BodieRS Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 S3 samozrejme,jsem uz z tech nasich rs tak doblbly,ze tak tituluju vse.Udajne ano,ale 100 procent netvrdim.Chtelo by to zjistit.Pred casem jsem tady dokonce nasel nejaky odkaz na firmu,ktera s rs,nebo gti za brutalni priplatek vymacka 315 koni a zmeny se netykaly vnitrnosti,pokud jsem si to spravne prelozil.Ale jak rikam,presne se nevi.ee, vnitřnosti má práve jiný... Presne tak, pokud vim, vnitrnosti jsou jine, jinak by stacilo prelejt soft a kazdej by mel 300hp ! Nemyslel jsem jen soft,ale jako nemechanik vetsi turbo a jine vstriky nepovazuji za vnitrnosti,coz asi zmatlo.Mel jsem namysli bez uprav typu jine vacky,kovane pisty a podobne.Nasel jsem dokonce firmu,ktera ty kity nabizi,ale cenovka je odstrasujici co mam 320 konove rakety s prednim nahonem.Jinak na jare jdu menit ty brzdy,uz je mam v garazi,jsou moc pekne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Nemyslel jsem jen soft,ale jako nemechanik vetsi turbo a jine vstriky nepovazuji za vnitrnosti,coz asi zmatlo.Mel jsem namysli bez uprav typu jine vacky,kovane pisty a podobne.Nasel jsem dokonce firmu,ktera ty kity nabizi,ale cenovka je odstrasujici co mam 320 konove rakety s prednim nahonem.Jinak na jare jdu menit ty brzdy,uz je mam v garazi,jsou moc pekne..... Skoro to vypada, jako bych to co je oquotovany v tvem postu sem psal ja Ale ja to nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) Zdravym panove... Chtel bych se zeptat na interval vymeny brzdove kapaliny u RS...? Editováno: 27. leden 2008, autor: Gluck202 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) Zdravym panove... Chtel bych se zeptat na interval vymeny brzdove kapaliny u RS...? taky zdravým ( ) obecně platí, že kapalina se má měnit každý dva roky. Nemyslím, že pro RS by to bylo jinak. Editováno: 27. leden 2008, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 tak zdravým ( ) obecně platí, že kapalina se má měnit každý dva roky. Nemyslím, že pro RS by to bylo jinak. Jj, je to tak, já jí nedávno měnil. Vyšlo mi to mezi prohlídky, takže jsem dělal jen to a nebylo to ani tak drahé a bylo to za chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 chlapáci, byla u škody-auto svolávací akce na TFSI BWA?? Vyrobené +- 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Nevím jestli bych tomu říkal svolávací akce, ale přehrával se soft řídící jednotky motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Nevím jestli bych tomu říkal svolávací akce, ale přehrával se soft řídící jednotky motoru. No mam Rs s roku 2005 a minuly mesic jsem byl na servisce po 40 000 a mimo jine se mi pokusili neuspesne prehrat software v ridici jednotce.Mechanik mi pred predanim rikal,ze skoda na tyto rocniky uvolnila updaty,ale ke svolavani aut nedoslo,neb se nejedna o problem,nybrz vylepseni.Mechos ze skodovky nad tim ztratil asi hodku,neb nechapl,ze mu pocitac hlasil,ze uz je ma,ackoliv skodovka je neprehravala.Priznal jsem tedy barvu s cipem,a sportmotor potvrdil,ze soucati prehrani jsou i posledni updaty. Takze jsem si v praxi overil,ze skodovaci tento zasah opravdu nepoznaji ani na diagnostice......Pro ty z vas co cekaji na konec zaruky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 no byl jsem s GTI TFSI na servisní prohlídce, a přijímací technik mi řekl, že motory z roku 2006 (BWA) měly nějaký problém s nízkýma otáčkama, že motor pocukával. Řeší to novej soft. Ale asi to nebylo tak horký, protože mi ani ze servisu nevolali, že je svolávací akce´.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Mě to v jednom servisu neřekli, až ve druhém, což mě ten první, o kterém jsem si myslel jak je dobrý zklamal. A v tom druhém tomu dali korunu tím, když se chystali zkusit tam nahrát soft z jiného motoru, prt. neměli patřičné CD...asi si dokážete představit mé zděšení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Mě to v jednom servisu neřekli, až ve druhém, což mě ten první, o kterém jsem si myslel jak je dobrý zklamal. A v tom druhém tomu dali korunu tím, když se chystali zkusit tam nahrát soft z jiného motoru, prt. neměli patřičné CD...asi si dokážete představit mé zděšení takže teď tam máš soft na 1,4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Málem Nevím jak nějakého s prominutím přiblblého mechanika může vůbec něco takového napadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Cauky,zrovna jsem prificel ze servisu tak mam konecne sportovni vyfuk.Zni to podstatne lip ale uvnitr zadne zvyseni hluku neslysim.Nic mene venku nadseniiiiiiii!