Únor 8, 200718 r Autor To jsou tyto http://www.hella.cz/prisl/zusatz/micro_de/index.htm vypadá to zajímavě . Prodávají se okolo 2000,-. Díky
Únor 8, 200718 r jo nemusi to byt mlhovky zkusil bych hellu, ale bude to ranec...Mi jsme davali za dalkovy na off-roada skoro 12 tis KC a nebo vyrobce PIAA
Únor 9, 200718 r nez abych kupoval svetla za 5-12 tisic tak ty diry radsi zalaminatuju na helle jsem byl maji je ale to bude palba jak svina na to se muzu vysrat
Únor 9, 200718 r jo nemusi to byt mlhovky zkusil bych hellu, ale bude to ranec...Mi jsme davali za dalkovy na off-roada skoro 12 tis KC a nebo vyrobce PIAA co to je PIAA
Únor 9, 200718 r jo nemusi to byt mlhovky zkusil bych hellu, ale bude to ranec...Mi jsme davali za dalkovy na off-roada skoro 12 tis KC a nebo vyrobce PIAA co to je PIAA PIAA, vyrobce svetel stejne jako Hella. Dodavaji pridavna svetla tymum WRC, takze reference velmi dobre, a ceny...mno jsou trochu levnejsi nez Hella
Březen 13, 200718 r Jako mlhovky asi moc ne Upraveno Březen 20, 201411 r od plasmo Citace předchozího příspěvku
Březen 13, 200718 r Uvidime, jak to bude v mlze svitit tohle sem vcera videl na audi svitilo to zajimave akorat ze to pouzival na deni sviceni
Březen 14, 200718 r Ty mlhovky jsou super,ale co ty ve světlech,muže to tak vubec být,a co policajti, nedají za to nějaký flastr když budou svítit 4 mlhová světla?
Březen 20, 200718 r No cajti me se ctyrma mlhovkama staveli uz nekolikrat a nikdy nic. Ani na STK nebyl problem...Jediny s cim by mozna mohl byt problem, tak vim ze Nemci delaj problemy s pridavnymi dalkovymi a ze na ne musi byt samostatny vypinace nebo te donuti prestrihat kabely jako mymu strejdovy, kterej ho nemel. Ale s mlhovkama fakt netusim. Ale do Nemecka s tim jezdim pravidelne a zatim mam klid. Upraveno Březen 20, 201411 r od plasmo Citace předchozího příspěvku
Prosinec 14, 201311 r ako si poriešil intercooler, stači ti to chladenie hmlovka nezavadzia? a ťažne oko tiež? daš dole mriežku? popiš ake tam maš hmlovky, tiež by som to asi tak riešil a ešte by ma zaujimali tie "speťaky" ) dopasoval si ich tam v pohode?
Prosinec 14, 201311 r já mám dole xenony dálkové :-P ... je s tím drpka ale když je čas a člověk má chut tak se s tím dá vyhrát samozřéjmě že tam něco zavází tak se upravuje dokud to nedolícuješ :-P...zrcátka dokud jsme neměl folii na autě tak o šlo trošičku vidět ale po tom co jsem dal folii vše zmizelo všechny nedostatky :-)
Prosinec 14, 201311 r neodpovedal si mi veľmi Upraveno Prosinec 14, 201311 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Březen 16, 201411 r Mě se hodně líbí moje varianta mlhovek :-) Ahoj, prave riesim sem dat led denne svietenie....ako si riesil urchitenie tych spojlerov ? Velmi by mi to pomohlo. Vopred dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.