak vubec být,a co policajti, nedají za to nějaký flastr když budou svítit 4 mlhová světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) No cajti me se ctyrma mlhovkama staveli uz nekolikrat a nikdy nic. Ani na STK nebyl problem...Jediny s cim by mozna mohl byt problem, tak vim ze Nemci delaj problemy s pridavnymi dalkovymi a ze na ne musi byt samostatny vypinace nebo te donuti prestrihat kabely jako mymu strejdovy, kterej ho nemel. Ale s mlhovkama fakt netusim. Ale do Nemecka s tim jezdim pravidelne a zatim mam klid. Editováno: 20. Březen 2014, autor: plasmo Citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Mě se hodně líbí moje varianta mlhovek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarBy_17 Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 ako si poriešil intercooler, stači ti to chladenie hmlovka nezavadzia? a ťažne oko tiež? daš dole mriežku? popiš ake tam maš hmlovky, tiež by som to asi tak riešil a ešte by ma zaujimali tie "speťaky" ) dopasoval si ich tam v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 já mám dole xenony dálkové :-P ... je s tím drpka ale když je čas a člověk má chut tak se s tím dá vyhrát samozřéjmě že tam něco zavází tak se upravuje dokud to nedolícuješ :-P...zrcátka dokud jsme neměl folii na autě tak o šlo trošičku vidět ale po tom co jsem dal folii vše zmizelo všechny nedostatky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarBy_17 Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 (editace) neodpovedal si mi veľmi Editováno: 14. Prosinec 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Mě se hodně líbí moje varianta mlhovek :-) Ahoj, prave riesim sem dat led denne svietenie....ako si riesil urchitenie tych spojlerov ? Velmi by mi to pomohlo. Vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.