Přejít na obsah

Hluk od podvozku s DCC... bubnovani...

p2p

Doporučené příspěvky

Jestli jsi s novym superbem jinak spokojeny, nechal bych ty tlumice vymenit, zvlast kdyz Ti prodejce nabidl opravu a odstoupeni resit az kdyz to nepomuze. Je potreba pocitat s tim, ze ani s novou verzi tlumicu neni vuz uplne tichy na nerovnostech, zvlaste na 19", nicmene je to pouzitelne. Pravda, ze tech vyrobnich vad je nejak moc, sam jich nekolik resim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale proc bych mel na novem aute nechat rozebirat cele zavesy jenom kvuli slendrijanstvi a chamtivosti skodovky? S timto bych pocital tak ve 100-150tis km. Proste je to velky zasah do rizeni a podvozku vozidla, vyrobce vedel o vade - zakaznika neupozornil. Resi to tak, ze kdo se neozve, ticho po pesine. Na takove jednani fakt nemam koule. V patek napisu, jak se k tomu prodejce postavil. Ve SA me rekli, ze to mam resit s prodejcem a pak az to ma pisemne poslat do SA. 

Ja osobne si myslim, ze SA spoleha v techto pripadech na "tupost" lidi, pac nekteri vubec nevi, ze v aute nejake tlumice jsou. A tem ostatnim obchodaci vtlucou do hlavy , ze je to proste normalni. Mala hrstka lidi, co se neda, tak tem to  vymeni, aby je nedali k soudu.

Odkaz ke komentáři

Je fakt, že nebýt tohodle fóra, tak to taky neřeším. Přislo mi to divné, ale ne tak moc. Ta nejistota udělá svoje. Jen bych si příště Superb v kombiku už nepořídil.

Vždycky se s tím smířim, téměř na to zapomenu a pak si přečtu novinky v tomhle fóru a zas mám skoro chuť podávat hromadny žaloby :D

Je to tak jak píšeš, zkouší se "co zákazník unese", ale to bude všude stejný.

Hlavně čekám, až se tu někomu šikovnému povede vyměnit ty tlumiče, abych věděl, že to má smysl.

Editováno: , autor: bubaak
Odkaz ke komentáři

Nechci tu jakkoliv obhajovat ŠA a jejich přístup k situaci, ale kdo se okolo aut alespoň trochu pohybuje, tak ví, že kupovat auto cca 1-2 roky po náběhu je... velké riziko (platí dvojnásob v dnešní době a umocňuje se to stupněm výbavy). Při každém náběhu nového modelu je spousta věcí, které se odpracovávájí až s postupem času... Fakt je ten, že mohli na začátek pustit jen obyč podvozek, než vyřeší DDC+. 

Sám jsem si myslel, že to bouchání půjde nějak upozadit, nevnímat... mýlil jsem se, ale naštěstí nejsem majitelem (a to jsem zvyklý z podvozků RS). 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...