moody Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Prosím o radu. Přestalo mi vyhřívat sedadlo řidiče.Sedadlo spolujezdce hřeje. Pojistka 15V na pozici 63 je v pořádku,kabely pod sedákem /vizuelně/ také. Kde mám hledat závadu a jak? Pokud by byla vadná el. vložka,kolik taková oprava přibližně stojí? Jedná se o Fabii 1.4 16V Elegance r.v.2002. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) skus vybrať lavy ovladač a namiesto neho pripojit pravy ovladac edit: hm teraz ma napadlo ze ma iny konektor ale skusit by sa to dalo keby si vybral z nich tie kodovacie farebne zapadky myslim ze mas este dve RJ takze aj RJ moze byt vadna, skus vymenit a keby si mal sedak vadny chodia tu komplet po 2000CZ tusim tak si to vyrataj:-) Editováno: 8. leden 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moody Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Skutečně se jedná o vadnou elektr.vložku sedáku. Cena za nový díl a montáž se pohybuje kolem 2.300 až 2.500.-Kč. Jinak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 myslím, že Bylzde nabízel spolu s pedály RS v bazaru, jasně že samostatně, ale v té inzerci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Skutečně se jedná o vadnou elektr.vložku sedáku. Cena za nový díl a montáž se pohybuje kolem 2.300 až 2.500.-Kč. Jinak díky. Já mam ten samí problém. vadný sedáky u řidiče. Taktéž mi to nevyhřívá. už dva roky říkám, že to dám opravit a ještě jsem se k tomu nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.