Saty Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Rozsvítila se mi kontrolka elektroniky motoru, VAG ukazuje chybu 17704 - závada chladícího systému. Víc nic jsem k této chybě nezjistil, ví někdo co to může být? Po vymazání chyb se chyba zatím neobjevila (2 dny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 v dílenské příručce se píše-kontrolovat snímač teploty a termoregulátor(předpokládám že myslí termostat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 (editace) v dílenské příručce se píše-kontrolovat snímač teploty a termoregulátor(předpokládám že myslí termostat) Jo to jsem teď našel na zahraničních fórech, kolik stojí snímač teploty G62? Melo by se jednat o svetle zelene cidlo 059.919.501 A Cena cca 150-200Kč Editováno: 9. leden 2007, autor: Saty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Tak jsem koupil nový snímač teploty, cena 180Kč. Chyba se zatím neobjevila a dle palubního počítače šla spotřeba dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.