martin-cze Vloženo 27. Duben 2024 Vloženo 27. Duben 2024 Ahoj, mam Octavii po FL z 9/2019 s původním Swing+. Mám předělání na Amundsena s navigacema celosklo a nakódováno, vše funguje OK. Chtěl bych si pořídit LTE CarStickPro, ale nevím zda bude fungovat. V nastavení ale nikde nemám vůbec položku wlan, pouze Bluetooth. Bude LTE CarStickPro fungovat pro navigaci a dopravní info? Citovat
Wojnar Vloženo 27. Duben 2024 Vloženo 27. Duben 2024 Dopravní info jde po TMC zprávách. Vysílá to některá stanice ČRO. Jestli myslíš to Dopravní info co je v menu Infotainmentu. Amundsen má tři FM tunery, tak vždy jeden zbyde na stanici s TMC zprávami 🙂 Navigace jako taková je off-line. Ty dopravní informace, nevím podle čeho to kdo řídí, že mi někdy hlásí omezení na nějaké zapadlé okrsce a jindy na jedničce či dálnici mlčí. Jinak nejlepší je SmartLink a Android Auto či Car Play a navigace z mobilu. Ať už Google, Waze, apod., s on-line dopravními omezeními. Citovat
martin-cze Vloženo 27. Duben 2024 Autor Vloženo 27. Duben 2024 Smartlink na Apple mám, ale myslel jsem ze lze vestavěnou navigaci ještě doplnil právě o on line aktualizaci dopravních info. A pak případně nasdilet připojení přes Amundsena na mobil přes Wi-Fi infotaimentu. Ale nikde v menu nevidím případně nastavení wlan, tak abych zbytečně nakupoval ten USB Stick a ono to nefungovalo. Citovat
wirer Vloženo 28. Duben 2024 Vloženo 28. Duben 2024 Nejake fotky, Amundsen z vyroby. Navadzal som ta blbo, mal by si tam mat Sit (Siet) Potom teoreticky datovy prenos A na zaver mozes spustit zdielanie polozkou WLAN Citovat
martin-cze Vloženo 28. Duben 2024 Autor Vloženo 28. Duben 2024 No a právě to je ten problém, ze v tom menu Nastavení systému nemám vůbec položky wlan a síť. Mozna to je i tím, ze mám Amundsena dodelavaneho z původního Swing+. Citovat
Wojnar Vloženo 30. Duben 2024 Vloženo 30. Duben 2024 V 27. 4. 2024 na 21:14, martin-cze napsal: Smartlink na Apple mám, ale myslel jsem ze lze vestavěnou navigaci ještě doplnil právě o on line aktualizaci dopravních info. A pak případně nasdilet připojení přes Amundsena na mobil přes Wi-Fi infotaimentu. Ale nikde v menu nevidím případně nastavení wlan, tak abych zbytečně nakupoval ten USB Stick a ono to nefungovalo. No, pokud máš SmartLink, pak nechápu nad čím přemýšlíš. Jednak Car Stick Ti zabere USB pro telefon. Jakákoliv navigace v mobilu bude vždy o řád lepší než ta vestavěná v autě. Vestavěná v autě je pouze jako nouzovka, když mobil klekne apod. Aktuální dopravní info řeší TMC zprávy a jsou dostupné bez Car Stick-u. Můj názor: 1. Vykašlat se na Car stick 2. Pokud si chceš udělat radost, místo Car Stick koupit bezdrátový adaptér pro propojení SmartLink. Výsledek: Pohodlné připojení telefonu pokaždé co sedneš do auta aniž bys ho vytahoval z kapsy 3. Případní cestující v autě nemají mobilní data? Než živit další SIM-ku, to raději data přímo do mobilu. Tím pořešíš rodinu. 4. Cestující mimo rodinu ať si vyřeší data sami. Citovat
martin-cze Vloženo 30. Duben 2024 Autor Vloženo 30. Duben 2024 A doporučíš osvědčený bezdrátový adaptér na iPhone? Citovat
Wojnar Vloženo 30. Duben 2024 Vloženo 30. Duben 2024 Tohle fakt nevím. Sám používám AAWireless pro Android. Současná verze už podporuje i CarPlay. Pak jsou nějaké Carlinkit-y, ale s tím vůbec nemám zkušenosti. Na aliexpressu je toho taky plno, ale záleží jakou to má pak podporu. Když se vrátím k AAWireless, tak tady ta podpora opravdu funguje. Možná se zkus podívat taky na jejich fórum: https://xdaforums.com/t/aawireless-general-discussion-and-support.4247677/page-350 Nicméně, dnes je těch krabiček opravdu hafo, když já to před dvěma léty řešil, byl AAWireless ještě jako startup a další byla nějaká Motorola. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.