novi37 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 tak borci,dneska jsem to specilane kvuli vam vyndal z auta a vyfotil,tak si toho vazte kuli nam, je mi to jasny no... zmena sedaku to jisti!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Ale prd,je to kvuli vam. Mimochodem Fany,chces jeste teda ten zadni naraznik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Kocht: hele sorry už né soused přestavoval na face lift a tak mi starý dal.. Ty sedačky do RS potřebuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 tak akce sedacky RS vcera uspesne dokoncena,nechal jsem si u Alesia jeste pritvrdit sedacku ridice,kvuli lepsimu bocnimu vedeni na sedaku a taky se tam sedi vic.Navic ja radsi sportovnejsi posez,nez komfortnejsi . Tohle je pro me idealni kombinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fonta Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 nakolik to prislo ty sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Tady to máš i cenami http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Kdyby se takhle někomu povedlo narvat sedačky z OII RS do OI! To by byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 a co z fabie do OI? Když z F RS jsou anatomičtější než OI RS.... A aspoň pro mně pohodlnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexmaul Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 mam sedacky o1 rs a max spokojenost ale ty bile stredy se teda kapke spini ale vypadaji velice dobre. ps: nekde sem se docet ze ta bila latka v prostred se nazyva alcantra neni to pravda alcantra vypada uplne jinak dala by se prirovnat k semisi. Tohle mi rek calounik a taky mi alcantru ukazoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal46 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Cau,sedacky z Fabie RS jsem do fabie bezproblemu nacpal, a nemuzu si na pohodlicko stezovat ,jsou paradni! Akorat jeden dil postradam,tak kdyby jste snad nekdo vedel o zadni sedaci casti te delsi tak dejte vedet....dik!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 viděl jsem na vlastní oči sedačky z OII RS ve Fabii I a super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danijo Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Čau,jestli máš zájem mám na prodej sedačky z Fabie RS,v dobrym stavu.cena 6000,-,kdyby byl zájem tak piš na číslo 774177040 nebo Danijo@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Tak jsem se koukal na ty sedacky, viz http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx Model Dynamic: 8900 Mate s tim nekdo zkusenosti? Mate nekde foto? Stoji to za to? Celkem me to zaujalo a presmyslim o nich, ale 9tis je preci jen dost za 2 sedacky ) Kdyz by to nekdo me, napiste svuj nazor, zda jsou dobre a pohodlne a kdyz sem date foto, tak budu moc moc rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Tak jsem se k tomu panovi objednal... Az to bude (asi za 2 tydny) tak se sem nejak vyjadrim co a jak a prihodim samo sebou foto ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak jsem se k tomu panovi objednal... Az to bude (asi za 2 tydny) tak se sem nejak vyjadrim co a jak a prihodim samo sebou foto ) 2 tydny fuc, jsem napjaty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Mam ve fabii sedacky z OII RS a sednou tam jak prdel na hrnec. U O1 bude problem, protoze maji koljnicky na boku. Ale kdyz by si nekdo dal tu praci a vymenil kolejnice, tak vsechno jde Kdyz by nekdo chtel videt sedacky z OII RS ve fabii, tak je to u me v profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 no já chchi do octavky nějaké sedačky sportovní od FKčka ale nevím jak to bude s těma pojezdama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 2 tydny fuc, jsem napjaty! Jeeee, no ja jsem na vas ale uplne zapomel kluci )) Mam je tam, je to parada, luxus )) Nafotim zitra, snad, doufam ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalecek Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 ahoj poridil sem si ted original sedacky ze skoda octavia I RS a chtel sem se zeptat zda by se nekde nedal sehnat na ty sedacky znak v sedackach je na to nachystan prolis tak jestli nekdo o necem nevite nejaka nasivka nebo nalepka jestli se neda sehnat diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak neco o tech sedackach, jak jsem drive psal Jsou to vlastne stejne tvarovane sedacky jak jsou v RS, nejsou ale v kuzi (nekomu se to libi vic, nekomu zas ne) kazdopadne ja jsem kuzi nechtel a hodne me zaujala moznost vice barevnych provedni. Chtel jsem mit barevnejsi a veselejsi interier. Modra se mi zdala jako dobry napad, tak jsem do toho sel. Problem vsak byl, ze jsem nechtel mit predni sedacky v barve a zadni ne, takze jsem musel predelat i ty zadni a cena se vyslhala z planovanych 9tis na 14tis + jsem si jeste nechal opravit vyhrev sedadla spolujezdce, takze dalsi 2tis Ale stalo to za to, nikdy jsem teda nesedel v origo kozenych RS, ale jsem naprosto spokojeny. Jsou o moc tvrdci a maji perfektni bocni vedeni, takze pri prudkem zataceni me drzi na miste a ja nevypadavam pres okno spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 tak to vypadá mazecově !!!!! sice bych volil tmavší odstín, ale provedení je precizní...na drughou stranu než dávat 14 tis., aso bych sháněl sedáky z Leona do 10 tis. nevím no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 tak to vypadá mazecově !!!!! sice bych volil tmavší odstín, ale provedení je precizní...na drughou stranu než dávat 14 tis., aso bych sháněl sedáky z Leona do 10 tis. nevím no.... Jojo, tak jsem nad tim uvazoval... Ale byl jsem linej je schanet, chtel jsem urcite aby tam byl vyhrev a aby ladili s interierem. A ten pan mi delal ty sedacky s barvama na objednavku ) No kazdopadne muzu rict, ze ten salon najednou ozil... po te hnusne sede co tam byla ) Jeste by to chtelo vytapetovat dvere, ale na to ted nesjou penizky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Ja kdybych volil, volil bych RS... Dle me maji kouzlo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Kouzlo mají každopádně, ale nechtěl bych čistit ty světlý středy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) Jsou to vlastne stejne tvarovane sedacky jak jsou v RS, nejsou ale v kuzi (nekomu se to libi vic, nekomu zas ne) kazdopadne ja jsem kuzi nechtel a hodne me zaujala moznost vice barevnych provedni. Chtel jsem mit barevnejsi a veselejsi interier. Modra se mi zdala jako dobry napad, tak jsem do toho sel. Problem vsak byl, ze jsem nechtel mit predni sedacky v barve a zadni ne, takze jsem musel predelat i ty zadni a cena se vyslhala z planovanych 9tis na 14tis + jsem si jeste nechal opravit vyhrev sedadla spolujezdce, takze dalsi 2tis Ale stalo to za to, nikdy jsem teda nesedel v origo kozenych RS, ale jsem naprosto spokojeny. Jsou o moc tvrdci a maji perfektni bocni vedeni, takze pri prudkem zataceni me drzi na miste a ja nevypadavam pres okno spolujezdce Tak já sem pořídil sedačky z Leona...dle mě nejlepší volba 10.000kč komplet... ale uplně super ,s těma origo lavicema se to nedá srovnávat...pár fotek pro inspiraci.... Editováno: 9. Červen 2008, autor: kovin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.