Publikováno Leden 9, 200718 r Tak nějak už sem opravil zadní tlumič a po jaru mě asi čeká výměna.Nemáte nějaký typ -od jakýho výrobce a tak.Třebas tenhle si nekupuj.... Vim že se dělaji origo na Octy-ale je jeden problem viz foto.
Leden 10, 200718 r Autor Těd nevím co je za problém. To je nějaký spešl nebo co? Spejšl.Ta dýlka ty trubky sem myslim že je delší než co dělají na octy ne.Mam tam jinejk nárazník a nechci dávat tlumič mimo to stínění.
Leden 10, 200718 r Autor Soieta Štenberk udělaj vše cenovka tak 5300Kč. Taky sem o nich slyšel.Myslíš jako přesně podle požadavků.
Leden 11, 200718 r Jo udělaj to na zakázku. Řekneš co cheš nebo je lepší zajet a oni nato mrknou a jeto.
Leden 26, 200718 r Foxíku zkusil bych Spei výfuky já mám od nich laděnej maj si myslím solidní výběr Souhlas, jsou snazivy a chteji prodat... Take bych zkusil SPEI
Květen 5, 200817 r Autor Tak můj milý tlumič vydržel po opravě rok.Nemáte nějaký fotečky Vašich "vejfuků" Rad bych ho proste napasoval do toho hlinikovýho stínění
Listopad 8, 200915 r Autor Tak teď už nadobro vypověděl.Díra v plášti už opravit nepude.Méte nějaké tipy kam se obrátit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.