Přejít na obsah

Aktivační klíč Columbus - problém


Doporučené příspěvky

Ahoj Všem. 

Dnes jsem byl v autorizáku. Auto napíchli a zjistili, že jsou data napůl smazaná. A prý to udělal můj iPhone, který se aktualizoval v době, kdy jsem ho měl spárovaný s autem. A jejich software si myslel, že je to nová aktualizace a začal to stahovat do sebe. Nevím, větší nesmysl jsem neslyšel, ale za 1200kc mně to celé přeinstalovali. Prý museli z Boleslavi k mému autu(podle vin) si nechat poslat data. Které se následně dvě hodiny instslovala do auta. Tak si udělejte názor. Mně to přijde jako úplná hovadina. Každopádně Díky všem za pomoc a třeba tahle zkušenost někomu pomůže. Ještě dodám, veškeré "klíče" swit, bic a co já vím, mají v databázi ke každému vozu oni. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No koneckonců ten ifotaiment je postavený na nějké odlehčené verzi linuxu, stejně tak mošťáci jsou jakási varianta linuxu tak to zas tak divně nevypadá, každopádně to, že to infotaiment začne stahovat je blbobst vývojářů a měli to líp ošetřit.

 

Data z boleslavi to bude asi firmware infotaimentu + ty klíče. Ty dvě hodiny mi připadají nějaké divné maximálně pokud by infotaiment flashovali přes CAN.

 

Ale tak hlavně, že se to vyřešilo. (y) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...