FOX Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Tak nějak už sem opravil zadní tlumič a po jaru mě asi čeká výměna.Nemáte nějaký typ -od jakýho výrobce a tak.Třebas tenhle si nekupuj.... Vim že se dělaji origo na Octy-ale je jeden problem viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Těd nevím co je za problém. To je nějaký spešl nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Těd nevím co je za problém. To je nějaký spešl nebo co? Spejšl.Ta dýlka ty trubky sem myslim že je delší než co dělají na octy ne.Mam tam jinejk nárazník a nechci dávat tlumič mimo to stínění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Foxíku zkusil bych Spei výfuky já mám od nich laděnej maj si myslím solidní výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Soieta Štenberk udělaj vše cenovka tak 5300Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Soieta Štenberk udělaj vše cenovka tak 5300Kč. Taky sem o nich slyšel.Myslíš jako přesně podle požadavků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Jo udělaj to na zakázku. Řekneš co cheš nebo je lepší zajet a oni nato mrknou a jeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nějakej odkaz by nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Foxíku zkusil bych Spei výfuky já mám od nich laděnej maj si myslím solidní výběr Souhlas, jsou snazivy a chteji prodat... Take bych zkusil SPEI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 http://www.soieta-tech.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Nevím jak teď, ale dříve patřila SOIETA mezi ty lepší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Dík za rady.Po opravě zatim drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tak můj milý tlumič vydržel po opravě rok.Nemáte nějaký fotečky Vašich "vejfuků" Rad bych ho proste napasoval do toho hlinikovýho stínění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Tak teď už nadobro vypověděl.Díra v plášti už opravit nepude.Méte nějaké tipy kam se obrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 NEW Vyfuky: http://www.vyfuky-katalyzatory.cz/vyfuky-skoda/c-863/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.