mimous Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Ahoj, projel jsem si tohle téma a koukal jsem, že do O1 dáváte i sedačky z Leona či G4. Jdou tam bez úprav, když jsou to skoro stejná auta? Ty co jsou v tource nejsou nic moc a kůže RS mě taky neláká. Co mi trochu chybí je díra na lyže v zadních sedačkách. Koukal jsem, že vyšší verze mají středovou opěrku vzadu. Dá se nějak ten průvlak doděla? Vyříznout nebo tak, ale aby se na té prostřední sedačce dalo dál občas sedět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Vyříznout se dá vždycky všechno Jen si nejsem jistý, že to bude zrovna u sedaček to nejvhodnější řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sadd Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 jenom nechapu jednu věc, u sedaček z RS to znamená že jsou vždycky v kuži? To ne, že? přesně tak, jsem na tom stejně mysliš že by ta RS sedačka pomohla, kdyby to nebylo v kůži? Tak si kup nekožené Recara co se dávaly třeba doi Bory nebo Golfů. Ty jsou super ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro66 Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Nekde jsem cetl ze jsou super sedacky ze Seata Leon.A meli by tam i v poho pasovat.Jinak co takhle tuningove?Nema nekdo zkusenost?Taky by me to zajimalo.Apropo jak cistite latkove sedacky?Drobne flicky a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 To co doma používá mamina na čištění koberců a oblečení atd...Má v tom zkušenost tak si nechávám poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechdriver Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Seadačky do Octavky jdou z Audi A3/S3, Leon, Toledo, Golf, Bora bez jakýchkoliv úprav. bejt vám pokud chci lepší než maj klasický octavky, tak buď teda RS, nebo z Golfa IV ty polosporty, klidně i nerecaro, ty maj boční vedení skoro stejný jak recara z IV, nebo bych sháněl z Leona Cupra a potom co bych chtěl já do RSa tak Recara z Audi S3 buď v bílé nebo černé kůži a nebo polokožené s Alcantarou. ale sehnat je je problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Keby ste niekto mali záujem, tak v blízkej budúcnosti budem mať na predaj komplet sedačky z O1 RS v dobrom stave, neprepálené, nevysedené, skoro ako nové, len musím ešte zohnať nejakého majstra čo mi vie vyrobiť medzikus na osadenie nový z OII RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahvon Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Zdarec lidi mozn auz to tu nekde je ale chtel bych vedet jestli dam z octavie II RS sedačky do octavie I.. a popripade jeslti sitm je moc prace urict esi mylsim ze se tam bude muset delat neco s kolejničkama.. a za druhe zadni sedačky stim bude taky naka prace nebo ty tam budou pasovta vphoode ?.. a tapeci asi vubec ze ? dik za odpoved piste do zprav prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lk52000 Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Zdravim pri prejazde zakrutou alebo pri brzdeni sa ozyva vrzganie zadnych sedadiel .Je to octavia 1 - kozeny interier . Stretol sa niekto s niecim podobnym ? ak ano dajte vediet ako tomu vrzganiu zabranit (uz sa to neda vydrzat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 A zkusil jsi to projet bez těch sedaček ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boash Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 a vozí někdo skořepinu ? zajímalo by mě jak je to s instalací..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Tak to musíš na tuning forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boash Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 tam jsem taky nic nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos 159 Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 cau lidi poradite ,´mi jak predelat sedacky zadni z octavie 2 do o 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 To jsi tak lenivý, že tomu nevěnuješ ani jednu jedinou minutu, kterou trvá najít příslušné téma? Fláknul bych ti nejraději rovnou BAN - očekáváš radu zdarma, které bude někdo věnovat svůj drahocenný čas a ty se na to vykašleš, ač je to tvojí povinností danou pravidly fora. Já to tedy našel za tebe, téma se příhodně jmenuje: Sedačky z O 2 do O 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.