Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak borci,dneska jsem to specilane kvuli vam vyndal z auta a vyfotil,tak si toho vazte :D

kuli nam, je mi to jasny no... :D zmena sedaku to jisti!!! :p

Ale prd,je to kvuli vam. Mimochodem Fany,chces jeste teda ten zadni naraznik?

Kocht: hele sorry už né soused přestavoval na face lift a tak mi starý dal.. Ty sedačky do RS potřebuji...

tak akce sedacky RS vcera uspesne dokoncena,nechal jsem si u Alesia jeste pritvrdit sedacku ridice,kvuli lepsimu bocnimu vedeni na sedaku a taky se tam sedi vic.Navic ja radsi sportovnejsi posez,nez komfortnejsi :). Tohle je pro me idealni kombinace :D

• 3 týdny později...

nakolik to prislo ty sedacky

• 1 měsíc později...

Kdyby se takhle někomu povedlo narvat sedačky z OII RS do OI! To by byl... :prc:

a co z fabie do OI? Když z F RS jsou anatomičtější než OI RS.... A aspoň pro mně pohodlnější... :rolleyes:

• 5 měsíců později...

mam sedacky o1 rs a max spokojenost ale ty bile stredy se teda kapke spini ale vypadaji velice dobre.

ps: nekde sem se docet ze ta bila latka v prostred se nazyva alcantra fuck neni to pravda alcantra vypada uplne jinak

dala by se prirovnat k semisi. Tohle mi rek calounik a taky mi alcantru ukazoval.

• 5 týdnů později...

Cau,sedacky z Fabie RS jsem do fabie bezproblemu nacpal, a nemuzu si na pohodlicko stezovat ,jsou paradni! Akorat jeden dil postradam,tak kdyby jste snad nekdo vedel o zadni sedaci casti te delsi tak dejte vedet....dik!!

• 1 měsíc později...

viděl jsem na vlastní oči sedačky z OII RS ve Fabii I a super!

• 2 týdny později...

Čau,jestli máš zájem mám na prodej sedačky z Fabie RS,v dobrym stavu.cena 6000,-,kdyby byl zájem tak piš na číslo 774177040 nebo Danijo@seznam.cz

• 2 měsíce později...

Tak jsem se koukal na ty sedacky,

viz http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx

Model Dynamic: 8900

Mate s tim nekdo zkusenosti? Mate nekde foto? Stoji to za to?

Celkem me to zaujalo a presmyslim o nich, ale 9tis je preci jen dost za 2 sedacky )

Kdyz by to nekdo me, napiste svuj nazor, zda jsou dobre a pohodlne a kdyz sem date foto, tak budu moc moc rad kol5

Tak jsem se k tomu panovi objednal... Az to bude (asi za 2 tydny) tak se sem nejak vyjadrim co a jak a prihodim samo sebou foto )

• 4 týdny později...
Tak jsem se k tomu panovi objednal... Az to bude (asi za 2 tydny) tak se sem nejak vyjadrim co a jak a prihodim samo sebou foto )

2 tydny fuc, jsem napjaty! ;)

Mam ve fabii sedacky z OII RS a sednou tam jak prdel na hrnec. U O1 bude problem, protoze maji koljnicky na boku. Ale kdyz by si nekdo dal tu praci a vymenil kolejnice, tak vsechno jde ;)-_- Kdyz by nekdo chtel videt sedacky z OII RS ve fabii, tak je to u me v profilu.

no já chchi do octavky nějaké sedačky sportovní od FKčka ale nevím jak to bude s těma pojezdama

2 tydny fuc, jsem napjaty! ;)

Jeeee, no ja jsem na vas ale uplne zapomel kluci )) Mam je tam, je to parada, luxus )) Nafotim zitra, snad, doufam ) lol

ahoj poridil sem si ted original sedacky ze skoda octavia I RS a chtel sem se zeptat zda by se nekde nedal sehnat na ty sedacky znak v sedackach je na to nachystan prolis tak jestli nekdo o necem nevite nejaka nasivka nebo nalepka jestli se neda sehnat diky moc

Tak neco o tech sedackach, jak jsem drive psal :)

Jsou to vlastne stejne tvarovane sedacky jak jsou v RS, nejsou ale v kuzi (nekomu se to libi vic, nekomu zas ne) kazdopadne ja jsem kuzi nechtel a hodne me zaujala moznost vice barevnych provedni. Chtel jsem mit barevnejsi a veselejsi interier.

