anry Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 100km není žádná vzdálenost na potřebu zastavit, teda pokud zrovna nemáš zažívací problémy, to i doktoři radí hodně pit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 a naco vam je vlastne tolko drziakov? v stredovom tunely je jeden (pre cestujucich vzadu) spolujazdec ma dva v odkladacej schranke. ked este namontujete jeden na pravu stranu vedla radia, myslim ze to bohate staci. a kto cestuje 100km, bol by blazon, aby parkat nezastavil a nedal si pauzu. Tak to bych chtěl vidět, jak se ti udrží nápoj v té vyklopené schránce u spolujezdce, když je tam sotva 5mm prohlubeň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) a este potom nie je miesto na nohy. kazde miesto na napoj potesi. a v stredovom panely vzadu mam dva drziaky. a vpredu som rozmysall ze vymenim popolnik, ktory mi je nanic za drziak napojov z juniora. Editováno: 3. Listopad 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 anry: som sa sekol trochu, jedna nula sa stratila, myslel som 1000 km. cartmanko: to s popolnikom to je celkom dobry napad , kopec ludi tu kopiruje RS, aspon jeden bude Juniora mello: mas pravdu, na jazdu je to nepouzitelne, iba na take kratke krmenie sa spolujazdca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Jak vypadá ten držák z Juniora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 dobra otazka, ja som to tiez este nevidel. juniora som vzdy zdaleka obchadzal, jak keby mal lepru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) no pred radickou je miesto popolnika taky vylisok ako je za ruckou podlhovasty s hlbim vyliskom na pohar. tak robi sa to iba sede a meni sa to okolo radiacej paky a smerom dopredu. Editováno: 7. Listopad 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Aha, tak to nic, myslel jsem, že je to nějaký sofistikovaný výsuvný držák, ale to bych chtěl u Juniora moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) sofistkovaný? u juniora? Editováno: 8. Listopad 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 sofistkovaný? u juniora? No tak co no, tak jsem si to myslel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) porad nemohu najit tu temu kde se probiral drzak i na druhou stranu. v servise chcu za drziak 1500 a to nedam... tak by som chcel vediet ako tazke je dorobit ho tam. nie ten u spolujazdca ale ten u vodiča. nasiel som http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1&hl=mobb77 inak miresku prosim te nemuzes dodat ty foto z montaze? Editováno: 20. Listopad 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) co se týče držáku v odkládací schránce u spolujezdce, tak má drahá polovička si koupila kávu na benzině, použila držák a pak schránku zavřela a celý kelímek mi chrstla na servisku a CD a mapy. Málem mě jeblo. Jinak držák vedle rádia jsem si objednal u honzi72 a do dvou dnů byl doma a už je namontovanej. Ve škodovce cena 1300,- Kč u honzy72 500,- + 50,- kč pošta. Dík honzovi za obchod. Editováno: 10. leden 2008, autor: montas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Ten držiak nápojov pre juniora má číslo 6Y0863267 , ale foto by sa šiklo. Nemá to nikto nafotené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ved foto mas hned dvoch tych drziakov na linku co som daval o tri prispevky vyssie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 asi sme si nerozumeli, ja som myslel na foto drziaka pred radiacou pákou u juniora, to čislo je pre na Juniora. Sorry,díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ten drziak pred radiacou je miesto popolniku nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Ano presne tek, je tam namiesto popolnika. Nebolo by foto. Nemám totiž kde dávať napr. kávu v kelímku. Díki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Ano presne tek, je tam namiesto popolnika. Nebolo by foto. Nemám totiž kde dávať napr. kávu v kelímku. Díki. Nejdražší držák nápojů na světě jsou přece naše drahé polovičky néé . Musíš ji pořád vozit sebou a je to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Máš pravdu, vždy sa na niečo zídu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hobbit Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Muze te mi nekdo prosim poradit, jak namontovat drzak napoju na pravou stranu? DP jaxi nemam (prislusnou cast) a nerad bych neco z tech plastu ponicil :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 (editace) Muze te mi nekdo prosim poradit, jak namontovat drzak napoju na pravou stranu?DP jaxi nemam (prislusnou cast) a nerad bych neco z tech plastu ponicil :-/ Mrkni se sem..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1121&hl=dr%9E%E1k .........já ho dával min.tyden a prace do deseti minut Editováno: 24. Únor 2008, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hobbit Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Mrkni se sem..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1121&hl=dr%9E%E1k .........já ho dával min.tyden a prace do deseti minut Diky, tenhle link jsem vazne nenasel ;-) montaz hotova - cca 3 minuty a pred tim asi hodina hledani "jak na to" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Hawk Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 .. poradí mi niekto, či sa dá namontovať držiak nápojov aj keď mám výsuvnú schránku ?... pri výbere interiéru mi v predajni povedali, že nie... ale určite to už niekto skúšal... vďaka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Jde to, akorát ve fabrice to nedělali, páč při otevření obého najednou dochází k vzájemné kolizi. Měl jsem jak "šuplík", tak i držák nápojů. Nakonec jsem obě "vymoženosti" demontoval. V šuplíku jsem věčně zapomínal mobil a držák nápojů jsem nikdy nepoužil (nic v něm pořádně nedrží...). Raději jsem jej vyměnil za držák telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 obojí jde a držák je dobrá věc. Plechovčičku s kafem udrží stejně dobře jako velkou kolu od Mekáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.