Přejít na obsah

Držiak nápojov

mirecoslav

Doporučené příspěvky

a naco vam je vlastne tolko drziakov? v stredovom tunely je jeden (pre cestujucich vzadu) spolujazdec ma dva v odkladacej schranke. ked este namontujete jeden na pravu stranu vedla radia, myslim ze to bohate staci. a kto cestuje 100km, bol by blazon, aby parkat nezastavil a nedal si pauzu.

Tak to bych chtěl vidět, jak se ti udrží nápoj v té vyklopené schránce u spolujezdce, když je tam sotva 5mm prohlubeň?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

anry: som sa sekol trochu, jedna nula sa stratila, myslel som 1000 km.

cartmanko: to s popolnikom to je celkom dobry napad :palec2: , kopec ludi tu kopiruje RS, aspon jeden bude Juniora :punk:

mello: mas pravdu, na jazdu je to nepouzitelne, iba na take kratke krmenie sa spolujazdca

Odkaz ke komentáři

porad nemohu najit tu temu kde se probiral drzak i na druhou stranu. v servise chcu za drziak 1500 a to nedam...

tak by som chcel vediet ako tazke je dorobit ho tam. nie ten u spolujazdca ale ten u vodiča.

nasiel som

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1&hl=mobb77

inak miresku prosim te nemuzes dodat ty foto z montaze?

Editováno: , autor: cartmanko
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

co se týče držáku v odkládací schránce u spolujezdce, tak má drahá polovička si koupila kávu na benzině, použila držák a pak schránku zavřela :kuk: a celý kelímek mi chrstla na servisku a CD a mapy. Málem mě jeblo. Jinak držák vedle rádia jsem si objednal u honzi72 a do dvou dnů byl doma a už je namontovanej. lol Ve škodovce cena 1300,- Kč u honzy72 500,- + 50,- kč pošta. Dík honzovi za obchod.

Editováno: , autor: montas
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
Muze te mi nekdo prosim poradit, jak namontovat drzak napoju na pravou stranu?

DP jaxi nemam (prislusnou cast) a nerad bych neco z tech plastu ponicil :-/

Mrkni se sem.....    http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1121&hl=dr%9E%E1k .........já ho dával min.tyden a prace do deseti minut

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři

Mrkni se sem.....    http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1121&hl=dr%9E%E1k .........já ho dával min.tyden a prace do deseti minut

Diky, tenhle link jsem vazne nenasel ;-)

montaz hotova - cca 3 minuty :D

a pred tim asi hodina hledani "jak na to"

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Jde to, akorát ve fabrice to nedělali, páč při otevření obého najednou dochází k vzájemné kolizi.

Měl jsem jak "šuplík", tak i držák nápojů. Nakonec jsem obě "vymoženosti" demontoval. V šuplíku jsem věčně zapomínal mobil a držák nápojů jsem nikdy nepoužil (nic v něm pořádně nedrží...). Raději jsem jej vyměnil za držák telefonu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...