Únor 15, 200718 r tak borci,dneska jsem to specilane kvuli vam vyndal z auta a vyfotil,tak si toho vazte kuli nam, je mi to jasny no... zmena sedaku to jisti!!!
Únor 16, 200718 r Kocht: hele sorry už né soused přestavoval na face lift a tak mi starý dal.. Ty sedačky do RS potřebuji...
Únor 20, 200718 r tak akce sedacky RS vcera uspesne dokoncena,nechal jsem si u Alesia jeste pritvrdit sedacku ridice,kvuli lepsimu bocnimu vedeni na sedaku a taky se tam sedi vic.Navic ja radsi sportovnejsi posez,nez komfortnejsi . Tohle je pro me idealni kombinace
Květen 9, 200718 r a co z fabie do OI? Když z F RS jsou anatomičtější než OI RS.... A aspoň pro mně pohodlnější...
Říjen 13, 200717 r mam sedacky o1 rs a max spokojenost ale ty bile stredy se teda kapke spini ale vypadaji velice dobre. ps: nekde sem se docet ze ta bila latka v prostred se nazyva alcantra neni to pravda alcantra vypada uplne jinak dala by se prirovnat k semisi. Tohle mi rek calounik a taky mi alcantru ukazoval.
Listopad 13, 200717 r Cau,sedacky z Fabie RS jsem do fabie bezproblemu nacpal, a nemuzu si na pohodlicko stezovat ,jsou paradni! Akorat jeden dil postradam,tak kdyby jste snad nekdo vedel o zadni sedaci casti te delsi tak dejte vedet....dik!!
Leden 19, 200817 r Čau,jestli máš zájem mám na prodej sedačky z Fabie RS,v dobrym stavu.cena 6000,-,kdyby byl zájem tak piš na číslo 774177040 nebo Danijo@seznam.cz
Duben 9, 200817 r Tak jsem se koukal na ty sedacky, viz http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx Model Dynamic: 8900 Mate s tim nekdo zkusenosti? Mate nekde foto? Stoji to za to? Celkem me to zaujalo a presmyslim o nich, ale 9tis je preci jen dost za 2 sedacky ) Kdyz by to nekdo me, napiste svuj nazor, zda jsou dobre a pohodlne a kdyz sem date foto, tak budu moc moc rad
Duben 15, 200817 r Tak jsem se k tomu panovi objednal... Az to bude (asi za 2 tydny) tak se sem nejak vyjadrim co a jak a prihodim samo sebou foto )
Květen 9, 200817 r Tak jsem se k tomu panovi objednal... Az to bude (asi za 2 tydny) tak se sem nejak vyjadrim co a jak a prihodim samo sebou foto ) 2 tydny fuc, jsem napjaty!
Květen 10, 200817 r Mam ve fabii sedacky z OII RS a sednou tam jak prdel na hrnec. U O1 bude problem, protoze maji koljnicky na boku. Ale kdyz by si nekdo dal tu praci a vymenil kolejnice, tak vsechno jde Kdyz by nekdo chtel videt sedacky z OII RS ve fabii, tak je to u me v profilu.
Květen 13, 200817 r no já chchi do octavky nějaké sedačky sportovní od FKčka ale nevím jak to bude s těma pojezdama
Květen 17, 200817 r 2 tydny fuc, jsem napjaty! Jeeee, no ja jsem na vas ale uplne zapomel kluci )) Mam je tam, je to parada, luxus )) Nafotim zitra, snad, doufam )
Květen 20, 200817 r ahoj poridil sem si ted original sedacky ze skoda octavia I RS a chtel sem se zeptat zda by se nekde nedal sehnat na ty sedacky znak v sedackach je na to nachystan prolis tak jestli nekdo o necem nevite nejaka nasivka nebo nalepka jestli se neda sehnat diky moc
Květen 21, 200817 r Tak neco o tech sedackach, jak jsem drive psal Jsou to vlastne stejne tvarovane sedacky jak jsou v RS, nejsou ale v kuzi (nekomu se to libi vic, nekomu zas ne) kazdopadne ja jsem kuzi nechtel a hodne me zaujala moznost vice barevnych provedni. Chtel jsem mit barevnejsi a veselejsi interier. Modra se mi zdala jako dobry napad, tak jsem do toho sel. Problem vsak byl, ze jsem nechtel mit predni sedacky v barve a zadni ne, takze jsem musel predelat i ty zadni a cena se vyslhala z planovanych 9tis na 14tis + jsem si jeste nechal opravit vyhrev sedadla spolujezdce, takze dalsi 2tis Ale stalo to za to, nikdy jsem teda nesedel v origo kozenych RS, ale jsem naprosto spokojeny. Jsou o moc tvrdci a maji perfektni bocni vedeni, takze pri prudkem zataceni me drzi na miste a ja nevypadavam pres okno spolujezdce
Květen 21, 200817 r tak to vypadá mazecově !!!!! sice bych volil tmavší odstín, ale provedení je precizní...na drughou stranu než dávat 14 tis., aso bych sháněl sedáky z Leona do 10 tis. nevím no....
Květen 21, 200817 r tak to vypadá mazecově !!!!! sice bych volil tmavší odstín, ale provedení je precizní...na drughou stranu než dávat 14 tis., aso bych sháněl sedáky z Leona do 10 tis. nevím no.... Jojo, tak jsem nad tim uvazoval... Ale byl jsem linej je schanet, chtel jsem urcite aby tam byl vyhrev a aby ladili s interierem. A ten pan mi delal ty sedacky s barvama na objednavku ) No kazdopadne muzu rict, ze ten salon najednou ozil... po te hnusne sede co tam byla ) Jeste by to chtelo vytapetovat dvere, ale na to ted nesjou penizky
Červen 9, 200817 r Jsou to vlastne stejne tvarovane sedacky jak jsou v RS, nejsou ale v kuzi (nekomu se to libi vic, nekomu zas ne) kazdopadne ja jsem kuzi nechtel a hodne me zaujala moznost vice barevnych provedni. Chtel jsem mit barevnejsi a veselejsi interier. Modra se mi zdala jako dobry napad, tak jsem do toho sel. Problem vsak byl, ze jsem nechtel mit predni sedacky v barve a zadni ne, takze jsem musel predelat i ty zadni a cena se vyslhala z planovanych 9tis na 14tis + jsem si jeste nechal opravit vyhrev sedadla spolujezdce, takze dalsi 2tis Ale stalo to za to, nikdy jsem teda nesedel v origo kozenych RS, ale jsem naprosto spokojeny. Jsou o moc tvrdci a maji perfektni bocni vedeni, takze pri prudkem zataceni me drzi na miste a ja nevypadavam pres okno spolujezdce Tak já sem pořídil sedačky z Leona...dle mě nejlepší volba 10.000kč komplet... ale uplně super ,s těma origo lavicema se to nedá srovnávat...pár fotek pro inspiraci.... Upraveno Červen 9, 200817 r od kovin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.