Modra se mi zdala jako dobry napad, tak jsem do toho sel.

Problem vsak byl, ze jsem nechtel mit predni sedacky v barve a zadni ne, takze jsem musel predelat i ty zadni a cena se vyslhala z planovanych 9tis na 14tis :feve: + jsem si jeste nechal opravit vyhrev sedadla spolujezdce, takze dalsi 2tis

Ale stalo to za to, nikdy jsem teda nesedel v origo kozenych RS, ale jsem naprosto spokojeny. Jsou o moc tvrdci a maji perfektni bocni vedeni, takze pri prudkem zataceni me drzi na miste a ja nevypadavam pres okno spolujezdce :palec2:

post-14121-1211375839_thumb.jpg

post-14121-1211375888_thumb.jpg

post-14121-1211375913_thumb.jpg

post-14121-1211376004_thumb.jpg

post-14121-1211376023_thumb.jpg

tak to vypadá mazecově !!!!! sice bych volil tmavší odstín, ale provedení je precizní...na drughou stranu než dávat 14 tis., aso bych sháněl sedáky z Leona do 10 tis. nevím no....

tak to vypadá mazecově !!!!! sice bych volil tmavší odstín, ale provedení je precizní...na drughou stranu než dávat 14 tis., aso bych sháněl sedáky z Leona do 10 tis. nevím no....

Jojo, tak jsem nad tim uvazoval... Ale byl jsem linej je schanet, chtel jsem urcite aby tam byl vyhrev a aby ladili s interierem. A ten pan mi delal ty sedacky s barvama na objednavku )

No kazdopadne muzu rict, ze ten salon najednou ozil... po te hnusne sede co tam byla ) Jeste by to chtelo vytapetovat dvere, ale na to ted nesjou penizky :feve:

Ja kdybych volil, volil bych RS... Dle me maji kouzlo!! :palec2:

Kouzlo mají každopádně, ale nechtěl bych čistit ty světlý středy :(

• 3 týdny později...

Jsou to vlastne stejne tvarovane sedacky jak jsou v RS, nejsou ale v kuzi (nekomu se to libi vic, nekomu zas ne) kazdopadne ja jsem kuzi nechtel a hodne me zaujala moznost vice barevnych provedni. Chtel jsem mit barevnejsi a veselejsi interier.

Modra se mi zdala jako dobry napad, tak jsem do toho sel.

Problem vsak byl, ze jsem nechtel mit predni sedacky v barve a zadni ne, takze jsem musel predelat i ty zadni a cena se vyslhala z planovanych 9tis na 14tis :feve: + jsem si jeste nechal opravit vyhrev sedadla spolujezdce, takze dalsi 2tis

Ale stalo to za to, nikdy jsem teda nesedel v origo kozenych RS, ale jsem naprosto spokojeny. Jsou o moc tvrdci a maji perfektni bocni vedeni, takze pri prudkem zataceni me drzi na miste a ja nevypadavam pres okno spolujezdce :palec2:

Tak já sem pořídil sedačky z Leona...dle mě nejlepší volba 10.000kč komplet... :feve: ale uplně super :) ,s těma origo lavicema se to nedá srovnávat...pár fotek pro inspiraci.... lol

post-15823-1213004395_thumb.jpg

post-15823-1213004466_thumb.jpg

post-15823-1213005521_thumb.jpg

post-15823-1213005658_thumb.jpg

Upraveno od kovin

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.