Rysi Vloženo 2. Květen 2024 Sdílet Vloženo 2. Květen 2024 Ahoj, mohl bych vás poprosit o radu? Dnes jsem byl na prohlídce vozu VW Touran (ano vím škoda fórum) ale jde mi o stav motoru - 2.0 TDi 110kW EA288evo. Vůz vše ok, ale motorový prostor vypadal na 4lete auto s 100k velmi špinavý a po sundání krytu motoru jsem si všiml skvrn on oleje u 1. 3. a 4. vstřikovače (viz foto) a malá skvrnka byla taky pod railem. Co mě ovšem překvapilo je to, že u druhého vozu se stejným motorem (ale nájezdem asi 140k) byly skvrny na stejném místě, jen o něco větší. Nevíte prosím o co se jedná nebo zda je to na závadu? Měl jsem za to, že s pravidelnou péči by se tohle objevovat s takovýmto nájezdem objevovat nemělo. Moc vám děkuji za rady. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Květen 2024 Sdílet Vloženo 2. Květen 2024 je to normálne , tie veká tečú vo veľkom , detto guferá na kľuke ... v lepšom štádiu to tečie tak že rozleptá vodné hadice a vystrelí z toho voda v najlepšej chvíli v 38st na dialnici ... totalne olejničky toto na foto by som prvé umyl , vyzerá že to žere olej ako tiež zvyknú a ten kto to dolieval nemá pevnú ruku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rysi Vloženo 3. Květen 2024 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2024 Ahoj Suri, děkuji ti za tvoji odpověď. Myslíš že by v tomhle případě pomohlo vyměnit ventilové víko s novými gufery pro vstřiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 3. Květen 2024 Sdílet Vloženo 3. Květen 2024 umy to a posleduj najprv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.