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Nezávislé topení pro model Škoda Octavia RS 2,0 TFSI bude v nabídce před letošní zimní sezónou. Takže všichni co čekáme se dočkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Nezávislé topení pro model Škoda Octavia RS 2,0 TFSI bude v nabídce před letošní zimní sezónou.Takže všichni co čekáme se dočkáme JJ, je to príma věc a Vysočině se fakt hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Bodie: můžeš ten sound nějak nahrát, docela mě to zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 JJ, je to príma věc a Vysočině se fakt hodí. Nejen, vždy je mnohem přájemnější sedat do vyhřátého auta, nic neškrábat a startovat ohřátý motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Všichni furt řeší to chipování, tak jsem taky zapátral a krom "zajímavých" cen jsem narazil na jinou , opravdu zajímavou věc a to vliv paliva, resp. jeho oktanového čísla na výkon: - BA 95 mínus 20 k oproti použití BA 98 - BA 91 (není ani v techničáku) mínus dalších 20 oproti BA 95, tj. celkem 40 k vzhledem k BA 98. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 takže mischicka ty máš koľko koní menej, alebo máš naviac , tankuješ 98? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Jj, tankuju N98, takže mám všechny koně a maj i co žrát Ale to není podstatné, to jen že se tu furt řešilo jak velký má palivo vliv na výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Kdo mi tohle aspoň přeloží? Německy jsem se učil, ale ne tyhle věci a je to už pár let Guten Tag Herr Augustin, vielen Dank für Ihr Interesse an unseren Produkten. Gerne übersenden wir Ihnen Ihre persönlichen Unterlagen über unser Tuningprogramm für Ihren Skoda Octavia 1Z. Mit einem individuellen Komplettumbau oder dem Verbau einzelner Tuningteile, veredeln Sie Ihr Fahrzeug exklusiv und in höchster Qualität. Bei der Entwicklung unserer Produkte für Ihr Fahrzeug stehen Alltagstauglichkeit, Passgenauigkeit und Haltbarkeit im Vordergrund. Überzeugen Sie sich selbst. Ein von Abt Sportsline umgebautes Fahrzeug ist Tuning auf höchstem Niveau. Profitieren Sie von den umfangreichsten Garantieumfängen der Tuningbranche. (Bis zu drei Jahre), oder von unserem Felgenaustauschprogramm (Life Cycle). Das ist einmalig. Schon zu einem niedrigen Prozentsatz können Sie Ihre Wünsche nach einem einzigartigen Fahrzeug bei uns Finanzieren. Ihr Fahrzeug ist älter als drei Jahre? Freuen Sie sich auf starke Sonderrabatte. Wie sie sehen, ist unser Programm sehr umfangreich. Wir würden uns freuen Sie telefonisch beraten zu dürfen. Rufen Sie uns an: Unter Tel: 0831-57140 -12, -18, -52 oder -79 oder schreiben Sie uns eine Email unter info@abt-sportsline.de. Fordern Sie gleich Ihr individuelles Angebot an. Mit herzlichen Grüßen aus dem Allgäu PS: Guten Tag, atd. netřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 píšu niečo v tom zmysle, ak som to dobre preložil, že su spickova firma, vsetko exkluzivne, mozu ti tuning urobiť na mieru, ešte sa pytaju ci je tvoje auto starsie ako 3 roky a tesia sa na spolupracu. Niektorym slovám som nerozumel, takže to musí niekto iný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 I tak vielen dank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixx Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Všichni furt řeší to chipování, tak jsem taky zapátral a krom "zajímavých" cen jsem narazil na jinou , opravdu zajímavou věc a to vliv paliva, resp. jeho oktanového čísla na výkon:- BA 95 mínus 20 k oproti použití BA 98 - BA 91 (není ani v techničáku) mínus dalších 20 oproti BA 95, tj. celkem 40 k vzhledem k BA 98. kde si tohle zjistlil ? nikde nikdy tohle takhle exaktne napsany nebylo a je zajimavy, ze kdyz sem vyzkousel N95 zadna velka zmena, krom hlubsiho zvuku motoru se nekanalo. Par testu o vlivu "lepsiho benzinu" sem videl a cet, ale vsude byl rozdil v ramci statisticky chyby, cili skoro zadnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 kde si tohle zjistlil ? nikde nikdy tohle takhle exaktne napsany nebylo a je zajimavy, ze kdyz sem vyzkousel N95 zadna velka zmena, krom hlubsiho zvuku motoru se nekanalo. Par testu o vlivu "lepsiho benzinu" sem videl a cet, ale vsude byl rozdil v ramci statisticky chyby, cili skoro zadnej. Změna to určitě je N 95 proti N98, problém je, že nikdy není stejný jízdní styl a režim, aby to bylo zjištěné přesně. Pocitově to ale je změna, hlavně v pružnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.