Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Vite jak to myslim :

Tak snad nejsem jediný, kdo opravdu nemá čas každou chvilku jezdit do Autorizáku řešit hluk od podvozku, který stejně na první dobrou nikdo neuzná. Věc za pár tisíc, která následně stojí desítky tisíc 🤣

No byl jsem v servisu , jelikož bude první výměna oleje . A chtěl jsem reklamovat tlumiče a bylo mi řečeno, že to prý nemá cenu . Tak asi ještě zkusím pak jiný servis. Ale sakra já nemám čas objíždět servisy a doprošovat se někde . Ví někdo o servisu v Ústeckém kraji kde se výměna již realizovala? Díky

O ostatních úkonech, a času nechat auto v servisu ani nemluvím

• Autor

polej ten tlumic poradne prevodovym olejem a potom res reklamaci.... Garancni technik musi odfotit tlumic a poslat do Skody... ty se vyjadri...

• 2 týdny později...

Já jsem musel nahrát video uvnitř vozu, kde mělo jít slyšet jak to bouchá.

V reálu v autě to bouchalo ale na mobilu to nešlo toliko slyšet, uznali a vyměnili.

Ale taky kolem toho bylo keců, ale pravda že po výměně je to na výbornou.

• 2 týdny později...

V pátek jsem byl objednávat Superb Sportline a samozřejmě jsem si jej nakonfiguroval i s DCC Sport. Asi jsem raději neměl číst toto téma, protože jste mě hodně vyděsili, že u libovolně starého kusu od 7/24 do dnes stejně tlumiče mlátí/bubnují a nikdo s tím nic neudělá. Teď mi to pořád vrtá v hlavě jestli není lepší to z konfigurace nakonec vyhodit a nechat tam jen obyčejný sportovní snížený podvozek. To ale potom to auto ztratí dost zásadní funkci, kterou jsem tam jednak chtěl a hlavně asi ne každému sedne nějaké univerzální nastavení podvozku. To by pak i celá volba jízdních režimů postrádala smysl.

Tím že v podmínkách prodejce je uvedeno "Vadou vyrobku neni sám o sobe akusticky projev vozidla nebo drobné odchylky v barevnosti proti odsouhlasenému grafickému vzorku barvy." je tedy možné ze strany škodovky odmítnout tuto vadu řešit a vyběhnout s námi. Měli jste to tak v podmínkách smlouvy také?

Společně s bodem "6.1.3 u vozidla může docházet k pískání brzdové soustavy během jízdy a brždění. Shora uvedené skutečnosti a popsané vlastnosti vozidla není kupující oprávněn uplatňovat u prodávajícího jako vady vozidla, jelikož na ně prodávající upozornil" to auto vlastně může dělat i nové rachot jaký chce.

Je to jak píšeš, jen s rozdílem, že proti mě a ostatním máš celkem slušný suport viz vlákno a přehršel předváděček k vyzkoušení. Tudíž víš do čeho jdeš, projeď si totožné auto a pak se rozhodni, za mě nic víc v tom nehledej. Já bral výrobu 1/24 a prošel výměnou všech DCC (AK 29/24), tudíž na tvůj dotaz "odmítnou - vyběhnou se mnou" si myslím, že ochota měnit tlumiče byla a je u vozidel vyrobených v 1. a 2. Q/2024 potom ty tlumiče už asi zásadní progres neprodělaly, tudíž možná není ani za co měnit. Tím jasně říkám, že ty moje z prvovýroby byly katastrofa a zároveň, že i ty updatované byť jsou lepší tak na mě je stále co zlepšovat jsou hlučné, prostě bubnují, jiný zas píše , že po výměně je to za jedna, to už je asi na každém co od toho čeká a co je ochoten tolerovat. Jinak ten podvozek funguje a využívám to, tím se to dá eliminovat( chce to tím kolečkem prostě otáčet pořád) , jezdím na 3 úrovně : individual -2 comfort tedy nejměkčí nastavení co jde - město, rozbité cesty nižší rychlosti (tady se to projevuje nejméně), normal -běžná svižná jízda, většinou mimo obce a sport +2 vracečky u nás v krušných kde je pěkný asfalt atd. v procentech je to asi 50-40-10%. Jinak ten podvozek funguje, nemám sportline ale LaK tak na to brát ohled, jinak přeji dobrý výběr. P.S. pokud bereš benál 4x4 tak si myslím, že ten podvozek budeš objednávat stejně. Pohodový večer...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.