sedačky z RS - Stránka 5 - Interiér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

sedačky z RS

Speedy20V

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

mam sedacky o1 rs a max spokojenost ale ty bile stredy se teda kapke spini ale vypadaji velice dobre.

ps: nekde sem se docet ze ta bila latka v prostred se nazyva alcantra fuck neni to pravda alcantra vypada uplne jinak

dala by se prirovnat k semisi. Tohle mi rek calounik a taky mi alcantru ukazoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 5 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Tak jsem se koukal na ty sedacky,

viz http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx

Model Dynamic: 8900

Mate s tim nekdo zkusenosti? Mate nekde foto? Stoji to za to?

Celkem me to zaujalo a presmyslim o nich, ale 9tis je preci jen dost za 2 sedacky )

Kdyz by to nekdo me, napiste svuj nazor, zda jsou dobre a pohodlne a kdyz sem date foto, tak budu moc moc rad kol5

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Tak neco o tech sedackach, jak jsem drive psal :)

Jsou to vlastne stejne tvarovane sedacky jak jsou v RS, nejsou ale v kuzi (nekomu se to libi vic, nekomu zas ne) kazdopadne ja jsem kuzi nechtel a hodne me zaujala moznost vice barevnych provedni. Chtel jsem mit barevnejsi a veselejsi interier.

Modra se mi zdala jako dobry napad, tak jsem do toho sel.

Problem vsak byl, ze jsem nechtel mit predni sedacky v barve a zadni ne, takze jsem musel predelat i ty zadni a cena se vyslhala z planovanych 9tis na 14tis :feve: + jsem si jeste nechal opravit vyhrev sedadla spolujezdce, takze dalsi 2tis

Ale stalo to za to, nikdy jsem teda nesedel v origo kozenych RS, ale jsem naprosto spokojeny. Jsou o moc tvrdci a maji perfektni bocni vedeni, takze pri prudkem zataceni me drzi na miste a ja nevypadavam pres okno spolujezdce :palec2:

post-14121-1211375839_thumb.jpg

post-14121-1211375888_thumb.jpg

post-14121-1211375913_thumb.jpg

post-14121-1211376004_thumb.jpg

post-14121-1211376023_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Fire napsal:
tak to vypadá mazecově !!!!! sice bych volil tmavší odstín, ale provedení je precizní...na drughou stranu než dávat 14 tis., aso bych sháněl sedáky z Leona do 10 tis. nevím no....

Jojo, tak jsem nad tim uvazoval... Ale byl jsem linej je schanet, chtel jsem urcite aby tam byl vyhrev a aby ladili s interierem. A ten pan mi delal ty sedacky s barvama na objednavku )

No kazdopadne muzu rict, ze ten salon najednou ozil... po te hnusne sede co tam byla ) Jeste by to chtelo vytapetovat dvere, ale na to ted nesjou penizky :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Jsou to vlastne stejne tvarovane sedacky jak jsou v RS, nejsou ale v kuzi (nekomu se to libi vic, nekomu zas ne) kazdopadne ja jsem kuzi nechtel a hodne me zaujala moznost vice barevnych provedni. Chtel jsem mit barevnejsi a veselejsi interier.

Modra se mi zdala jako dobry napad, tak jsem do toho sel.

Problem vsak byl, ze jsem nechtel mit predni sedacky v barve a zadni ne, takze jsem musel predelat i ty zadni a cena se vyslhala z planovanych 9tis na 14tis :feve: + jsem si jeste nechal opravit vyhrev sedadla spolujezdce, takze dalsi 2tis

Ale stalo to za to, nikdy jsem teda nesedel v origo kozenych RS, ale jsem naprosto spokojeny. Jsou o moc tvrdci a maji perfektni bocni vedeni, takze pri prudkem zataceni me drzi na miste a ja nevypadavam pres okno spolujezdce :palec2:

Tak já sem pořídil sedačky z Leona...dle mě nejlepší volba 10.000kč komplet... :feve: ale uplně super :) ,s těma origo lavicema se to nedá srovnávat...pár fotek pro inspiraci.... lol

post-15823-1213004395_thumb.jpg

post-15823-1213004466_thumb.jpg

post-15823-1213005521_thumb.jpg

post-15823-1213005658_thumb.jpg

Editováno: , autor: kovin
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...