Tomas_cz1 Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května Ahoj, muze mi nekdo poskytnout info k barevnemu znaceni pruzin u predni napravy. Mam variantu jeden prouzek modra a jeden asi zluta (viz foto). Existuj tuzsi varianta? Motor 2.0tdi, combi. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května Existuje 34 variant předních pružin. Ty máš modrá šedá, což je 7 základní. Podrobnější rozlišení nemám, ale existují pružiny i s třemi proužky a ty by mohly být tvrdší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května viem dať iba info za seba. 2.0TSI 140kw so športovým (zníženým) podvozkom. hnedý a biely prúžok. Mňa by zasa veľmi zaujímalo, ako to má ohľadom pružín benzínová RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května Ty samé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 15. Května Sdílet Vloženo 15. Května Od kolegy z práce. 1.5 tsi manuál, liftback. Sportovní podvozek. Přední pružiny a tlumič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 22. Května Autor Sdílet Vloženo 22. Května Pred nejakym casem jsem nasel krasnou tabulku s barevnym znacenim vsech pruzin a jejich tuhosti a zatizeni, ale bylo to pro O2. Nemate nekdo moznost zajistit i pro O4? Teoreticky jsou na kazdou motorizaci 3 typy pruzin (tuhost 5-12). Ja mam, jak psal @SROTTY tuhost 7. Rad bych tam dal 12. Bohuzel nevim barevne oznaceni. VIN nepomuze, jen vim, ze potrebuji standardni velikost. (Nechci snizit podvozek ani zvysit) Jeste by stacilo znat max. zatizeni pruziny, ale to taky nemuzu nikde najit. Vcera jsem zkousel rozhoupat posledniho Leona a to auto se nehne. Moji ovci rozvlnim rukou na miste jak 2 plech a to je ten problem, proc to auto tak plave. Ty tlumice to pak nemaji sanci ukocirovat… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 22. Května Autor Sdílet Vloženo 22. Května modra+šedá má i varianta 2.0tdi, 110kw, 4x4, std. podvozek modrá+hnědá je pro variantu 2.0tsi, 140kw, std. podvozek (použité i u vozu Enyaq, Suberb 3 a Octavia 3) Zatím výcházím z teorie, že čím vykonější a těžší motor, tím jsou pružiny tužší a na větší zatížení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Jenze ono to neni (obecne) jen dle motorizace. Vstupuji do toho i dalsi parametry. Tak bych za takovou matici byl rad, ale k novym modelum jsem nikde nedohledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 23. Května Autor Sdílet Vloženo 23. Května (editace) Treba se nekdo najde, kdo ma info a pusti chlup. Na druhe ovecce (1.5DSG liftback, std podvozek) mam kombinaci modra+zelena a je to uplne nekde jinde. Editováno: 25. Června, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Dneska jsem se dival, jestli nedoslo v posledni dobe k nejakym vetsim zmenam na podvozku. Protoze jsem tak dobre svezeni necekal a moc tady od jinych nadseni neslysim. Nejake zmeny byly v listopadu 2022, dalsi v polovine lonskeho roku. Ale nic zasadniho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června 1.5 TSI, manuál, liftback, standartní podvozek - 2x modrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíkusák Vloženo 24. Června Sdílet Vloženo 24. Června To stejný co Lasse,ale modrá+hnědá(nebo červená) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 8. Července Sdílet Vloženo 8. Července (editace) Mám 2,0tdi 110kw dsg lift 2024 mám pružiny modrá a bílá, vypadá to jako Tomas_CZ1 v 1. příspěvků. Mam standartní podvozek Editováno: 8. Července, autor: dettektorr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.